Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Brabant > BCB-Groep / Mindful Perspectief

BCB-Groep / Mindful Perspectief

Schijndel (Noord-Brabant) - vakgebied Coaching
BCB-Groep / Mindful Perspectief
InfoInfo
âï 06-11700795. Geen afstand te ver. Alexander is een gedreven en ervaren leidinggevende, coach en Loopbaan/verzuimadviseur en ondernemersbegeleider van starter tot de meest ervaren professional. Hij zorgt dat organisaties, afdelingen en teams (weer) gaan stromen, (weer) pro-actief kunnen werken. Arbeidsmobiliteit en Duurzame inzetbaarheid horen daarbij. Hij is je sparringspartner en breed inzetbaar binnen verschillende organisaties en afdelingen. Wil jij jouw organisatie veranderen, dan moet je het systeem veranderen en niet de mensen. Ieder mens heeft namelijk de goede intenties, niet iedereen heeft dezelfde intenties.
Alexander geeft je de juiste feedback en helpt bij het verwezenlijken van ambities en bij Talentontwikkeling. Hij begeleidt managers bij veranderprocessen in teams. Start met de juiste visie en regie op de in-, door- en uitstroom van mensen. Alexander is uw vraagbaak voor leidinggevenden. Uw Steun voor herplaatsing. Met zijn Analytisch denkvermogen maakt, geeft hij valide en direct werkbare adviezen. Wat als het 'Wel lukt ofwel van 'Durven naar Doen!

Interim-management/Freelance
Alexander en zijn partners hebben jaren ervaring op het gebied van verandering in organisaties, teams en talentontwikkeling en HR in veranderende processen. Zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid heeft Alexander zich ontwikkeld tot een professionele sparringpartner, vraagbaak, coach, begeleider en voorlichter.

Met zijn team maakt hij gebruik van Profile Dynamics®, AEM-Cube, Insights Discovery, @WorkBoost en @Jobport. Deze methoden geven inzicht in wat mensen motiveert, hoe er gecommuniceerd wordt waarbij je gebruikmaakt van de kracht van ieders persoonlijke drijfveren. Iedereen heeft van elke drijfveren iets in zich, maar de mate waarin verschilt van mens tot mens. Iedere drijfveer geeft aan hoe zij hun werk doen, in welke vorm en met wie zij het liefst samenwerken.

Werkwijze:
âï Praktisch Organisatie, Team en Talentontwikkeling, begeleiding en advies
âï Betrokken
âï Energiek
âï Doelgericht
âï Stimulerend in de samenwerking
âï Analytisch denkvermogen

Zitten we zelf goed in ons vel? Dan komt dat ook onze medewerkers en klanten ten goede.

Alexander begint met het samen neerzetten van een bezielde visie, maar echte verandering komt pas op het moment dat de mensen binnen de organisatie ook daadwerkelijk andere dingen mogen gaan doen. Laten we eens starten met Sparren!

Zoek niet verder.
âï Contact voor meer informatie +31 (0)6 11 70 07 95 info@mindfulperspectief.nl
Kijk ook eens op mijn website: www.mindfulperspectief.nl / www.BCB-groep.nl

Voorbeelden samenwerkende partijen:
Diverse gemeenten, ministeries, waterschappen, MKB bedrijven (oa. Profel Nederland, Geodis, Kemityl, Bridge Event Facilities, Commanderijcollege, De Hondsberg, OBS de Rietpluim, div zzp'ers en freelancers etc.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
BCB-Groep / Mindful Perspectief
Vakgebied: Coaching

Adres
Broekkant, 9
5482 VJ Schijndel (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024