Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Holland > Moonen & Partners B.V.

Moonen & Partners B.V.

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Het team van Moonen & Partners heeft zich gespecialiseerd in het topdown begeleiden van veranderingsprocessen in commerciële organisaties. Voor ons geldt maar één doel: doen wat nodig is om het beste uit u, uw mensen en uw organisatie te halen.

In onze begeleiding en advisering gaan wij uit van een onlosmakelijke koppeling tussen de gedachten, de gevoelens en het gedrag van mensen. Vereisten in dit proces zijn het vermogen tot zelfreflectie, inzicht in het eigen doen & laten en verantwoordelijkheid over het eigen denken en handelen. Mensen willen niet veranderd worden; ze worden enthousiast als de verandering van hen zelf is!

Executive coaching:
Steeds meer bestuurders en directeuren kiezen voor een persoonlijke coach, die als een onafhankelijk (kritisch) klankbord en sparringpartner kan fungeren.

Executive coaching heeft tot doel om bestuurders effectiever met zichzelf, hun werk, loopbaan, collegas, tegenslagen en hun prive/werk balans om te laten gaan. Middels dit traject worden zij uitgedaagd om alle aspecten (emotioneel en rationeel) van hun eigen leiderschap te hanteren.

Wat maakt onze coaching uniek?
Onze coaching is een individueel begeleidingstraject dat zich richt op zelfsturing (ook wel mental coaching genoemd). Het is noch een (vak)inhoudelijk advies, noch een kennis- of vaardigheidstraining. Iedere coaching wordt voorafgegaan door een diepte-interview. Onze coaches confronteren en stimuleren.

Wie zijn de coaches
Onze coaches zijn gespecialiseerd in coaching van bestuurders en managers binnen commerciële organisaties. Zij beschikken over een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en hebben zich door diverse vormen van opleiding en ervaring ontwikkeld tot professionele coaches.
Ze werken volgens de Ethische Gedragscode (EGC) van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Deze code heeft tot doel om het welzijn en de veiligheid van de individuen waarmee de coaches werken te bevorderen.
Wat biedt ons coachingstraject u?
Zelfrealisatie; kennis en inzicht in uw kwaliteiten, gedrag, carrière en levensloop.
Maatstaven voor de eigen groei en ontwikkeling.
Doelen en handvatten voor succes.
Zelfsturing en grip.

Coach: Vincent Moonen

Wie ben ik?
Sinds 1996 coach en train ik managers en directieleden op operationeel en strategisch niveau. Mijn ervaring als ondernemer, directeur, manager, executive coach en trainer maken mij een waardevolle sparringpartner. Ik ben gespecialiseerd in leiderschap, management, familiezaken en sales development, 45 jaar, samenwonend, vader van 3 kinderen

Wat heeft mij gevormd?
Na een carrière als commercieel directeur in de IT in 1996 startte ik mijn eigen trainingsbureau in management en communicatietrainingen. In de periode 2001-2005 was ik vervolgens partner binnen de Van der Velde Groep en directeur van Van der Velde Organisatie en loopbaanadvies. In 2005 heb ik mij met het bureau Moonen & Partners; training | coaching | advies bij verandering verzelfstandigd.

Wat zijn mijn uitgangspunten voor coaching?
Mensen lijden het meest aan de gedachtes die ze geloven. Onderzoek deze gedachtes en de pijn verdwijnt. Gedachtes over de toekomst, het verleden, andere mensen of situaties en gedachtes over ons zelf. Wanneer je je gedachtes los van jezelf kunt aanschouwen ontstaat bewondering en respect voor de wereld zoals die er op dat moment is. Houden van wat er is, is mijn levens motto. Niet langer druk zijn met de zaken buiten onze eigen invloedssfeer, zorgt er voor dat we rust en grip ervaren en proactief onze talenten ontwikkelen.

Opleiding:
Ik ben gecertificeerd facilitator van coachingsmethode The Work. Ik behaalde in 1997 het NLP Master certificaat en ben geregistreerd NOBCO coach en lid van het Ooa. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer, directeur, manager, executive coach en trainer maken mij tot een geschikte sparringpartner op directieniveau.

Ervaring Als Coach:
Individuele medewerkers ondernemers en managers.

Teams: met name management- en directieteams.

Ervaring als Procesbegeleider:
Teambegeleiding, begeleiding veranderprocessen en trajecten, adviseren van management bij fusie-,overname- en opvolgingsvraagstukken.

Klanten: Divers: Profit en non-profit, van midden tot grootbedrijf.

Rollen
Adviseur
Coach
Manager
Procesbegeleider

Compact profiel:
Nuchter, gezond verstand, intuïtief, creatief, origineel, confronterend, steunend, resultaatgericht, respectvol.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Moonen & Partners B.V.
Vakgebied: Coaching

Adres
Deymanstraat 18e
1091 SE Amsterdam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019