Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Brabant > Personeelsadvies Bolwijn

Personeelsadvies Bolwijn

Best (Noord-Brabant) - vakgebied Coaching
Personeelsadvies Bolwijn
Persoonlijke coach met werk en carrière als vertrekpunt. Ik begeleid mensen met velerlei achtergrond in een loopbaancoachings-, re-integratie- of outplacementtraject.
Mijn kracht: Mijn kracht ligt in de combinatie van levenservaring, mensenkennis, kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in organisaties.
Aanpak: Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, inspirerend, maar ook praktisch, grondig, resultaatgericht en regelmatig confronterend.
Meer inhoudelijk:
Mijn trajecten - in zijn algemeenheid - worden gekenmerkt door een combinatie van verdiepend onderzoek (zelfanalyse, loopbaanonderzoek) versterken van zelfbeeld, kwaliteiten en kracht, het aanreiken van praktische handvatten (bijvoorbeeld leren structureren van werk en leven/timemanagement) en het gezamenlijk naar een doel toe werken (persoonlijke en digitale presentatie, arbeidsmarktoriëntatie en begeleiden bij alle sollicitatie- en netwerkactiviteiten t/m redigeren van brieven, sollicitatiekleding en salarisonderhandelingen).
De ene keer ligt het accent meer op zelfanalyse en de ‘grote levensvragen’, de andere keer meer of louter op praktische, concrete zaken.
Werk is altijd het vertrek- en eindpunt, empowerment vormt de rode draad.
Ik sta bekend als een stevige en sensitieve gesprekspartner door gedegen vak- en mensenkennis in combinatie met inzicht in organisaties en brede levenservaring (reorganisaties, ziekte & verlies).
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
Personeelsadvies Bolwijn
Vakgebied: Coaching

Adres
Europaplein 1, gebouw 21, unit 2.15
5684 ZC Best (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024