RA Groep

Heerenveen (Friesland) - vakgebied Coaching
RA Groep is opgericht in 2009 en is specialist in de driehoek van verkoop, dienstverlening en communicatie. Wij bedienen zowel profit als non-profit organisaties.

Dit betekent voor u als opdrachtgever dat wij samen met u zorgen voor een verkoopstijging en/of een betere dienstverlening. Wij ondersteunen u vanuit de rol van salescoach, adviseur, interim manager, trainer of een combinatie van rollen. Het eindplaatje is duidelijk: uw klanten worden ambassadeur van de organisatie, simpelweg omdat ze beter bediend worden. En u weet, er is geen beter uithangbord dan een ambassadeur!

Kortom, door onze ondersteuning zijn profit organisaties in staat klantvriendelijk en klantgericht te werken, van de voorkant tot de achterkant. Het totaalplaatje wat hierdoor van de organisatie ontstaat, zal voor bestaande klanten reden zijn om klant te blijven. Het is voor potentiële klanten reden om klant te worden. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers de handvatten om te groeien, zelfs tegen de wind in. Wij begeleiden zeer uiteenlopende profit organisaties, zowel B2B als B2C. Zo begeleiden wij onder andere de organisatie van de winnaar van Dé Jonge Ondernemersprijs 2009.

Door onze ondersteuning zijn non-profit organisaties in staat klantvriendelijk en klantgericht te werken, wat voor de doelgroep(en) van de organisatie aanleiding zal zijn voor een hoge klantwaardering. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de verschillende benchmarks. Wij begeleiden diverse non-profit organisaties, zoals bijvoorbeeld gemeenten. Voor een van onze laatste opdrachtgevers, de gemeente Opsterland, hebben wij de dienstverleningsvisie ontwikkeld en deze vertaald in een programmaplan dat de gehele gemeentelijke organisatie omvat. De looptijd van dit plan is van 2010 - 2015.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
RA Groep
Vakgebied: Coaching

Adres
Postbus 169
8440 AD Heerenveen (Friesland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020