Refocusjezelf

Groningen (Groningen) - vakgebied Coaching
Refocusjezelf
Jij bent een man/vrouw die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Niet afhankelijk van anderen maar zelf aan het stuur van je leven. Voor het oog heb je alles goed voor elkaar. Toch zijn er momenten in je Leven of Loopbaan dat het fijn is om met een professionele coach te sparren.

Mijn ervaring is dat achter elke loopbaanvraag ook een persoonlijk vraagstuk ligt. Ik ben dan ook geschoold in beide gebieden om de optimale ondersteuning te kunnen bieden. Via mijn website bied ik Coaching en Meditatie aan.
Ik ben van mening dat mediatie meer is dan alleen op je kussen zitten. Ook gewoon in het dagelijks leven luisteren naar die zachte stem van binnen die je begeleid in het nemen van je juiste keuzes. De kunst is om te luisteren.

Je voelt dat er meer is in het leven dan je vooraf had bedacht of waarover je durfde te dromen. Dingen komen langs waarvan je achteraf denkt: zie je nou wel, dat wist ik al! Echter dat vertrouwen op die voorgevoelens is nog een dingetje. Je wordt er zelfs wel een beetje onzeker van. Want als je dat “weten” benoemt, wat vind je omgeving daar dan van? Doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg. Hoe kan je leren vertrouwen op dat gevoel en een leven leiden waarin je helemaal jezelf bent? Durven vertrouwen op dat innerlijk kompas.

HERKEN JE DIT:
* Je vraagt je regelmatig af of je iets nu als teken moet zien of niet. Zoals heeft die veer nu een betekenis voor mij of zijn de vogels in de rui?
* Je vindt het lastig om keuzes te maken. Je twijfelt over heel veel dingen. Eigenlijk doe je heel veel omdat je denkt dat anderen dit van je verwachten.
* Je piekert over wat je omgeving ervan zal zeggen als je de dingen benoemt waar je zelf de vinger nog niet op kan leggen.
* Je voelt je vaak een buitenstaander in een groep.
* Spiritualiteit vind je best interessant, maar het is vaak zo zweverig.
* Je voelt je vaak moe aan het einde van de dag.

HOE NU VERDER?
Natuurlijk klaag je niet. Kom op zeg, voor de buitenwereld heb je alles goed voor elkaar. Echter, hoe kijk jij later terug op je leven, als je als 80-jarige in je schommelstoel zit? Vol trots? Of heb je eigenlijk spijt? Spijt, omdat je niet naar je eigen onrust hebt geluisterd. Spijt omdat je bent blijven piekeren over waarom je anders bent en wat de “anderen” daarvan vinden. Spijt, omdat je niet bent gaan ontdekken wie jij bent, als je durft te vertrouwen op je eigen gevoel. Dat je op halve kracht verder hebt geleefd. Is dat wat je “echt” wilt? Eigenlijk maar blijven aanmodderen?

VERTROUWEN OP JE EIGEN KOMPAS
Heb jij lef en durf je naar jezelf te kijken? Als je echt op je eigen kompas zou vertrouwen, welke besluiten neem je dan, die je nu nog niet hebt genomen? Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leven en wees eerlijk naar jezelf. Ga onderzoeken wie je nu ècht bent en wat je nu ècht wilt. Leren hoe je kan stoppen met piekeren. Weer helder krijgen wie jij bent en wat jij wilt! Je leven zo vorm te geven dat het jou past, als een heerlijk zittend pak.

Geef jezelf dan eerst een schouderklopje dat je nu in actie gaat komen. Ik wil je graag de spiegel voorhouden en je uitdagen om te onderzoeken hoe jij kan gaan vertrouwen op je eigen wijsheid. Ik ontmoet je graag!
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Refocusjezelf
Vakgebied: Coaching

Adres
Groen van Prinstererlaan 76
9722 PV Groningen (Groningen)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020