Im-present

Odijk (Utrecht) - vakgebied Coaching
Im-present
Wij zijn Jer en Jouke. Happiness-junkies. Vrijheids-believers. Suckers for true love (en hemelse seks, dat ook). Uitnodigende inspirators. Confronterende spiegeltjes. Open boeken. Ten alle tijden onszelf. Te veelzijdig en compleet om in een hokje te passen. En samen nog zó veel meer dan de optelsom van ieder afzonderlijk (wat goed nieuws voor jou is, want op die manier krijg je er niet twee, maar zelfs drie voor de prijs van één ;-)).

Wij inspireren mensen die télkens weer tegen hetzelfde gedoe oplopen, door ze de oneindige mogelijkheden op het gebied van liefde, relaties, seksualiteit, seks en gender te laten ontdekken, zodat ze in vrijheid leren kiezen voor dat wat ze daadwerkelijk willen en waar ze écht blij van worden!

Wij geloven (en ervaren, elke dag opnieuw) dat het leven bedoeld is om happy te zijn. Plezier te hebben. Gelukkig te zijn. Te genieten. Lief te hebben. En dat ‘afgestemd leven’ het enige is dat daarvoor nodig is. Een leven creëren wat past bij jou. Niet bij hoe het -zogenaamd- hoort. Doen waar je blij van wordt. Doen wat werkt voor jou. Of: jullie. Zo simpel. Wat natuurlijk iets heeeeel anders is dan makkelijk… maar dáár helpen we je of jullie graag bij!
Dat doen we door middel van:

* inspiratiesessies (liefde(sverdriet), relaties, seks, swingen, seksualiteit)
* coaching (stellen, singles en dating)
* foto- en coachografie (stellen, individuen en dating)

en altijd op basis van de im-present gedachte: be (a) present!

Waarom wij? Omdat wij op al ‘onze’ thema’s totaal andere processen hebben doorlopen en keuzes hebben gemaakt dan de gemiddelde mens. Wij hebben afzonderlijk van elkaar een geschiedenis die in niets op elkaar lijkt. En toch… bleek toen wij elkaar vonden, dat de uitkomst van onze processen exact dezelfde is: Im-present of I'm present... dat ene kleine streepje maakt hét verschil! En dus kun(nen) jij of jullie bij ons terecht als je wil ervaren hoe het écht anders kan. Just for fun. For the benefit of you. For happiness sake. Hoe klinkt dat?

Wie je ook bent, wat je ook kiest, en op welke manier we dan ook iets voor je kunnen betekenen; álles wat wij doen, is gebaseerd op de volgende uitgangspunten (dan weet je vast waar je aan begint met ons ;-)):

* We will not tell you what you want to hear, but what you need to hear! Ja, soms best confronterend en autsj… maar in onze ogen het enige dat écht werkt. En oh ja: ons ‘innerlijk weten’ (je mag het ook intuïtie noemen als je per sé wil, of onderbuikgevoel) is onze belangrijkste raadgever, en wij schromen niet op tafel te leggen wat we voelen.
* We vertellen je niet wat je móet doen, maar laten je ontdekken wat je allemaal kán doen. Wij inspireren onze klanten door volledig (ja, echt!) open te zijn over onze keuzes, en stimuleren ze in vrijheid en zonder oordeel hun eigen keuzes te maken.
* Wij doen wat werkt, en inspireren jou of jullie om hetzelfde te doen. Dat betekent onder andere dat wij -ondanks een indrukwekkende toolbox vol coachingsmethodes en andere vaardigheden- nooit bij voorbaat weten welke methodieken we uit de kast zullen gaan trekken… omdat we werken vanuit wat we voelen, en continu blijven voelen of dat werkt.
* Wij verwachten van al onze klanten dat ze initiatief tonen en de verantwoordelijkheid voor hun eigen proces nemen. Heb je een vraag? Stel ‘m! Heb je iets nodig? Zeg het! Wil je iets? Doe het!
* We practice what we preach. “I know this” heeft nog nooit iemand een stap verder gebracht. “I’m doing this” daarentegen, is wat in beweging zet. Dus: wij werken vanuit wie we zijn en wat wij ervaren (hebben), en delen dat met onze klanten. Brengen in praktijk wat we verkondigen: we are (a) present.
* Alles is bespreekbaar! Ja, écht alles. Wij zijn compleet open over alles en nodigen onze klanten uit hún deepest desires, thoughts and feelings te delen.
* De waarden die non-negotiable áltijd de basis van ons werk vormen zijn (zelf-)bewustzijn, vrijheid, autonomie, (zelf-)liefde, en last but op geen enkele manier least: plezier!!
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Im-present
Vakgebied: Coaching

Adres
Barbeellaan 75
3984 MD Odijk (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020