Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Holland > Serire counseling & coaching

Serire counseling & coaching

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Serire counseling & coaching
Mijn naam is Danielle Dijkstra en ben gepassioneerd (relatie)coach. Als je last hebt van nare gevoelens, pijnlijke herinneringen, angsten, stress of gebrek aan zelfvertrouwen, dan wil ik je graag helpen.

Iedereen heeft wel eens last van dit soort gevoelens en dat is heel normaal.

Als deze gevoelens echter te lang blijven, je ongelukkig maken en het je niet meer lukt om dit zelf te veranderen, wordt het tijd om in actie te komen voor je straks misschien ook fysieke klachten krijgt.

Met behulp van NLP, EMDR en Ontspanningstechnieken is het onder andere mogelijk om op eenvoudige wijze een slecht gevoel te veranderen in een neutraal of prettig gevoel of onzekerheden om te zetten naar actie en zelfvertrouwen.

Relatietherapie| mediation
Mijn uitgangspunt is om de vanuit een open en eerlijk gesprek elkaars werkelijke intenties en behoefte te achterhalen, waardoor je weer in contact komt met elkaars positieve kanten. Je kan dan weer de liefde voelen achter de woorden.

Door gebruik te maken van de basismethode van Geweldloze Communicatie leer je op een bijzondere wijze om je taalgebruik te veranderen, waardoor een duidelijke en eerlijke communicatie ontstaat en je zelfvertrouwen en zelfwaardering zal groeien. Deze vorm van communicatie gaat uit van de intentie de ander niet te schaden, maar juist te stimuleren.

Het zal je helpen om een onderscheidt te gaan maken tussen je interpretaties en echte waarneming, teneinde ook te gaan begrijpen wat je nu echt voelt en wat je behoefte is achter dit gevoel. Je krijgt hierdoor meer inzicht in wat je nu echt wilt.

Zie voor meer informatie www.serire.nl
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Serire counseling & coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Prinsengracht 723, souterrain
1017 JW Amsterdam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020