Soulstice

Haarlem (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Soulstice
Wil je meer plezier en rust ervaren? Lekkerder in je vel zitten? Vanuit je passie leven? Ik help je graag jezelf beter te leren kennen en van daaruit stappen te zetten. Het is jouw reis, maar je hoeft hem niet alleen te maken.

Mijn naam is Cynthia Oppelaar, oprichter van Cynergy en Soulstice. Sinds 2008 begeleid ik met veel plezier particulieren en professionals met uiteenlopende vragen, klachten en wensen.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd als NLP Coach, Systemisch Opsteller en Register therapeut BCZ. Ik heb een sociaal-wetenschappelijke opleiding Veranderkunde gedaan en een post-HBO opleiding Psychosociale basiskennis afgerond.

Eerder werkte ik als project- en verandermanager voor een organisatieadviesbureau. Daar gaf ik ook loopbaancoaching. Het bedrijfsleven, de overheid, de zorg en het hoger onderwijs ken ik van binnenuit.

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan is de kans groot dat je een deel van de sessies vergoed kunt krijgen (o.b.v. integrale therapie of natuurgeneeskunde). Een prettige bijkomstigheid is, dat deze vergoeding niet wordt ingehouden op je eigen risico. Kijk op http://www.soulstice.nl/werkwijze/tarieven/ of dit ook voor jou geldt.

Meer informatie voor particulieren: www.soulstice.nl
Meer informatie voor organisaties en professionals: www.cynergy.nu

______________________________________________________________________________

Soulstice is een praktijk voor coaching en therapie

Ben je nog niet tevreden met bepaalde dingen in je leven of in jezelf, zit je niet lekker in je vel of heb je last van een kras op je ziel, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Samen kunnen we verkennen waar je graag verandering in zou willen zien. Waar wil je van af, waar ben je nieuwsgierig naar, wat zou je willen ontdekken in jezelf?

De sleutel tot verandering

Het is een gegeven dat 95% van ons gedrag uit routine bestaat en daarmee grotendeels onbewust is. Juist dit gegeven maakt ook dat het soms zo lastig is om dingen in je leven of in jezelf blijvend te veranderen. Je kunt namelijk pas iets veranderen, als je er bewust van bent. De sleutel tot verandering ligt dan ook in het onbewuste bewust maken. Het onbewuste is een ongelofelijk intrigerend deel van jezelf. Het is niet voor niets dat ik mij er sinds 2002 in heb verdiept, zowel in de context van organisatieveranderingen als persoonlijke ontwikkeling.

Veilig op reis door je onbewuste

Onze reis naar je onbewuste begint allemaal met contact maken met elkaar. Vanuit dat menselijk contact kunnen we in alle rust en veiligheid werken aan jouw ontwikkeling, aan het herstellen van jouw balans en aan het realiseren van jouw diepste wensen. Uiteraard heb ik als professional een gedegen werkset van methoden en technieken om in te zetten. Ons contact kun je zien als een dans tussen jou als cliënt en mij als begeleider. Een dans die zich, zoals een opleider van mij ooit zo mooi zei, afspeelt tussen lustige betrokkenheid en liefdevolle distantie.

Weer h(e)elemaal jezelf

Samen werken we in die dans aan het oplossen van oude patronen die je niet meer dienen, aan het oplossen van belemmerende waarden en overtuigingen en het creëren van helpende waarden en overtuigingen. We onderzoeken je emoties en werken aan het helen van je (oude) wonden. En daar, waar jij je nog niet vrij voelt om jouw eigen pad te lopen zoals jij dat ten diepste wenst, onderzoeken we hoe je de elastieken, die je steeds weer terugtrekken naar het verleden, kunt laten vieren, af kunt werpen.

Wil je meer weten? Op www.soulstice.nl vertel ik je graag meer over mijn visie, werkwijze, mijn aanbod en over mijzelf. Ook vind je hier voorbeelden van vragen waarmee je bij mij terecht kunt. Bij Referenties kun je lezen hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren en wat het hen heeft opgeleverd.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Soulstice
Vakgebied: Coaching

Adres
Flow Plaza - centrum voor groei en ontwikkeling
2022 CP Haarlem (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020