Spoenk

Varik (Gelderland) - vakgebied Coaching
Spoenk
Spoenk is het coachingsbureau van Marjolein Aelberts. In mijn leven en werk ben ik altijd gefascineerd door wat mensen drijft. Wat is de motivatie van de keuzes die we in ons leven maken? Waarom kunnen keuzes die we in het verleden maakten, nieuwe keuzes blokkeren. En nog belangrijker hoe doorbreek je zulke patronen?

De naam Spoenk komt van Pippi Langkous. Heldin uit mijn jeugd met een geheel eigen kijk op de wereld. Met ‘Spoenk’ omschreef Pippi zaken die ze niet begreep en waar ze geen bestaand woord voor wist. En zo kan Spoenk alles zijn wat je maar wilt. Als je het niet meer weet dan is een eerste stap snel gemaakt: noem het maar Spoenk.

Mijn coachopleiding volgde ik aan de School voor Coaching, het Instituut voor Eclectische Psychologie (provocatieve therapie) en aan de Alba-academie waar ik een post-HBO Burn-out Preventie heb gevolgd. Spoenk Coaching bestaat sinds 2007.

Maak gerust een afspraak voor een kennismaking. Je eerste afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch: 06 549 83 300.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Spoenk
Vakgebied: Coaching

Adres
Waalbandijk 28
4064 CB Varik (Gelderland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021