Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Zuid-Holland > Stemvers Coaching

Stemvers Coaching

Delft (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
De overtuiging en het uitgangspunt van Stemvers Coaching is:Ieder mens is uniek en heeft talent. Wij werken aan het verder ontwikkelen van talenten en organisaties door te focussen op het belangrijkste kapitaal: de mens. We doen dit door te investeren in die mens en deze te helpen zichzelf naar een hoger plan te tillen door effectiever te worden. Het activeren van persoonlijk leiderschap is de sleutel. Hierdoor worden ook organisaties kwalitatief beter. Het is vervolgens aan deze organisaties en hun leiders om dit weer optimaal in te zetten en de verbetering te laten beklijven.

Missie
Het doel van Stemvers Coaching is om mensen bewuster te maken van zichzelf en van hun talenten. We helpen ze zo om volledig in hun kracht te komen te staan. Alleen op die manier zal de ingezette verandering namelijk optimaal beklijven en dus renderen. Wij zetten onszelf volledig in om dat bewustzijn maximaal te stimuleren en zo het beste uit de ander te halen.

Kracht
De kracht van Stemvers Coaching zit in het snel opbouwen van een integere en open relatie. Wij kunnen goed luisteren en analyseren en indien nodig helpen bij het structureren van gedachten. Wij zijn sensitief en stellen ons makkelijk kwetsbaar op. Dit zetten we in tijdens het waarnemen van jou. De reflectie hiervan, spiegelen, helpt je jezelf te onderzoeken. Wij vragen daarbij scherp door vanuit oprechte interesse in de persoon tegenover ons, jou.

Aanpak
Elk individu is uniek en verdient dus maatwerk. Onze coaching is gericht op leiderschapsontwikkeling. De oplossing komt nooit van buitenaf, maar altijd van binnenuit, door het vergroten van het zelfbewustzijn. Je bent van begin tot eind zelf verantwoordelijk voor probleemidentificatie en oplossing. We maken geen gebruik van tools of tests. Gecoacht worden betekent bij Stemvers Coaching hard werken door jou. Dit gebeurt enerzijds door één-op-één gesprekken met de coach en anderzijds door te oefenen middels opdrachten in de praktijk. Je komt onder begeleiding van de coach zelf met deze opdrachten. Daarnaast reflecteer je na maximaal een week na het gesprek schriftelijk aan de coach. Door dit reflectieverslag wordt je aangezet om verder aan je bewustzijn te werken, wat het leerproces ten goede komt. Aangezien dit proces niet makkelijk is, staat de coach gedurende dit traject te allen tijde voor je klaar voor een telefonisch consult. Deze service is inbegrepen en komt zonder extra kosten.

Uit ervaring blijkt, dat een traject ongeveer zes coachgesprekken (exc. intake) duurt. We sluiten af met een evaluatie. Om de verandering te kunnen laten ontstaan en zodat er voldoende ruimte is om te oefenen, hebben we ongeveer één gesprek per drie weken. Deze gesprekken plannen we in onderling overleg in. Eén gesprek duurt maximaal 1,5 uur.

Persoonlijk
Ik ben Maarten Stemvers, 36 jaar en ik kom uit Delft. Vrienden en familie typeren mij als: Vriendelijk, Intelligent, Authentiek, Eerlijk, Grappig, Emotioneel, Snel, Scherp, Lief en Gedreven. Ik maak echt contact vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid in de persoon tegenover me en ik doe moeite om me te verdiepen in hem of haar. Ik deins er niet voor terug om in de coaching fel en scherp te zijn of iemand te confronteren met wat mij opvalt, mits ik verwacht dat dit effectief is. Te allen tijde ben ik integer en houd ik rekening met de kwetsbaarheid van de ander. Een krachtige, mensgerichte aanpak dus, waarbij het resultaat voor de gecoachte te allen tijde belangrijk is. Ik richt mij bovenal op het heden en de toekomst, maar zal, indien de behoefte bestaat, helpen het eigen gedrag beter te leren begrijpen door naar het verleden te kijken.

Opleiding en ervaring
Na het behalen van de Mastertitel in Economie heb ik mij de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot senior manager bij een grote Nederlandse bank. Ik kreeg veel energie van het begeleiden van mijn teamleden bij hun persoonlijke ontwikkeling om te winnen aan persoonlijke effectiviteit. Echt contact en diepgaande gesprekken maakten dat zij zelf hun barrières overwonnen!

In 2007 heb ik een opleiding gevolgd tot leidinggevend coach en heb dit de afgelopen jaren met veel succes toegepast in mijn werk. Mijn positieve feedback was steeds dat de gecoachte een dergelijke geweldige ervaring nog niet eerder had meegemaakt! Niet alleen de toekomst, maar waar nodig ook het verleden werd daarbij bekeken om begrip te krijgen voor het eigen gedrag en hoe dat te veranderen.

Coachen gebeurt in mijn visie op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen en niet vanuit een hiërarchische positie. Ik focus mij daarom nu beroepsmatig op het coachen, zodat die gelijkwaardigheid er kan zijn. Verder heb ik een opleiding tot Professioneel Coach bij de Coaching Academy International, die geaccrediteerd wordt door de European Mentoring & Coaching Council. Tenslotte werk ik conform de Ethische Code voor Beroepscoaches, voorgeschreven door de Stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Stemvers Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Laan van Braat 36
2627 CK Delft (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021