Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Holland > Success Centre Nederland

Success Centre Nederland

Hilversum (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Al meer dan 15 jaar onze Succesformule
Success Centre Nederland biedt een bewezen Succesformule voor mensen en bedrijven die streven naar optimaal doelgericht resultaat. Hierbij ligt de focus op het behalen van optimale prestaties, waarbij de medewerkers als uitgangspunt van het totale bedrijfskapitaal worden genomen.

Onze Succesformule in economisch zware tijden
In de huidige economische en financiële crisis is gebleken dat veel ondernemers, managers en commerciële medewerkers minder succesvol zijn dan mogelijk is. Dientengevolge dat hun organisaties ook niet optimaal presteren. De druk die de Nederlandse overheid, Brussel en de wereldmarkt op onze bedrijven, directies en medewerkers m/v uitoefent wordt steeds groter en leidt tot minder opdrachten en dalende omzet- en winstcijfers. Er zijn ook meer faillissementen dan voorgaande jaren. Veel ondernemers zitten met de handen in het haar
Wij zijn in staat gebleken veelal hulp te kunnen bieden.

Uw medewerkers als bedrijfskapitaal
Hoe komen we succesvol uit deze crisis? In de praktijk blijkt dat veel leidinggevenden, medewerkers en werkzoekenden tegenwoordig minder lekker in hun vel zitten. Directies van veel bedrijven investeren op dit moment minder geld in opleidingen, trainingen en coaching van hun medewerkers omdat ze geen zekerheid krijgen of het object van hun investering beter zal functioneren. Organisaties die wel investeren in hun belangrijkste bedrijfskapitaal, de medewerkers, ervaren dat ze blijvend succesvoller worden of succesvol blijven.

Rob van Dort, Ondernemer & Sr. Success Coach
Rob van Dort is sinds 1995 ondernemer, Sr. Succes Coach en sinds 11-11-11 auteur van het boek Creëer je eigen Succes. Zijn bedrijf, Success Centre Nederland, is gevestigd in Hilversum. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij kleine-, middelgrote- en grote organisaties alsook bij een Ministerie, om directies, managers en commerciële teams te helpen hun vraagstukken en problemen te definiëren, en ze op te lossen. Vanaf 1997 zet Rob Talentenprofielen *, Succes Coaching & Training en Werving & Selectie van Commercieel-, Management- en Directie Talent in om mensen en organisaties te helpen direct en blijvend succesvol te zijn.

* Talentenprofielen zijn al jarenlang een uitstekend handvat met
meetbare resultaten bij het zoeken en verder ontwikkelen van uzelf
en (toekomstige) medewerkers.

Ontwikkeling Succesformule
In 2010 en 2011 heeft Rob de Succesformule verder ontwikkeld om mensen en organisaties te helpen succes het hunne te maken. Deze Succesformule is praktisch, direct en blijvend toepasbaar op mensen en organisaties die een succeswens hebben, succesvoller willen worden of succesvol willen blijven. Ze hebben een vraag, willen geholpen worden en zijn bereid om te veranderen en te verbeteren.

Onze Succesformule vergroot bij mensen de zelfkennis, zelfwaardering en het zelfvertrouwen. Daarnaast buigt de Succesformule zakelijke vraagstukken of problemen om naar nieuwe uitdagingen. Tevens wordt, waar nodig, de kennis en kunde op het gebied van verkoop, leiderschap en communicatie naar een hoger niveau getild. Onze Succesformule heeft een direct en blijvend resultaat: verkoopbevordering, verbeterd leiderschap, communicatieverbetering, de juiste persoon op de juiste plek en omzet- en winstverhoging.

Wilt u ook onze Succesformule persoonlijk of op uw organisatie inzetten?
U kunt zich vandaag nog aanmelden, of telefonisch contact opnemen voor het beantwoorden van uw vragen.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Success Centre Nederland
Vakgebied: Coaching

Adres
Post: Postbus 8095
1201 HB Hilversum (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020