To Mark Coaching

's-Graveland (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Profiel als coach
IK Mark van Kampen is een vrolijke, open en enthousiaste coach woonachtig in s-Graveland. Ik ben financieel opgeleid en heb de afgelopen jaren veel opdrachten uitgevoerd als interim manager binnen verschillende organisaties op directie/ management niveau. Naast mijn interim opdrachten ben ik actief als coach en trainer. Nuchter en met beide benen op de grond bekijk ik de wereld met een positieve blik.

INZICHT Coachen en gecoacht worden heeft mij veel beweging gebracht. Door zelfreflectie en je bewust te zijn van de keuzes die je hebt, heb ik stappen gezet die ik anders niet zou hebben gemaakt. Het inzicht maakt dat je in beweging komt!

VITAAL Ik ben gelukkig getrouwd en vader van twee kinderen. Voor mij zijn vertrouwen, plezier en vrijheid belangrijke pijlers om "tot bloei te komen". In mijn vrije tijd geef ik zwemles aan kinderen en train ik een groep oudere zwemmers. Zelf zwem ik ook graag en ik ben wekelijks te vinden op mijn mountainbike.

SPECIALIST /KENNIS Mensen in hun kracht zetten. Door de coachee het vertrouwen te geven dat veranderen mogelijk is. Ik zet de coachee aan om in beweging te komen. Ook mijn inhoudelijke kennis op het terrein van financiën en bedrijfskunde zet ik daarbij in. Voor mij is ook de balans in spanning en ontspanning belangrijk om beweging te creëren. Mijn ervaringen met energie werk, familieopstellingen en yoga neem ik daarin mee.

COACH Als coach wil ik je helpen om in je kracht te gaan staan en tot bloei te komen. Ga die dingen doen waar je echt warm voor loopt.

TRAINER Als trainer ben ik actief op het vakgebied van projectmatig werken, intervisie en teambuilding. Daarbij ligt voor mij de focus op het in beweging brengen van mensen. Leren en ontwikkelen kan ook leuk zijn!

RELATIE & ONTWIKKELING Samen bouwen wij met aandacht , respect en vertrouwen aan een relatie die een basis geeft om te kijken en te bespreken wat nodig is. Waarbij het inzicht dat je verkrijgt of de kennis die wordt aangedragen input is voor de verdere ontwikkeling van jezelf en de onderneming.

METHODE Om te komen tot bewustwording van de eigen patronen en competenties maak ik gebruik van verschillende modellen en technieken. Belangrijk daarbij is dat het hulpmiddelen zijn die iets toevoegen en de coachee aanspreken. Ik pak de zaken graag gestructureerd aan en ben thuis in de wereld van projectmatig werken.

RESULTAAT Met behulp van het inzicht in jezelf en mijn inhoudelijke kennis stel ik je in staat om gestructureerd te doen wat je echt wil en "tot bloei te komen". Je weet hoe je een plan van aanpak opstelt en je kunt aan de slag met dit plan om stap voor stap je eigen onderneming te realiseren.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
To Mark Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Leeuwenlaan 48d
1243 KB 's-Graveland (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019