Vilola Veda

Eindhoven (Noord-Brabant) - vakgebied Coaching
Vilola Veda
STOP EENS EVEN! STA JIJ WEL EENS STIL BIJ DE VRAAG
HOE GAAT HET MET MIJ?

Waarschijnlijk veel te weinig. Waarom zouden we zo goed voor onszelf zorgen? Doen we dat liever en makkelijker voor een ander?
Een hulpverlener inschakelen? Ben je dan zwak?
Of is dat een oude overtuiging die niet van deze tijd is?
Iedereen heeft wel eens reflectie en een spiegel nodig voor even net een ander of nieuw inzicht.
WAT IS NOU EEN LIFE-COACH t.o.v. een andere hulpverlener? Een Life-Coach is breder in aanpak, je kan het vergelijken met een vakman die een gereedschapskist bij zich heeft. Daar zit niet alleen een hamer in, want dan komt hij niet ver. Een life-coach heeft veel technieken in huis zoals bijv. NLP, mindfulness, RET, kernkwadrant, de logische niveaus, voice dialogue, assertiviteit training en lichaamsgericht werk.
Ik praat niet alleen met je over evt. problemen, je vraagtekens etc, maar breng je in het moment en laat je het moment ook ervaren. Ik geef je inzicht, zodat je het stuur weer in eigen handen krijgt om het anders aan te pakken.
Praktisch gericht aan de slag dus! In een paar sessies heb je meer inzicht en heb je handvatten waarmee je aan de slag kan.
Als Life-Coach heb ik niet alleen een erkende HBO opleiding, maar vooral vanuit ervaringen kan ik dit werk vanuit mijn hart doen. Want ook ik heb de nodige levenslessen gehad zoals een burn-out, een scheiding, en ik ben getroffen door de levensbedreigende ziekte kanker. Achteraf kan ik zeggen dat dit mijn beste levenslessen waren. Dit waren heftige signalen die zeiden: Hallo ga jij het eens even anders doen. Maar hoe? Doordat je midden in je emoties zit kan je het allemaal niet helder zien en is de kans dat je in de slachtofferrol hangt groot. Of we gaan ons verharden. Je wilt sterk zijn en denkt ik moet door en je schiet in je overlevingsmechanisme. Dit houdt geen mens vol met alle gevolgen van dien. De kunst zit in het aanvaarden en inzicht om oude hardnekkige patronen te doorbreken. Hier kan ik als Life-coach je heel goed mee helpen.
Want wil jij goed voor een ander kunnen zorgen? Sta dan eens stil bij de vraag: ZORG IK WEL GOED VOOR MEZELF?
Wil je weten wat voor karakter jij hebt? Kijk dan op mijn site bij karakter structuren ( onder het kopje Life-Coaching). Verdere informatie en verschillende workshops (NU met korting) zijn te vinden op: www.vilola-veda.nl. Bel of mail gerust vrijblijvend voor meer informatie met Rian.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Vilola Veda
Vakgebied: Coaching

Adres
Auberstraat 5
5654 SN Eindhoven (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020