WERKINC

Steenwijk (Overijssel) - vakgebied Coaching
WERKINC
Je bent op zoek naar werk of wilt een andere baan, maar je weet niet hoe je dat het beste aan kunt pakken. Werken doe je om er je brood mee te verdienen, maar ook om je talenten te gebruiken. Je wilt voldoening halen uit je werk. WERKINC helpt je graag om zo’n functie te vinden.

Je mag van ons verwachten dat wij ons best voor je doen. Wanneer jij je aanmeldt, gaan wij samen op onderzoek uit bij welk type organisatie jouw talenten en wensen goed passen.

Mijn naam is Marjolein Thoma en ik ben onder de naam WERKINC actief op de arbeidsmarkt als het gaat om veranderingen. Ik verzorg coaching, training en loopbaanbegeleiding en daarbij richt ik mij met name op veranderingen en ontwikkelingen op de werkvloer of binnen de loopbaan van mensen. Samen kijken we wat er gebeurt, wat het met je doet en hoe je hier passend mee om kunt gaan.

Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen zowel bedrijfsleven als overheid, waardoor ik me in beiden goed kan verplaatsen en een beeld kan vormen bij datgene waar jij tegenaan loopt.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
WERKINC
Vakgebied: Coaching

Adres
Oostermeentherand 2A
8332 JZ Steenwijk (Overijssel)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020