Willem van Esch

Rockanje (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
Willem van Esch Methode 7 blz.

Een groei service die exponentiële ondernemers en professionals naar nieuw en ruimer succesvol ondernemerschap en levensgeluk brengt.

Willem van Esch heeft zijn eigen methode ontwikkeld door 35 jaar onderzoek naar bewustzijn, ruime ervaring in internationaal ondernemerschap. En in gedrag, en ruime ervaring en universitaire scholing in psychologie, coaching en business.

De Willem van Esch. methode is dus een integrale oplossing voor met name ondernemers en professionals voor nieuw en ruimer ondernemerschap, carrière en levensgeluk, een algehele groei acceleratie voor eerst de mens en dan het bedrijf. Inhoud is hierbij belangrijker dan omvang. Alle coaching is op maat gemaakt.

>Groeien en opnieuw uitvinden, van uzelf en uw bedrijf in een 12 stappen ondernemers programma dat door de ondernemer Willem van Esch is ontwikkeld. Resultaat : Het nemen van meer gerichte kwantumsprongen en daar mee het bereiken van het succes dat u wilt met meer persoonlijke voldoening. Dit is gegarandeerd.

12 stappen van de Willem van Esch methode
1.Vergroot het bewustzijn van uzelf en uw bedrijf dmv
een lijst met vragen die zullen worden voorgelegd
aan u .Resultaat; meer richting en duidelijkheid voor
welke groei u wilt bewerkstelligen.

2.Bepaal uw (nieuwe ) doelen
3.Bepaal de obstakels die kunnen worden verwijderd
4.Het verwijderen van persoonlijke obstakels
5.Het verwijderen van obstakels in uw bedrijf
6.Opnieuw zichzelf uitvinden (gedeeltelijk of volledig)
7.Opnieuw uitvinden van uw bedrijf (gedeeltelijk of per
niche of volledig)
8.Step up in dagelijkse handelingen en acties
9.Strategie van de afnemende inspanningen op 'prise directe' zodat er meer persoonlijke energiewinst is.
10.Dieper bewustzijn en hoger bewustzijn
11.Prive en zakelijk leiderschap met meer voldoening
12. Nieuw privé en zakelijk leiderschap met nieuwe en uitstekende resultaten
Wilt u iets duurzaam verbeteren in uw werk en vaardigheden, dan garandeer ik uw succes met een gezamenlijke toewijding.
We maken deze reis nl. samen en we gaan alleen voor goud.
(niet voor zilver of brons)

Willem is game changer, trusted advisor, en coach voor m.n. de top in bedrijfsleven, ondernemers en professionals. Missie: mensen en bedrijven hun groei te helpen accelereren. Carrière, grenzen verleggen, bedrijfsgroei-differentiatie- niche ontwikkeling en internationalisering. En faciliteert transformatie om een leven te leiden en werk doen wat past.
"Als ondernemer besloot ik na 30 jaar ondernemen met eigen multinational bedrijf een ander leven te leiden en ervaring en inzichten met anderen te delen. In 2007 heb ik alles verkocht en coaching gaan doen. Ik help ook bedrijven met internationale groei. Sinds 2007 begeleid ik clienten in 5 talen. Sinds een paar jaar woon ik nu in Nederland na 4 jaar Brazilië en een wereldreis. Na VWO een business school in Londen met succes. Na mjin emigratie naar Amerika aldaar mijn universitaire studie psychologie afgerond en coaching opleidingen gedaan. Jaarlijks doe ik kennis op en word wekelijks gecoached om mijn werk op een hoog peil te houden. Als wereldburger werk ik ook internationaal en met immigranten"

Expertise: Communicatie, leiderschap, ondernemerschap, transformatie, diepte coaching, persoonlijke groei, bedrijfsgroei acceleratie. Familiebedrijven, opvolging en organiseren.
Werkervaring: wereldwijd ondernemerschap 30 jaar, 9 jaar coaching
Opleidingen: VWO, BsC Business London School,
Master degree Psychologie USM California
Certificeringen: FIATA logistiek, NLP, Coaching, Ministry

Een paar recente trajecten met clienten met een kijkje achter de schermen:

+ Directeur van bedrijf (met partners) coachend en hij realiseerde dat hij een ander leven wilde en ik begeleid hem met een nieuw leven als solo ondernemer en afscheid nemen van zijn partners en vorige bedrijf Duur 6 maanden tot een jaar op zijn verzoek als coach en sparring partner.
Deze man zat vast in een patroon dat zich steeds herhaalde in zijn leven waarbij hij dacht dat hij zaken partners nodig had en het alleen niet kon. Dit was een "irrational belief" en o.a. met de tools van rational emotive behavior therapy (REBT)en NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) dit patroon doorbroken en nu is hij succesvol en onafhankelijk ondernemer geworden.

1. Actief en diep luisteren als ervaringsdeskundige.
2. Geven van effectieve feedback
3. Doorbreek spanning met diepe empathie en onvoorwaardelijk positief zijn naar coachee
4. Tools zoals Rational emotive behavior therapy, Gestalt, NLP, Psychosynthesis, transpersonal psychology e.d. waarbij de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten als geheel worden benaderd en mee gewerkt wordt.
5. Tool, zelfvergeving, dat hij zichzelf leerde vergeven dat hij zichzelf veroordeelde dat hij niet goed genoeg was. Dat hij zichzelf leerde vergeven dat hij andere mensen veroordeelde voor..............resultaat hij was minder tot geheel niet bevooroordeeld over andere mensen en situaties wat hem een heldere blik gaf wat reëel was en wat niet. Dit bevrijdde hem.
6. Tool: ontspannings technieken zoals meditatie.
7. Traceren en erkennen van projecties. Ofwel dat al zijn meningen niet allemaal zuiver zijn maar gefilterd worden door zijn projectie, interpretatie, karrespoor en dit dan op te heffen en onnodige verstorende filters op te heffen.
8. Gevoel van eigenwaarde op het juiste niveau gebracht door affirmaties en hem te leren naar zijn kwaliteiten te kijken ipv naar zwakheden. Wel met besef je eigen grenzen te leren kennen. (ook mbh van punt 1-7)

+ Een vrouw van 34 jaar wilde na 12 jaar psychiatrie iets anders. Tijdens coaching ontdekt dat ze iets in de kunst wilde, Na 2 á 3 sessies. In 3 maanden transformatie doorgemaakt en is nu werkzaam in de kunst met enorm veel meer levensgeluk en voldoening. Creatieve tools gegeven waarbij ze leerde schrijven met andere hand dat andere denk faciliteiten ontplooit en een creatief werkstuk gemaakt waarbij ze erachter kwam dat ze liever iets in de kunstwereld wilde gaan doen, gecombineerd met vaardigheden vanuit eerder opgedane ervaring in haar leven. Zelfde soort benadering met diepte psychologie
als bij bovenstaande ondernemer maar op het individu aangepast.

+ Jonge MBAer opgeleid om internationaal succes te kunnen hebben en werkt nu in Singapore als expat op 25 jarige leeftijd.. Duur traject 3 + 3 maanden. (vnl op gedrag en inzicht gecoached)

+ Succesvolle ondernemer begeleid nadat hij erachter kwam dat zijn 50% zakenpartner veel geld uit het bedrijf had gestolen. Met superieure communicatie technieken zoals vergeving die ik hem leerde kon de ondernemer de uitdaging heel snel oplossen Resultaat, hij is nu 100% eigenaar en de bedrieger is met stille trom vertrokken. Duur coaching traject: 1 maand.

+ Nederlandse ondernemer die meer zingeving purpose wil hebben in zijn bedrijf en zijn leven. Half jaar tot jaar traject zijn we in juli 2016 begonnen. Hij kwam bij mij voor assertiviteits training wat overigens niet betekent te leren met je vuist op tafel te slaan. Echter dat was het topje van de ijsberg. Het bleek dat hij conflicten had in zijn bedrijf ook omdat zijn vader, (de oprichter van het bedrijf die 100% van de aandelen al jarenlang geleden had overgedaan) hem voor de voeten liep door zich nog steeds met bedrijf en personeel te bemoeien. De vraag over assertiviteit was eigenlijk de vraag dat hij dit efficiënt met zijn vader wilde en moest oplossen. Nu zijn we daar mee bezig om hem geavanceerde communicatie technieken te leren waaronder psychologische onderhandelingstechnieken die de o.a. de CIA en FBI bij gijzelingsacties met succes toepassen. Daarnaast onderzoek ik het totaalbeeld hoe de zaak is georganiseerd en hoe de ondernemer in het leven staat.

+ Ondernemer en zoon met een fabriek en service en handels- onderneming waarbij loslaten van bepaalde activiteiten door de ondernemer/oprichter nodig is voor de continuiteit van het bedrijf.
Daarmee communiceer ik de zoon de kans te geven te bewijzen dat hij ondernemer is, en ontwerpen we de uitdaging ahw met zn drieeen. Daar zitten we nu midden in een half jaar traject.

+Eigenaar van een scheepvaartmaatschappij wilde beter communiceren met zijn zakenpartner. De oorzaak dat hij niet goed communiceerde had diepe oorzaken. We ontdekten al heel snel dat zijn zelfbeeld negatief was, ondanks hoge intelligentie en opleiding en zakelijk succes. Door de diepgaande en holistische methode van Willem van Esch is zijn zelfbeeld nu positief en
is met veel innerlijk werk, training en oefening bereikt. Nu is hij daadkrachtig, met zelfvertrouwen, veel succesvoller en gelukkiger in het leven. Hij straalt dit uit. Hij deelt zijn speciale talenten en hoge intelligentie, maar ook zijn overtuigingen nu makkelijker met anderen, met veel succes.

Mijn methode werkt op de kracht van de mens om vooruit te komen, omdat de zwakke plek meestal nooit een talent wordt en zoals Albert Einstein zei ooit; iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt hoe hij in bomen klimt denkt de vis de rest van zijn leven dat hij dom is.

Willem van Esch: Het leven is gemaakt van verhalen. Als je jouw story niet leuk vindt verander het dan. Dit werk vergt veel moed
en de drang om zelf te willen veranderen, verbeteren en te groeien.

Met hartelijke groet,

Willem van Esch
Geregistreerd onder de naam Incosupport KvK nummer: 60715103
BTW nr. NL153958972B01
Beroepsaansprakelijkheids verzekering via Hiscox.
Aangesloten bij NOBCO, Nederlandse orde van beroeps coaches.

Adres: Doornweg 8 A
3235 NJ Rockanje
Tel. 0651488025
e-mail: willem@willemvanesch.nl
websites: www.willemvanesch.nl
www.incosupport.com

Sessies in persoon, en/of skype willem.van.esch of Facetime, telefonisch. Locatie: overal ter wereld
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Willem van Esch
Vakgebied: Coaching

Adres
Doornweg 8 A
3235 NJ Rockanje (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022