Zijn In Essentie

Heerhugowaard (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Zijn In Essentie
Mijn naam is Kathy en ik ben Energetisch therapeut. Mijn praktijk heet Zijn In Essentie en is een praktijk voor Innerlijke groei.

Ik ben voornamelijk bezig met bewustwording. Meer bewust zijn van wie je werkelijk bent. Meer bewust van de problemen die we gaandeweg tegenkomen in het leven. Waar ligt de oorsprong van deze problemen en hoe kunnen deze opgelost worden. Meer bewust van je verleden en de invloed hiervan op het heden. Meer bewust van je relaties met anderen en hoe je gedrag jezelf en ieder ander beïnvloedt. Dit proces kun je vergelijken met het pellen van een ui. Na het verwijderen van een laag kom je steeds dichter bij de kern: je authentieke zelf, je essentie!

Ik bied verschillende therapie- en begeleidingsvormen aan waaronder relatietherapie hypnotherapie, Innerlijk kindtherapie, regressie-
en Reïncarnatietherapie en bijvoorbeeld ook healing.

Graag zou ik je willen begeleiden bij je hulpvraag.

Het is goed om in het eerste gesprek samen te kijken welke behandeling het beste bij je past. Iedere vervolgsessie bekijken we waar je op dat moment in je proces staat en wat de beste manier is om jou verder te helpen. Het is vooral investeren in en werken aan jezelf: wie ben je, wat wil je nu eigenlijk echt? Zo ga je stap voor stap op weg naar meer balans en ik begeleid en ondersteun je hier graag bij.

Ben je na het lezen van mijn offerte geïnteresseerd geraakt, wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06 11024692 of stuur een mailtje naar info@zijninessentie.nl

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,

Kathy Suring
Anna van Hogendorpland 6
1705 JK Heerhugowaard
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Zijn In Essentie
Vakgebied: Coaching

Adres
Anna van Hogendorpland, 6
1705 JK Heerhugowaard (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2018