Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Communicatietrainers in Tilburg

Communicatietrainer in Tilburg nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten communicatietrainers vindt u altijd de communicatietrainer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van communicatietrainers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de communicatietrainer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Tilburg (Noord-Brabant)
Van probleemverkenning tot eindrapportage - in elke fase van een proces kan ik hulp bieden. Ik heb er altijd weer plezier in om knopen te ontwarren, zaken op de rails te zetten en te zorgen voor samenwerking. Maar ik duik ook graag in de inhoud en kijk onder de oppervlakte. Probleemverkenning Wat is er nu echt aan de hand? Door stakeholder- en conflictanalyse breng ik in beeld wat er speelt: welke partijen zijn er betrokken en hoe liggen hun posities en belangen? En/of ik geef een overzicht van de actuele stand van denken en weten door deskresearch en interviews. Proces- en projectontwerp Succes van projecten en programmas staat of valt met een transparante en werkbare structuur, dat weet ik uit ervaring. Ik zorg voor helder geformuleerde doelen, een efficiënt en doelmatig ingericht proces, duidelijke verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Communicatie-advies en mediation Analyseren hoe problemen in elkaar zitten is...

Tilburg (Noord-Brabant)
Picaro is een eigenzinnig bureau op het gebied van communicatie, in de ruimste zin van het woord. We hebben inmiddels zon 20 jaar ervaring, en zijn thuis op een groot aantal maatschappelijke terreinen, zoals Gezondheidszorg, Arbeidsmarkt, Justitie, Onderwijs, Financiële wereld, (Jeugd)zorg, Kunst en Cultuur. Communicatie is niet alleen ons werk, het is ook onze passie. En die passie delen we graag met onze klanten! Wij zijn er van overtuigd dat je je werk het beste doet, als je je beperkt tot die terreinen waar je hart werkelijk ligt. Voor ons zijn dat: Tekst en communicatieadvies , Project- en interimmanagement, Workshops en training. De werkzaamheden van onze tak Workshops en training bestaan uit: procesbegeleiding, facilitatorschap, het organiseren en geven van workshops en trainingen, intervisie, en het begeleiden van veranderingen. Meer info op www.picaro-online.nl.

Tilburg (Noord-Brabant)
Als ontwikkelingspedagoog heb ik mij destijds gespecialiseerd in rouwverwerking. Ik werk met gezinnen en/of individuen die een dierbare verloren zijn. En met gezinnen waar iemand ernstig ziek is. Of waar echtscheiding speelt, of ander verlies. Daarnaast ben ik bijna afgestudeerd als contextueel therapeut. Mensen die bij mij komen hebben dan vaak een probleem in hun leven waar ze al langer mee worstelen. Of er speelt in de familie een kwestie die zich maar niet oplost. Is er nog iets te vinden waar je zelf nog niet opgekomen was? Eigen kracht en de mogelijkheid tot persoonlijke groei zijn belangrijk bij mijn werkwijze. Je blijft zelf aan het roer staan en ik kijk met je mee over de zee. Zie mijn website voor specifiekere informatie.

Tilburg (Noord-Brabant)
Wat Je Ziet In Je Gevoel Laat Je Zien! 93% van jouw beslissende communicatie ontstaat in je 'onbewuste' gedeelte van je brein dat 500 miljoen jaar oud is. Ik maak mensen bewust van hun 'onbewuste' lichaamstaal (micro expressies) en mindset door middel van interactieve coaching, oefeningen en training. Jij krijgt in een groep of individueel on the job inzicht in wat je al hebt en nog nodig hebt om je ultieme doel te verwezenlijken. No nonsense, confronterend en verhelderend. Je bent overtuigend als je 1 bent met wat je laat zien en zegt... 'Als je je mindset verandert dan verander je je bestemming.' Richard Oerlemans is acteur in o.a. speelfilms en is trainer voor o.a. Aegon, Bosch Communication, Xerox en Prominent...

Berkel-Enschot (Noord-Brabant)
Grootens HRM is specialist op het gebied van HRM, HRD en Performance Management Grootens HRM kan een bijdrage leveren aan organisaties door training van (operationele) lijnmanagers op onderwerpen zoals: * Peformance Management * praktisch leiding geven * beoordelen en functioneringsgesprekken * selecteren voor leidinggevenden Grootens HRM kan door middel van training een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw medewerkers op onderwerpen zoals: resultaatgerichtheid in het werk, samen werken en -presteren, persoonlijke effectiviteit in het werk, communiceren met collegas

Tilburg (Noord-Brabant)
Al meer dan twintig jaar is het onze missie om mensen, teams en organisaties te motiveren en te helpen om het beste uit zichzelf te halen en hun professionele doelen te bereiken. Iedere dag staan we voor u klaar met een divers team bestaande uit trainers, acteurs, ontwikkelaars en planners. Samen zijn wij Reframe. Onze ontwikkeltrajecten geven wij vorm vanuit het DNA van Reframe en de behoeften van de opdrachtgever. Die aanpak werkt. De voorbije jaren verzorgden wij training, coaching en advies bij duizenden professionals die werkzaam zijn in de zorg, de overheid en het bedrijfsleven.

Tilburg (Noord-Brabant)
CAAT biedt een doelgerichte combinatie van trainingen en coaching voor alle professionals die willen groeien in hun vaardigheden en competenties. CAAT zet hierbij vernieuwende, creatieve en doeltreffende werkvormen in. Zoekt u naar een trainingsbureau dat het net even anders doet? Dan is CAAT uw partner. CAAT geeft u praktische handvatten, handige inzichten, concrete feedback en verhelderende inspiratie met een jus van creativiteit.

Tilburg (Noord-Brabant)
SlimWerken.COM is gespecialiseerd in modern time-management en geeft trainingen in een slimme manier van werken. De methoden en technieken zijn gebaseerd op de principes van het succesvolle Getting Things Done (GTD). Want alleen als je hoofd leeg is en je ideeën goed georganiseerd zijn, kun je productief zijn zonder stress en je creativiteit laten werken.

Tilburg (Noord-Brabant)
Gespecialiseerd in maatwerk in-compagnie BHV trainingen en oefeningen. Wanneer men zijn BHV diploma al heeft zorg ik dat het in het bedrijf ook effectief gaat werken. Basis en herhaling BHV, VCA, beheerder BMI, omgaan met alarmmeldingen, communicatie trainingen. Herhaling BHV EH.

Tilburg (Noord-Brabant)
Als supervisor, Master-NLP en ervaringsdeskundige bied ik coaching aan ten behoeve van persoonlijke effectiviteit en welzijnsbeleving. Sleutelwoorden zijn voor mij persoonlijke groei, zelfkennis, zingeving en ecologie. Gesprekken vinden plaats aan huis of desgewenst op locatie.

Berkel-Enschot (Noord-Brabant)
Management trainer en Personal coach. Thema's: resultaatgericht en mensgericht leiderschap, persoonlijke effectiviteit, teamcoaching, samenwerking. Doelgroep: midden en hoger kader. Stijl: verbinden van hoofd, hart en handen (cognitief, emotioneel, spiritueel en actie).

Tilburg (Noord-Brabant)
Trainingen gespreksvaardigheden voor professionals. Ervaring met ontwikkelen en verzorgen van diverse trainingen, vooral op het gebied van gedragsbeïnvloeding. Ook voor het schrijven van trainingsmateriaal of het uitvoeren van assessments.

Tilburg (Noord-Brabant)
specialisaties: trainingen communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden, solliciteren, persoonlijke ontwikkeling - en loopbaancoaching. Ook recruitmentopdrachten mogelijk. Achtergrond: werving- en selectie & educatie management

Tilburg (Noord-Brabant)
* opzetten en uitvoeren van secretariaten * management- en projectondersteuning * notuleerservice * transcriptieservice * notuleertraining * schrijven van teksten en persberichten * redactiewerk

Tilburg (Noord-Brabant)
Donderdag netwerkdag: Communicatie tussen Business en IT. Invulling van strategie bij het uitrollen IT-projecten. Begeleiding van beslissingen door managers en medewerkers.

Tilburg (Noord-Brabant)
Secans is gespecialiseerd in het verzorgen van managementtrainingen en -opleidingen, trainingen op het gebied van klantvriendelijkheid en menselijk gedrag.

Tilburg (Noord-Brabant)


Tilburg (Noord-Brabant)

Tilburg (Noord-Brabant)


Tilburg (Noord-Brabant)
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019