Admin-online

Sprundel (Noord-Brabant) - vakgebied Financieel
Admin-online
Wij willen ons eerst even aan u voorstellen:
Admin-online Administratie & Belastingadvies is een administratiekantoor met ruim 30 jaar ervaring in dit vak. Wij werken met de allernieuwste software en digitale mogelijkheden. Uw administratie verwerken wij van schoenendoos tot jaarrekening en fiscale aangifte.
Dit doen we meestal in de vorm van een abonnement. Hiervoor hebben we verschillende pakketten samengesteld. Zo heeft u maandelijkse lage kosten en is uw boekhouding altijd up-to-date. Instappen en opstarten kan op elk gewenst tijdstip van het boekjaar. U kunt klein beginnen met een basis pakket en later doorgroeien naar een uitgebreider pakket. Overstappen en eventueel opzeggen kan maandelijks. U zit dus nergens voor langere tijd aan vast. Het is onze taak te zorgen dat u tevreden bent en blijft.
Bijgaand ontvangt u van ons een overzicht van de abonnementen en tarieven 2015.
In de pakketten die wij bieden, nemen we je al je administratie en belastingzaken uit handen. Wij voeren je boekhouding, wij doen de btw aangifte, stellen heldere rapportages op per kwartaal en stellen de jaarcijfers en aangifte IB voor je op. Alles wordt voor je geregeld! En wilt u het deels zelf verwerken, ook dat kan.
Salarisverwerking doen wij ook. Deze is niet opgenomen in de standaard pakketten. Deze worden maandelijks berekend n.a.v. het aantal loonstroken die maand. De kosten zijn € 7,50 per loonstrook per maand. Dit is inclusief aangifte pensioenen, aangifte loonheffing en eindjaarwerkzaamheden zoals jaaropgave per personeelslid.

Als u een vraag heeft over je administratie of belastingen dan kunt u altijd bij ons terecht en wij rekenen hier niets extra voor. Dit zit in onze pakketten inbegrepen. Geen extra kosten achteraf. Wij staan voor je klaar! Bel ons, mail ons of bezoek ons kantoor (liefst na afspraak).

Onze processen en systemen zijn zo opgezet dat wij heel efficiënt kunnen werken. Vandaar ook onze lage tarieven. Wij vragen je om je administratie volgens enkele richtlijnen aan te leveren. Hierdoor werken wij efficiënt en zijn we in de meeste gevallen voordeliger dan onze collegas.

Wij zijn aangesloten bij Register Belastingadviseurs. Zo bent er zeker van dat u deskundig advies krijgt en dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste fiscale wijzigingen. Op al onze werkzaamheden zijn onze beroepsregels en algemene voorwaarden van kracht. Een exemplaar van de algemene voorwaarden vindt u achter de offerte.
Wij zullen deze week telefonisch contact met u opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte te bespreken. Graag willen we persoonlijk kennis met u maken.
Wij zien uw reactie graag met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Admin-online

Pauline Mulders
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Admin-online
Vakgebied: Financieel

Adres
Groenstraat 4
4714 SK Sprundel (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020