Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Flevoland > AdministratieBureau Sahli

AdministratieBureau Sahli

Almere (Flevoland) - vakgebied Financieel
AdministratieBureau Sahli
Administratiebureau Sahli is een nieuw administratiebureau dat zich met name richt op starters en kleine ondernemers.
Zoals bij veel administratiekantoren staan kwaliteit, maatwerk, persoonlijk contact, goede service en scherpe tarieven bij Administratiebureau Sahli hoog in het vaandel.

Administratiebureau Sahli richt zich op boekhouden en administratie
maar voor uw Belastingaangiften en Toeslagen kunt u bij Administratiebureau Sahli terecht.
Vele mensen laten jaarlijks duizenden euros op de plank van de staatskas liggen doordat zij geen aangiftes doen , of er niet van op de hoogte zijn van wat zij terug kunnen declareren.

Ik heb ervaring in de administratie en heb opleidingen genoten die daarbij aansluiten. Hierdoor heb ik besloten om zelf een administratiebureau te beginnen. Ik merkte dat de tijden van bereikbaarheid voor velen belangrijk zijn.
Een correct gevoerde administratie is cruciaal voor een gezonde bedrijfsvoering. Om kosten te drukken is dit een ideale manier van werken.

Maar wat Administratiebureau Sahli uniek maakt is dat ik bereikbaar ben wanneer u de tijd heeft om vragen te stellen. Dit houdt in dat dat voornamelijk in de avonduren is en op zaterdag.
Als ZZP- er en/ of starter heeft u uw handen overdag al vol genoeg met uw werkzaamheden. En denkt u natuurlijk niet aan uw administratie.
Veel administratie- kantoren zijn open en bereikbaar wanneer u met uw zaken bezig bent. En dat is lastig. Vandaar dat Administratiebureau Sahli aangepaste kantoor- tijden heeft.

Ik zal met u afspraken maken over het beheer- en het aanleveren van uw gegevens. De gegevens kunnen digitaal of in een doos aangeleverd worden.

In het kader van persoonlijk contact is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak bij u op de zaak of bij u thuis te maken.

Bent u geïnteresseerd in wat Administratiebureau Sahli allemaal voor u kan betekenen? Stuur mij dan een mail: dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. U kunt natuurlijk ook zelf bellen.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
AdministratieBureau Sahli
Vakgebied: Financieel

Adres
Ganeshastraat 19
1363 XA Almere (Flevoland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2018