Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Gelderland > Administratiekantoor Koch & Zoon

Administratiekantoor Koch & Zoon

Wageningen (Gelderland) - vakgebied Financieel
Administratiekantoor Koch & Zoon is een ambitieuze, nog jonge onderneming, gevestigd aan de Brakelseweg 110 te Wageningen en wordt geleid door Hans en Arno Koch. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van boekhouding, administratieve dienstverlening en fiscale aangiften. Administratiekantoor Koch & Zoon staat voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale eruit te halen. De kracht en het voordeel van Administratiekantoor Koch & Zoon is dat er veel ervaring en expertise is verkregen vanuit opleiding, bedrijfsleven en de financiële dienstverlening, zodat wij onze diensten tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven kunnen aanbieden.
Daarnaast begeleiden we de startende ondernemer, omdat een goed administratiekantoor juist in deze fase van onschatbare waarde is. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld belastingadvies en belastingaangiften.
Uw administratie, jaarrekening of belastingaangifte
Of het nu gaat om uw gehele administratie, de jaarrekening of om een belastingaangifte, elke handeling is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Ons administratiekantoor is uw betaalbare oplossing op dit gebied en is u graag van dienst. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij de aangewezen partner om deze obstakels uit handen te nemen. En dit -zoals gezegd- tegen zeer concurrerende tarieven. Omdat wij geloven dat administreren niet duur hoeft te zijn, als door deskundigheid, ervaring en de juiste tools de tijd kan beperken.

Dienstenpakket
Zoals elk administratiekantoor bieden wij een uitgebreid pakket van diensten aan. Echter wel met dit verschil dat u bij ons voor al deze diensten niet apart betaald. Geen verborgen kosten of hoge rekeningen achteraf (nadat het werk gedaan is) maar transparante afspraken met afgesproken vaste tarieven vooraf. Hierdoor komt u als klant niet voor verrassingen te staan.
Wij hopen ook u als cliënt te mogen begroeten bij ons administratiekantoor. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak (uiteraard kosteloos), dan kunt u altijd contact opnemen. Eerst een prijsopgave ontvangen voor onze diensten kan ook, zo weet u dat wat wij beloven ook waar is. Eén ding is zeker; ons administratiekantoor is u graag van dienst!
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Administratiekantoor Koch & Zoon
Vakgebied: Financieel

Adres
Brakelseweg 110
6707 DZ Wageningen (Gelderland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020