Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Limburg > Adviesburo Inside Out

Adviesburo Inside Out

Eys (Limburg) - vakgebied Financieel
Adviesburo Inside Out
Werkzaamheden:
Administratie- en belastingadvieskantoor. Werkzaamheden: het verwerken van volledige administratie, het behandelen van aangifte omzet en vennootschapsbelasting, het verwerken van salarisadministraties, het verzorgen alle soort particuliere aangiftes (inkomstenbelasting en all toeslagen), het opstellen van de jaarrekening(en) en het adviseren en begeleiden van starters (bijv. adviesgesprek starter, opstellen ondernemingsplan).

Tarief ondernemer:
Wij werken met vaste prijzen per boekjaar, dus géén "uurtje factuurtje". Het standaardpakket bestaat uit het volledig verwerken van uw administratie (kas-, bank-, verkoop- en inkoopboek), het verwerken van de aangifte(s) BTW en/of Vennootschapsbelasting, het opstellen van de jaarrekening en het doen van de aangifte inkomstenbelasting (incl. die van evt. partner). Prijs van dit pakket is voor eenmanszaak en VOF, vanaf EURO 600,- tot een maximum van EURO 2.400,- (excl. BTW). Voor een B.V. gelden andere tarieven. Alle werkzaamheden die niet in pakket vermeld staan, worden op basis van offerte, na onderling overleg met ondernemer, uitgebracht.
Tot slot garanderen wij geen tariefverhogingen, het eerste jaar, na de eerste opdrachtbevestiging met ondernemer.

Tarief particulier:
- aangifte inkomstenbelasting EURO 50,-;
- aanvraag en/of mutaties alle soorten toeslagen EURO 35,- per toeslag;
- indien u kiest voor het particuliere pakket verzorgen wij, naast de 2 bovengenoemde werkzaamheden, tevens de correspondentie naar de belastingdienst indien u bezwaar wenst te maken of voor ander specifieke zaken. Daarnaast biedt het pakket hulp/advies bij het zaken m.b.t. pensioeninstellingen, uitkeringsinstanties, verzekeringsmaatschappijen etc. De prijs voor dit particuliere pakket bedraagt EURO 25,- (incl. BTW) per maand.

* Indien een afspraak voor een adviesgesprek en/of bezoek aan huis/kantoor meer dan 50 km. van kantoor verwijderd is, vragen wij een reiskostenvergoeding van EURO 20,-.

Werkgebied:
Wij bezoeken en adviseren (potentiële) klanten in de gehele provincie Limburg.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Adviesburo Inside Out
Vakgebied: Financieel

Adres
Eyserweg 13 en Zuid Voorstraat 52A
6287 ND Eys (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020