Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Noord-Holland > Amstenrade Advies

Amstenrade Advies

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Financieel
Amstenrade Advies
Wij zijn een administratiekantoor met meerdere locaties. We zijn een professionele organisatie , die wordt gedreven door meerdere medewerkers met allen hun eigen specialisatie op het gebied van administratie. Zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zowel particulier als ondernemer.

Wij stellen u als klant centraal en passen onze diensten aan de wensen van de klanten aan. Dit geldt niet alleen voor de mate waarin wij u kunnen ondersteunen met onze werkzaamheden, maar met name met onze bereikbaarheid. Zo kunt u met ons afspraken maken buitenkantoortijden om en zelfs in het weekend staan wij voor u klaar.

Dit lijkt ons de juiste insteek. Als u meer onderdelen zelf kunt doen, dan hoeft u minder uit te besteden. Na een korte cursus kunt u via ons Online boekhoudsysteem zelf ook een deel van de werkzaamheden overnemen, zodat wij u alleen hoeve te begeleiden bij die onderdelen die echt noodzakelijk zijn. Bijkomend voordeel is dat u 24/7 uw administratie beschikbaar heeft en altijd inzage heeft in de resultaten van uw onderneming.

Iedere ondernemer en particulier met vragen over belastingzaken en administratieve ondersteuning kan bij ons terecht. Wij hebben een brede spreiding van expertise. Zo hebben wij meerdere klanten in de gezondheidszorg, MKB ondernemers, ZZP'ers en Verenigingen van Eigenaren, binnen onze klantenkring. Deze bestaan uit de diverse ondernemingsvormen als, BVs, eenmanszaken, VOF s, stichtingen of verenigingen.

Wij bieden een compleet pakket aan onze klanten aan, bestaande uit het voeren van de administratie, het doen van alle belastingaangiftes (BTW en VPB), het opstellen en vaststellen van jaarrekeningen. Het deponeren van de stukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel. Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast kunnen wij u adviseren op verschillende onderdelen van het voeren van een onderneming. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de administratie en u kunt doen waar u als ondernemer goed in bent, ondernemen.

Wij kunnen de financiële administratie van uw afgelopen boekjaar voor u controleren. U ontvangt dan van ons een jaarrekening met een samenstelling verklaring. Daarnaast kunnen wij indien wenselijk ook een accountantsverklaring opstellen. Aan de hand van de resultaten, kunnen wij u tevens adviseren nóg meer uit uw onderneming te halen in de toekomst.

Amstenrade Advies is u graag van dienst bij uw belastingaangifte. Wij kunnen u helpen bij het doen van de aangifte, maar ook bij het aanvragen van subsidies en dergelijke. Ook kunnen wij u van dienst zijn voor het schrijven van bezwaarschriften.

Door uw salarisadministratie aan Amstenrade Advies uit te besteden, kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes in orde is. Het tijdig versturen van salarisstroken, het opstellen van journaalposten, u kunt het allemaal aan ons overlaten.
Ook dienen wij voor u de loonaangiftes in en houden wij de CAO veranderingen binnen uw bedrijfstak nauwlettend in de gaten.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Amstenrade Advies
Vakgebied: Financieel

Adres
Elandsgracht 69
1016 TP Amsterdam (Noord-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020