Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Overijssel > BELASTINGAANGIFTE ADVIES VAN DE VRIES SPARRINGPARTNER VOOR PARTICULIER EN ONDERNEMER

BELASTINGAANGIFTE ADVIES VAN DE VRIES SPARRINGPARTNER VOOR PARTICULIER EN ONDERNEMER

De Bult (Overijssel) - vakgebied Financieel
BELASTINGAANGIFTE ADVIES VAN DE VRIES SPARRINGPARTNER VOOR PARTICULIER EN ONDERNEMER
Ook in 2019 is het weer zover, de jaarlijkse belastingaangifte moet of kan weer gedaan worden, dit maal in ieder geval over het kalenderjaar 2018.

Jaarlijks veranderd de Belastingdienst haar regels. Deze veranderingen kunnen van invloed zijn op u financiële situatie.  Wilt u graag weten hoe u de belastingregels kunt toepassen om zo veel mogelijk financieel voordeel te behalen?

Twijfelt u of de gewijzigde regels invloed hebben op uw aangifte of raakt u de weg kwijt in de wirwar van de belastingregels of uw financiële mogelijkheden of onmogelijkheden? 

Belastingaangifte Advies staat u graag bij met de belastingaangifte en het vinden van antwoorden op al uw (financiele) vragen.

(Geen) Aangiftebrief 2018 belastingdienst ontvangen en (geen) uitstel gevraagd?

De belastingdienst heeft de aangiftebrief 2018 verzonden. In deze brief deelt de belastingdienst mee dat de ontvanger van de brief een aangifte-inkomstenbelasting 2018 moet doen. De aangifte inkomstenbelasting 2018 kan volgens de aangiftebrief van de belastingdienst vanaf 1 maart 2019 worden gedaan en als u geen aangifte brief heeft ontvangen dan kan het geen kwaad om te laten toetsen of u soms geld van de belastingdienst kunt krijgen omdat er teveel loonheffing is ingehouden.

Aangifte inkomstenbelasting

Indien gewenst kan Belastingaangifte Advies de aangifte inkomstenbelasting 2018 (en natuurlijk ook van andere jaren) samen met u bij u thuis invullen. Daarnaast wordt er gratis gekeken of u in aanmerking kunt komen voor belastingteruggave over de afgelopen jaren. Dit kan tot maximaal vijf jaren terug. In sommige gevallen zal dit gaan om enkele honderden of soms zelfs mogelijk om duizenden euro’s! Indien u meer dan € 50 per jaar terug kunt krijgen over 2013, 2014, 2015, 2016 of 2017 dan kan u dit een mooie financieel voordeel opleveren. Belastingaangifte Advies helpt u graag om dit financieel meevallertje ook daadwerkelijk te berekenen.

Bezwaar

Belastingaangifte Advies is er voor al uw belastingaangifte vragen, maar zal er ook zijn bij een verschil  van inzicht met de belastingdienst over de in de belastingaangifte ingevulde gegevens en over het door de belastingdienst ingenomen standpunt. Indien nodig kan er ook tijdig bezwaar gemaakt worden tegen ontvangen belastingaanslagen.

De kosten

De kosten voor de door Belasting Advies uit te voeren werkzaamheden worden vooraf met u overeengekomen en in een mail de kosten en werkzaamhheden schriftelijk vastgelegd en bij accoord bevinding door u betaald. Dat voorkomt achteraf veel onduidelijkheden over de juistheid van een factuur en de uitgevoerde werkzaamheden. Indien er werkzaamheden bijkomen, dan worden de kosten voor deze werkzaamheden ook weer vooraf met u afgestemd.

Werkgebied
Doordat klanten in alle provincies van Nederland wonen en ook in de grensstreek van Duitsland en België, die een (jaarlijks) huisbezoek op prijs stellen, kan er in iedere plaats in Nederland een afspraak gemaakt worden op het tijdstip dat het beste past. De kosten voor reistijd en vervoerskosten worden daardoor niet bij onze klanten in rekening gebracht.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
BELASTINGAANGIFTE ADVIES VAN DE VRIES SPARRINGPARTNER VOOR PARTICULIER EN ONDERNEMER
Vakgebied: Financieel

Adres
Duivenslaagte
8346 KH De Bult (Overijssel)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020