Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Zuid-Holland > CijferAdvies Pijnacker

CijferAdvies Pijnacker

Pijnacker (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
CijferAdvies Pijnacker
Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker is primair gespecialiseerd in het voeren van administraties voor zzp’ers en bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf (mkb).
Wij hebben kwaliteit, openheid, vertrouwen en een persoonlijke relatie hoog in het vaandel staan. De klant hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie, hij kan bij ons terecht voor alle vragen op administratief gebied. Wij staan garant voor een correcte opzet en verzorging van de volledige boekhouding eventueel aansluitend met maand- of kwartaalrapportages. Ook verzorgen wij de aangifte BTW, advies over de financiële situatie en eventuele verbeter-/aandachtspunten. Wij maken gebruik van de modernste software van Exact Online.

De klant kan indien gewenst zelf meekijken in de administratie zonder zelf verantwoordelijk te zijn voor de verwerking hiervan. Indien gewenst kunnen wij de klant begeleiden bij zijn administratieve processen waarbij wij de administratie c.q. boekhouding bij de klant, ter plaatse, verwerken zodat de klant de administratie c.q. boekhouding niet hoeft af te staan of te missen. Dit kan maandelijks, maar ook per kwartaal.

De controllerservaring stelt de organisatie in staat om de klant te ondersteunen in het ontwikkelen van strategische visies op gebieden als kostenbesparing, efficiency en margeontwikkeling om daarmee samen met de klant naar een optimale bedrijfsvoering te streven en eventuele problemen te voorkomen of op te lossen. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het ontwikkelen en opstellen van periodieke (management) rapportages, budgetten, jaarcijfers, jaarrekeningen, analyses omtrent financiële resultaten en kritieke prestatie indicatoren (KPI’s), beoordelen en optimaliseren van de administratieve organisatie en interne controle. Tevens is CijferAdvies Pijnacker een aanspreekpunt of adviseur zijn voor het management of gesprekken met externe partijen zoals een accountant, banken etc voeren.

Ook de ondernemingen binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB) die hun eigen administratie voeren kunnen bij CijferAdvies Pijnacker terecht voor de jaarlijkse controle van uw administratie en het samenstellen van het jaarrapport. De controles kunnen eventueel ook per kwartaal uitgevoerd worden en dan in samenhang met het opstellen van tussentijdse rapportages.
Naast de boekhoudkundige en ondersteunende diensten biedt CijferAdvies Pijnacker ondersteuning, eventueel in samenwerking met adviseurs, in de volgende diensten:

Debiteurenbeheer
CijferAdvies Pijnacker ontzorgt de klant op het gebied van debiteurenbeheer. Wij voeren de controle op de openstaande vorderingen, het aanmaningsproces en uiteindelijk het incassoproces uit.

Fiscale zaken
Administratiekantoor Pijnacker verzorgt voor de klant ook fiscale zaken zoals de aangifte van BTW, loonheffing, inkomstenbelastingen en vennootschapsbelasting. Onder fiscale zaken verstaan we verder alles wat de ondernemer met de belastingdienst te maken heeft. Dus ook voor alle andere vragen op fiscaal gebied kan de klant bij ons terecht. Met onze ervaring en opgebouwde kennis, eventueel met deskundige hulp van derden bij uitzonderlijke fiscale kwesties, kunnen wij de klant van dienst zijn.

Personeel en salaris
CijferAdvies Pijnacker verzorgt, indien gewenst, ook de maandelijks terugkerende salarisadministratie en eventueel advies op het gebied van personeelszaken. Een correcte uitbetaling van het salaris en vakantiegeld zijn daar onderdeel van. Wij gebruiken hiervoor professionele software. Uit de loonadministraties volgen automatisch de aangiften Loonheffingen en alle noodzakelijke opgaven naar de bekende uitvoeringsinstellingen.

Samenwerking met CijferAdvies
Verder zal het Administratiekantoor Cijferadvies Pijnacker voor adviesvraagstukken gebruik maken van het samenwerkingsverband met CijferAdvies waarbij diverse overige zelfstandige administratiekantoren, accountants, juristen, fiscalisten en subsidie- en ondernemingsadviseurs geraadpleegd kunnen worden om tot het juiste advies te komen voor de ondernemer.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
CijferAdvies Pijnacker
Vakgebied: Financieel

Adres
Oude Leedeweg 35
2641 NM Pijnacker (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021