Commaa

Roermond (Limburg) - vakgebied Financieel
Commaa adviseert u bij uw vraagstukken op het gebied van compliance en bedrijfsvoering. Commaa denkt met u mee, ontzorgt en geeft zekerheid.?

Wij verlenen onze diensten aan ondernemingen die serieus werk maken van hun visie en verantwoordelijkheid op deze gebieden. Waarmee zij zich positief onderscheiden bij klanten en markt door hun professionaliteit.

Onze opdrachtgevers zijn met name actief in de financiële (intermediairs, banken en verzekeraars) en zakelijke dienstverlening.
Onze dienstverlening kenmerkt zich door maatwerk op basis van adviesmodellen die worden ingezet om uw specifieke wensen en doelen te realiseren. Wij bereiken een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding door een professionele aanpak met aantrekkelijke tarieven.

U kunt bij ons terecht voor een integrale en doorlopende dienstverlening zoals het opzetten, inrichten en onderhouden van een compliance cyclus? of integriteitsprogramma binnen de organisatie.
Ook kunt u bij ons terecht voor het antwoord op een enkele vraag, een eenmalige opdracht of project.

Voor een meer uitgebreide opsomming van onze dienstverlening op het gebied van compliance en berijfsvoering neem contact op met Hennie Maas via 06-19677170 of info@commaa.nl
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Commaa
Vakgebied: Financieel

Adres
Kerkeveldlaan 2
6042 JX Roermond (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021