Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Noord-Holland > Crowe Horwath Foederer

Crowe Horwath Foederer

Amsterdam-Zuidoost (Noord-Holland) - vakgebied Financieel
Crowe Horwath Foederer is een accountants- en advieskantoor. Wat wij doen? Wij doen er alles aan om u te helpen om úw plannen te realiseren. Gaat u investeren? Voor nieuwbouw, nieuwe vestigingen, een overname? Wij helpen u bij uw financieringsaanvraag. En we gaan, als u dat wilt, zelfs mee naar de bank of naar private investeerders. Bent u bezig met bedrijfsopvolging? Management buy-in? Wij beschikken over een handig stappenplan, rekenen voor u door en kijken of het financieel haalbaar is. Nog steeds is de verbondenheid tussen Accountancy en Belastingadvies het startpunt voor onze dienstverlening. Een totaalaanpak die tot goede resultaten leidt.
Vanzelfsprekend verzorgen we ook alle gangbare werkzaamheden. Controles, jaarrekeningen, alles wat u van een professionele accountant mag verwachten. Het is zelfs mogelijk om uw complete administratie bij ons onder te brengen. Onze 300 medewerkers, verspreid over tien kantoren in Nederland en België staan voor u klaar. Indien gewenst samen met de partners in ons internationale netwerk. Foederer is namelijk een toonaangevend lid van Crowe Horwath International.
Onze accountants en belastingadviseurs zijn uitstekend in staat over de grenzen van de eigen discipline te kijken. Wij spreken de taal van de ondernemer en kennen hun dagelijkse problemen. Wij bezitten de brede kennis en ervaring om tot doeltreffende oplossingen te komen, zowel op het gebied van accountancy als fiscaliteit.
Crowe Horwath Foederer is o.a. actief binnen de volgende sectoren: zakelijke dienstverlening, informatietechnologie, biotechnologie, industrie, reclame, logistiek, gezondheidzorg, cultuur, telecom, bouwnijverheid, financiële instellingen, groot- en detailhandel, horeca, particulieren en entertainment.
Wij staan niet alleen voor een breed, compleet en up-to-date dienstenpakket. Uiteraard beschikken wij over een Wta vergunning van de AFM en zijn lid van het SRA.
We komen graag bij u langs. Wat zijn uw plannen?

Sinds 2013 ondersteunen wij ook talenten in de wereld van kunst & cultuur bij het realiseren van hun plannen. De Talent Award, die hieruit voortvloeit, is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarbij dit jaar de nadruk lag op het thema 'licht'. De expositie van de geselecteerde kunstenaars heeft plaatsgevonden tijdens het lichtkunstfestival GLOW. Klik hier voor meer informatie over het Foederer Talentenfonds, de kunstenaars en de winnaars van de Talent Award 2013.

Crowe Horwath International
Crowe Horwath Foederer is lid van Crowe Horwath international, een toonaangevend internationaal netwerk op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridische zaken, advisory, risk consulting en payroll services.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Crowe Horwath Foederer
Vakgebied: Financieel

Adres
Paasheuvelweg 16
1105 BH Amsterdam-Zuidoost (Noord-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020