Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Friesland > financieel voor elkaar

financieel voor elkaar

Drachten (Friesland) - vakgebied Financieel
financieel voor elkaar
Financieel voor elkaar

Klanten inzicht geven in hun financiële situatie, waarbij geld een middel is om ruimte te maken voor de eigen wensen, voor dát gene waar je diep van binnen gelukkig van wordt.

Bij Financieel voor elkaar hebben we eigen ideeën over geld als ruilmiddel, inkomen als richtlijn voor lusten en lasten, en verplichtingen en mogelijkheden die met bezit samen hangen. Deze eigen ideeën hebben zich gevormd door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, het volgen van opleidingen, zowel op financieel- economisch gebied als op gedrag. Bepaalt de economie ons gedrag of volgt de stand van de economie ons gedrag? Wat betekent dit voor ons privé en hoe willen we daarmee omgaan?

Financieel voor elkaar is één van de ondernemingen van de Arie Brink Groep. Binnen deze groep zijn er verschillende disciplines. Elke onderneming binnen deze groep kijkt vanuit haar eigen expertise naar het life-event waar u op dat moment mee te maken heeft. Door de hechte onderlinge samenwerking is het mogelijk onze dienstverlening zo integraal mogelijk te maken.

Bij de onderneming Brink Bewindvoering kunt u uw financiële zaken onderbrengen, wanneer u dit niet meer zelf kunt doen. De advocaten van Arie Brink advocaten kunnen u bijstaan wanneer het juridische aspect zwaar weegt bij de vragen die u heeft. Mocht u met zaken te maken krijgen waarbij er een scheiding speelt, in de relatie of in de arbeidsrechtelijke sfeer, dan kunt u een beroep doen op de kennis van de medewerkers van Modern uit elkaar. Zij hebben kennis van zaken op het juridische en fiscale vlak met betrekking tot scheidingen en hebben bovendien veel gesprekservaring opgedaan om tot oplossingen te komen, waarbij beide partijen weer verder kunnen.

Financiële zaken spelen zo bij heel veel zaken een grote rol. Het draait niet om het geld, maar het geld bepaalt het wel. Kennis, ervaring en interesse in financiën vindt u terug bij Financieel voor elkaar. Bij Financieel voor elkaar is Marja van der Veen uw adviseur. Zij werkt al sinds 1996 in de financiële dienstverlening. Eerst als hypotheekadviseur, maar in 2001 heeft ze de opleiding tot Gecertificeerd Financieel Planner met goed gevolg afgerond. Tegelijkertijd studeerde Marja aan de Universiteit van Amsterdam waar ze in 2002 haar bul van de studie Master in Financial Planning uit handen van Sweder van Wijnbergen in ontvangst mocht nemen. In 2005 werd Marja uitgeroepen tot de beste hypotheekadviseur van Nederland. Dit was de eerste keer dat deze verkiezing werd gehouden. In het juryrapport werd, naast haar hoge score op de casus, in het bijzonder haar oprechte belangstelling voor persoonlijke zaken doorslaggevend genoemd voor haar uitverkiezing.

Het is voor Marja de drive om haar klanten inzicht te geven in hun financiële situatie, waarbij geld een middel is om ruimte te maken voor de eigen wensen, voor datgene waar je diep van binnen gelukkig van wordt.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
financieel voor elkaar
Vakgebied: Financieel

Adres
Gauke Boelensstraat 120
9203 RS Drachten (Friesland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020