Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Limburg > Fincq Administraties

Fincq Administraties

Bunde (Limburg) - vakgebied Financieel
FINCQ ADMINISTRATIES

Uw professionele partner in administratie- en
belastingzaken

Fincq Administraties is een Full-service administratiekantoor en verzorgt al uw noodzakelijke administratieve, fiscale en financiële diensten.
Als ondernemer wilt u graag weten wat er speelt en heeft u graag grip op uw zaak. Correcte en accurate financiële informatie is dan natuurlijk onmisbaar. Een solide administratie vormt de basis waar u als ondernemer op kunt bouwen en waarop u moet kunnen vertrouwen.
Als u een onderneming wilt gaan starten, heeft u al meer dan genoeg aan uw hoofd en iedere vorm van hulp is dan ook zeer welkom. Starters helpen wij graag bij het opzetten van hun ondernemingsplan en assisteren wij bij het verkrijgen van de benodigde financieringen. Wij helpen u graag om een betrouwbare en efficiënte administratie op te zetten en wij zorgen er ook voor dat deze steeds een betrouwbaar beeld geeft van uw ondernemer. Op deze manier kan een starter zich bezig houden met dat waar hij of zij de onderneming heeft gestart en wel het ondernemen zelf.
Voor bestaande ondernemingen ondersteunen wij graag bij de optimalisatie van de bestaande administratie zodat deze nog beter, makkelijker en overzichtelijker wordt. Op deze manier kunt u als ondernemer op ieder gewenst moment beschikken over de meest actuele managementinformatie waardoor het ondernemer voor u nog leuker wordt.

FINCQ ADMINISTRATIES verzorgt voor u de complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnetjes en facturen tot het samenstellen van uw financieel jaarverslag en het doen van de noodzakelijke belastingaangiften. Als u dit wilt dragen wij ook zorg voor noodzakelijke accountantsverklaringen. Wij nemen met alle plezier u alle administratieve en fiscale werkzaamheden uit handen. Als u dit als ondernemer wenst, voeren wij deze werkzaamheden eventueel ook bij u op locatie uit. Kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn € 40,-- excl. BTW per uur en voor een reisafstand tot 15 Km vanaf Bunde brengen wij geen kosten in rekening. Voor verdere afstanden betaald u slechts € 0,19 per Km excl. BTW.
Natuurlijk kunt u er als ondernemer er ook voor kiezen om bepaalde administratieve werkzaamheden zelf te doen wat een positief effect heeft op de uiteindelijke kosten. Wij maken dit graag voor u verder inzichtelijk. Ook dan kunt u rekenen op onze professionele ondersteuning.

Ook wij kunnen u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van internetboekhouden zodat u als klant kunt meekijken en direct op de hoogte bent van de stand van zaken als u dit wenst. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Zowel als ondernemer maar ook als particulier moet u aan al uw fiscale verplichtingen voldoen maar daarbij wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Fincq Administraties is uw partner voor het verzorgen van alle voorkomende fiscale werkzaamheden waaronder de BTW aangiften en de Aangiften Inkomstenbelasting maar ook voor het verzorgen van de meer complexere fiscale vraagstukken of het regelen van mogelijke tegemoetkomingen door de fiscus zijn wij u graag van dienst om het meest optimale resultaat te behalen.

Welke vorm van samenwerking met Fincq Administraties u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding en binnen ons ruime aanbod kunt u zeker dat vinden waar u naar op zoekt bent. Wij bieden u een zeer scherpe prijs maar dit kunnen we alleen als wij de te verwerken gegevens overzichtelijk geordend aangeleverd krijgen. Kunt u dit om welke reden dan ook niet, dan nemen wij het ordenen graag tegen een kleine vergoeding van u over.
Wanneer de zaken zo gaan als u als ondernemer voor ogen heeft en u met alle plezier dat doet wat u graag doet namelijk ondernemen, komt op zeker moment het punt waar u extra ondersteuning kunt gebruiken om al uw overige financiële vraagstukken te behandelen en ook hier kan Fincq Administraties samen met de professionele en optimaal gekwalificeerde collegas binnen Fincq voor u het meest optimale resultaat behalen.
Wij nodigen u dan ook graag uit eens een kijkje te nemen op onze website www.fincq.nl en u zelf te overtuigen van de kwaliteit die wij u kunnen bieden.
Om er voor te zorgen dat de dienstverlening van Fincq Administraties aansluit bij uw behoeften, hebben wij pakketten en overige mogelijkheden voor u samen gesteld. Zo weet u vooraf dat u niet meer betaald dan dat wat u met ons heeft afgesproken. Verder is service voor ons een belangrijk goed in de samenwerking met u en dit betekent dat wij niet voor elke vraag die u ons stelt een rekening zullen sturen. Zouden er onverwacht toch extra werkzaamheden nodig zijn, dan stemmen wij dit eerst met u af en maken we samen afspraken zodat u ook op dit punt niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Wij streven naar een langdurige samenwerking waarbij een tevreden klant voorop staat.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Fincq Administraties
Vakgebied: Financieel

Adres
Vliegenstraat 30
6241 CH Bunde (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020