Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Noord-Brabant > Finovion Waalwijk-Heusden

Finovion Waalwijk-Heusden

Heusden (Noord-Brabant) - vakgebied Financieel
Finovion Waalwijk-Heusden
Finovion is een administratie en financieel-advieskantoor dat het Midden- en Kleinbedrijf ondersteunt bij het verkrijgen van meer grip op de zaak vanuit financieel oogpunt. Naast de ondersteuning bij het voeren van de administratie, belastingaangiften en het jaarwerk, is het de ambitie van Finovion om ondernemers inzicht te geven in hun cijfers. Op regelmatige basis worden de cijfers doorgenomen en worden acties naar de toekomst uitgezet. Hierbij vervult Finovion een klankbordfunctie naar de ondernemer. Finovion biedt haar diensten aan tegen vaste maandelijkse bedragen.

Bovendien biedt Finovion de mogelijkheid van innovatieve dienstverlening door middel van online boekhouding, communicatie en archiefmogelijkheden. Daarmee combineert Finovion het beste van twee werelden: de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor en de professionaliteit van een grote organisatie.

Jeroen Hettema is zelf een fervent zeiler en neemt die ervaring mee in zijn dienstverlening. Zeilen is vooruitdenken en incalculeren, maar ook ter plekke kunnen improviseren zodra de omstandigheden veranderen. En belangrijk: een zeiler is altijd waakzaam tijdens zijn reis. Jeroen wil zijn ervaringen bij diverse commerciële afdelingen en accountantsorganisaties inzetten om ondernemers bij te staan en hen zorgen uit handen te nemen. Jeroen ondersteunt hen bij het uitzetten van de koers van de onderneming. Hij controleert deze koers regelmatig en stuurt bij waar nodig als een soort stuurman.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Finovion Waalwijk-Heusden
Vakgebied: Financieel

Adres
Ssheepswerf 1
5256 PL Heusden (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023