Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Limburg > Hollands & Partners

Hollands & Partners

Geleen (Limburg) - vakgebied Financieel
Als ondernemer wil je graag altijd en overal weten hoe je bedrijf er financieel voor staat. Met de traditionele manier van boekhouden is dat vaak niet mogelijk. Vaak wordt de boekhouding pas na afloop van het jaar gedaan, waardoor een degelijke fiscale advisering of bijsturing bijna onmogelijk wordt. Met Hollands & Partners is dat verleden tijd. Wij zorgen dat ervoor dat je altijd een actueel inzicht hebt in je financiële situatie, waardoor bijsturing op fiscaal of ander gebied mogelijk is. Dit kan doordat wij de boekhouding verzorgen en regelmatig bespreken of dat je zelf je boekhouding doet middels een online boekhoudpakket en wij de administratie geregeld controleren.

Ben je ondernemer en zoek je een administratie- belastingadvieskantoor die jou actuele fiscale informatie verschaft en vaste maandtarieven biedt? Dan zijn wij jou administratie- belastingadvieskantoor in de regio.

Michel Deckers en Inge Hollands hebben beide jarenlange ervaring opgedaan bij diverse middelgrote accountantskantoren en belastingadvieskantoren in Limburg en Brabant. Michel Deckers is gespecialiseerd in boekhouding en jaarrekeningen en Inge Hollands is jurist fiscaal recht en afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht.

Hollands & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Belastingadviseurs (FB). Als Federatie Belastingadviseur moeten wij werken conform vastgestelde gedrags- en beroepsregels. Naleving daarvan wordt geborgd door een onafhankelijke tucht- en geschillencommissie, waarvan de uitspraken bindend zijn voor alle leden. De FB ziet er op toe dat de leden (blijvend) voldoen aan de hoge eisen die aan het lidmaatschap worden gesteld, waaronder voortdurende scholing. Het volgen van permanente educatie is dan ook verplicht.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Hollands & Partners
Vakgebied: Financieel

Adres
Daalstraat 1A
6165 TH Geleen (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021