Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Noord-Brabant > Jansen Bedrijfsondersteuning

Jansen Bedrijfsondersteuning

Oosterhout (Noord-Brabant) - vakgebied Financieel
Jansen Bedrijfsondersteuning
Ik hou van ondernemers, en de manier waarop zij in het leven staan. Met passie voor hun vak, steeds op zoek naar nieuwe kansen. Met hart en ziel doen wat je leuk vind.

Maar ook als ondernemer moet je soms dingen doen die je afleiden van waar je het liefste mee bezig bent. Waar je geen tijd voor of zin in hebt. En daar kun je mij voor bellen.

Met een stevige financiële achtergrond neem ik je administratieve taken uit handen. Met mijn enthousiasme regel ik alle organisatorische klusjes die je als ondernemer liever niet doet. Ik onderscheid mij door, naast het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden, langs de zijlijn met je mee te kijken naar jou en je bedrijf. Wat kan efficiënter en waar valt nog extra winst te behalen.
Na mijn financiële studie ben ik via de accountancy en bedrijfsleven terecht gekomen in de bancaire wereld waar ik meer dan 12 jaar ondernemers heb bijgestaan als accountmanager bedrijven. Daarnaast ben ik businesscoach bij Qredits. Genoeg ervaring dus om jou verder te helpen.

Neem contact met me op via 0681875081 of info@jansenbedrijfsondersteuning.nl zodat jij kunt doen waar jij echt goed in bent. Ik ben jouw secretaresse, boekhouder, klankbord en HR-manager in één en ik sta niet eens op je loonlijst. Je belt me gewoon wanneer jij daar behoefte aan hebt. Tot snel!
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Jansen Bedrijfsondersteuning
Vakgebied: Financieel

Adres
Spieker 48
4906 MP Oosterhout (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020