Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Noord-Brabant > JB Administratie & Advies

JB Administratie & Advies

Zeeland (Noord-Brabant) - vakgebied Financieel
JB Administratie & Advies
Je administratie uit handen geven doe je niet zomaar. Daar zoek je een betrouwbare en deskundige partner voor. Iemand die met je meedenkt, de zorg professioneel van je overneemt en exact weet wat ze moet doen om jouw kosten zoveel mogelijk te beperken. Zowel privé als zakelijk. Iemand die begrijpt dat jouw bedrijf heel belangrijk voor je is.

Jolanda van den Berg is mijn naam. Met JB Administratie & Advies ben ik er voor jou. Heb je hulp nodig bij het opzetten of bijhouden van je (bedrijfs) administratie? Behoefte aan advies bij je belastingaangifte? Kan ik je jaarrekening voor je maken of je aangifte voor je verzorgen? Ben je starter en kun je wel iemand met een schat aan ervaring naast je gebruiken? Ik kan je helpen.

Op mijn site vind je heel veel informatie over mijn bedrijf en wat ik voor je kan doen. Een vrijblijvend gesprek is nóg beter. Kun je meteen al je vragen kwijt. Neem gerust contact op!

In 2013 heb ik JB Administratie & Advies opgericht. Na 20 jaar ervaring in het vak kwam het juiste moment om te doen wat ik altijd al wilde: op eigen benen staan.

Met JB Administratie & Advies kan ik op mijn manier werken: betrokken en persoonlijk. Bij JB zijn jij en ik geen nummer voor elkaar.

Met JB Administratie & Advies kan ik ook op mijn eigen tijden werken. Dus wanneer het jou ook uitkomt. Dat kan ook in het weekend of s avonds zijn. Kantoortijden zeggen mij niet zoveel. Flexibiliteit en eigenheid staan voorop.

Door mijn uitgebreide netwerk met daarin deskundige fiscalisten, collega-accountants en adviseurs, ben je altijd verzekerd van gedegen advies. Samen met mijn partners beschik ik over uitgebreide kennis en ervaring. Dat maakt JB Administratie & Advies een klein en maar heel wendbaar bedrijf. Met grote mogelijkheden voor jou.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
JB Administratie & Advies
Vakgebied: Financieel

Adres
Kerkstraat 98
5411 BD Zeeland (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021