Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Gelderland > Mkb Huisaccountants B.V.

Mkb Huisaccountants B.V.

Groesbeek (Gelderland) - vakgebied Financieel
Waarom Mkb Huisaccountants?

Gemak en kwaliteit in een persoonlijk jasje. Mkb Huisaccountants werkt met vaste, vooraf overeengekomen prijzen. Zo weet u precies wat en waarvoor u betaalt. Door de handige online klantportal en de door ons gratis geleverde scanner bent u altijd up-to-date en kunt u op elk moment en vanaf iedere locatie uw gegevens inzien en inscannen. Geen gesjouw meer met zware orders en schoenendozen vol bonnen: met Mkb Huisaccountants is afstand geen enkel probleem, u hoeft alleen maar uw documenten te scannen. Wij zorgen voor de correcte verwerking ervan in uw boekhouding. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf te boeken. En hebt u een vraag of behoefte aan strategisch advies? Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Het accountantskantoor dat nét dat ene stapje meer zet.

Mkb Huisaccountants staat voor:

Eenvoud en gemak (scannen = boekhouden) of zelf boeken
Een dienstenpakket op maat voor een vaste prijs (bereken direct uw tarief)
Een geavanceerde online klantportal, waardoor u altijd beschikt over een compleet online dossier via de door ons gratis geleverde scanner
Altijd de meest actuele cijfers als basis voor gerichte sturing
Waar en wanneer u maar wilt realtime inzicht in uw gegevens
Goede bereikbaarheid en persoonlijk contact
Een up-to-date digitale boekhouding waarmee u voldoet aan de fiscale bewaarplicht
Strategische advisering op basis van een betrouwbare boekhouding
Meer balans in uw leven door efficiënte samenwerking met ervaren professionals
Snel en eenvoudig overstappen vanuit uw huidige boekhouder of accountant

Gemak, betrokkenheid en kwaliteit voor een vaste prijs

Slim ondernemen is sturen op de meest actuele cijfers. Daarom wilt u uw administratieve zaken op orde hebben. Het liefst tegen een vast tarief, zonder verrassingen achteraf. Mkb Huisaccountants voorziet in deze behoefte en biedt een compleet pakket aan diensten voor een vast bedrag per maand. Zo zijn uw cijfers up-to-date en kunt u vertrouwen op effectieve sturing. Want hoewel wij indien gewenst boekhouden voor u beperken tot het scannen van documenten, verliezen wij het persoonlijk contact nooit uit het oog. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waarin u goed bent én waaraan u plezier beleeft: ondernemen.

Accountants die verder kijken

Gerdo Kersten (accountant en belastingadviseur) en Ronald Rozendaal (register controller) zijn de oprichters van Mkb Huisaccountants. Twee ervaren professionals, gedreven door de overtuiging dat optimale kwaliteit ook te leveren is voor een vaste, scherpe prijs per maand. Door in te spelen op de wensen van klanten en actuele technologische mogelijkheden op het gebied van accountancy, loopt Mkb Huisaccountants altijd een stapje voor. Samenwerken met Mkb Huisaccountants betekent profiteren van een volwaardige businesspartner die u voorziet in maatwerk dienstverlening voor een vaste prijs, hoogwaardige advisering en een persoonlijke benadering.

Scannen = boekhouden
Met Mkb Huisaccountants wordt boekhouden wel heel eenvoudig. U hoeft enkel en alleen uw documenten te scannen en wij zorgen voor de correcte vertaling ervan naar uw boekhouding. Zo beschikt u altijd over de meest actuele cijfers: dé basis voor de vooruitstrevende ondernemer. Al uw gegevens kunt u op elk gewenst moment raadplegen via uw online klantportal. Hoe ver onze dienstverlening gaat, bepaalt u helemaal zelf. Voor een vast bedrag per maand weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Zelf boeken? Geen probleem!
Natuurlijk kunt u de boekingen ook zelf verzorgen. Bijvoorbeeld via Exact Online zodat wij eenvoudig met u mee kunnen kijken. Of via uw huidige boekhoudsoftware. Welke optie u ook kiest: u profiteert van de voordelen van onze moderne klantportal en van efficiënte samenwerking met Mkb Huisaccountants.

Stel zelf uw pakket samen
Van het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van alle belastingaangiften tot begeleiding bij belastingcontroles, strategisch advies en management control: Mkb Huisaccountants heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen. Ook voor salarisadministratie, fiscale advisering en het opstellen van arbeidsovereenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Kies zelf het pakket dat bij u past!

Bezoek onze website voor een online tariefsberekening!!!

Gegevens:

Mkb Huisaccountants B.V.

Vestiging Groesbeek
De Strekel 30
6562 LW Groesbeek
Contactpersoon: Gerdo Kersten

Vestiging Veghel
Marshallweg 5
5466 AH Veghel
Contactpersoon: Ronald Rozendaal

tel. nr: 0900-4447771
fax nr.: 024-3970633
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Mkb Huisaccountants B.V.
Vakgebied: Financieel

Adres
De Strekel 30
6562 LW Groesbeek (Gelderland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020