Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Limburg > Online Accountants MKB+van Rossum

Online Accountants MKB+van Rossum

Stein (Limburg) - vakgebied Financieel
Online Accountants is opgericht door Pascale Petiet AA. Als doorgewinterde accountant zag ze in dat er in haar vakgebied een manco was aan een efficiënte en transparante aanpak van de werkzaamheden. Ze ontwikkelde Online Accountancy en betrekt haar klanten nauw bij de administratieve organisatie van hun onderneming.

Deze innovatieve en efficiënte aanpak spreekt aan. Er sloten zich partners bij haar aan die dezelfde zienswijze en missie delen. Dit resulteerde in meerdere vestigingen in Limburg en Brabant.
Alhoewel er veel enthousiasme over de praktische methodiek bestaat, kiezen we ervoor om de uitbreiding af te stemmen op de ondernemer. Dit wil zeggen dat - ondanks de groei en de digitale werkwijze van de organisatie - de Accountant het directe aanspreekpunt voor de MKB-er blijft.

Ondernemers die kiezen voor het nieuwe boekhouden, zijn opgelucht dat ze geen hobbels meer hoeven te nemen bij hun praktische zaken. Weg met de logge administratie, dubbele handelingen en hoge facturen achteraf van de accountant. Jouw onderneming roept om een accountant die als sparringpartner meedenkt over de keuze van je bedrijfssoftware, van tevoren met je overlegt bij meerwerk, helder met je communiceert en je een salarisadministratie zonder gedonder geeft.

Bij ons krijg je deze voordelen en dat alles ook nog voor een vast maandbedrag!
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Online Accountants MKB+van Rossum
Vakgebied: Financieel

Adres
Suttnerstraat 45
6171 NM Stein (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021