Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Noord-Holland > Quanteros Financial Services BV

Quanteros Financial Services BV

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Financieel
Quanteros Financial Services BV
Quanteros Financial Services is het belastingadvies- en administratiekantoor binnen Quanteros Group Europe BV. Quanteros Group Europe heeft zijn oorsprong in de VS. Door slimme acquisities in Nederland is Quanteros Financial Services BV inmiddels bekend om zijn unieke service.

De missie van Quanteros Financial Services is het aanbieden van de meest hoogwaardige en complete financiële dienstverlening waarbij de klant centraal staat. Wij doen dit door een slimme bundeling van expertise in een sublieme werkomgeving waardoor onze medewerkers exeleren.

De dienstverlening van Quanteros Financial Services bestaat uit het aanbieden van administratieve ondersteuning zoals het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften (BTW, LB, IB,VPB) en ondersteuning van uw administrateur(s). Wij hebben controllers, accountants, belastingadviseurs en juristen in dienst die u op alle vakgebieden kunnen ondersteunen.

Onze visie over automatisering is duidelijk. Software moet u helpen kosten en tijd te besparen. Dit geldt zeker ook voor uw boekhouding. Wij hebben geïntegreerde software waarbij het voldoende is uw facturen in te scannen en naar ons te mailen. Het systeem voldoet aan alle voorwaarden van de wettelijke bewaarplicht. Zo bouwen wij een digitaal archief op voor u die door de belastingdienst is geaccepteerd. Tevens boekt ons systeem automatisch de facturen voor u in. Daarnaast is onze rapportage software in staat al uw benodigde rapportages direct aan te leveren. Indien u meer of diepgaande rapportages wenst passen wij dit aan. Tegen een geringe meerprijs per maand kunt u meekijken in de voortgang van uw boekhouding en kunt u deze te allen tijde raadplegen.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Quanteros Financial Services BV
Vakgebied: Financieel

Adres
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam (Noord-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019