ReMaedie

Hoorn (Noord-Holland) - vakgebied Financieel
ReMaedie
Even voorstellen:

ReMaedie Administratiekantoor is in de huidige vorm als firma gestart op 22 februari 2008 en vloeit voort uit een fusie van 2 administratiekantoren: ReMad v.o.f. en Administratiekantoor Schoutsen.

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en zijn actief in diverse branches. Van zzp-er in de bouw tot horeca, sport, detailhandel, internet, vrije tijd en vakantie, groothandel, rijschoolhouders, kappers, zzp-ers in de zorg, tandartsen, facilitair enz. enz.

De compagnons Robert Appelman (ReMad v.o.f.) en Maurice Schoutsen (Administratiekantoor Schoutsen) hebben samen zon 15 jaar ervaring in accountancy, fiscaliteiten en administraties. Zij stellen als belangrijkste doel het inzicht geven in de financiële situatie van de klant waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Het kantoor van ReMaedie is gevestigd op de Atoomweg 2 (industrieterrein Hoorn 80) in Hoorn. In de loop van 2009 is Marian Appelman (de vrouw van Robert) ons team parttime komen versterken. Zij is vooral werkzaam op locatie bij de klant en houdt diverse boekhoudingen bij.

Dienstverlening:

Onze dienstverlening bestaat uit alle mogelijke vormen op administratief en fiscaal gebied.
Onze ervaring maakt het mogelijk om alle soorten aangiften te doen. Bij specifieke uitzonderlijke situaties kunnen wij ons netwerk inschakelen.
Door nauwe samenwerking met fiscalisten, accountants en juristen zijn wij in staat om altijd hoogwaardig advies te verstrekken aan zowel het MKB als particulieren.

Onze specialiteit vormt echter het optimaliseren van de bedrijfsadministratie, automatisering en de bedrijfsprocessen (risico-analyse), waarbij onze ervaring is dat dit gebied bij veel ondernemingen weinig aandacht krijgt, terwijl juist hier veel op verdiend kan worden. In de praktijk zien wij dat juiste en tijdige managementinformatie de basis vormt voor succesvol ondernemen!

Voor het verwerken van administraties van cliënten maken wij veelvuldig gebruik van Snelstart! Boekhoudsoftware (gecertificeerd dealerschap), en Asperion Online internetboekhouden (gecertificeerd dealerschap), Exact Online, Exact Globe, Unit4, maar ook andere pakketten kennen geen geheimen voor ons.

Voor het opstellen van de jaarrekening maken wij gebruik van moderne rapportagesoftware van onze leverancier Infine, dat goedgekeurd is door de landelijke accountants- en fiscalistenorganisaties en belastingdienst. Deze software zorgt ervoor dat uw jaarrekening in ieder geval altijd aan de richtlijnen voor de jaarverslaggeving voldoet.

Bij het opstellen van al onze aangiften (o.a. IB/OB/VPB/LB) ten behoeve van de belastingdienst maken wij gebruik van de professionele software van Elsevier. Deze software is eveneens tot stand gekomen in samenwerking met de belastingdienst en accountantsorganisaties.

Klankbord van de ondernemer:

De ervaring die wij opgedaan hebben in het bedrijfsleven als controller, hoofd administratie, maar ook als zelfstandig ondernemer/werkgever vormt een goed praktisch klankbord voor u als ondernemer.

Wij verstaan de taal van de ondernemer en blijven niet hangen in fiscaal en juridische vaktermen maar maken de geldstromen in uw onderneming inzichtelijk. Dat is ook wat wij veelvuldig horen van onze cliënten.

Indien u dit wenst, willen wij uiteraard referenties aan u verstrekken.

U kunt meer informatie lezen op onze website, www.remaedie.nl. Op de website staan ook onze algemene voorwaarden vermeld.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
ReMaedie
Vakgebied: Financieel

Adres
Atoomweg 2
1627 LE Hoorn (Noord-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020