SRAA

Nieuwkoop (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
Voor al uw administratie en belastingzaken. Van simpele administraties tot complexe holdingstructuren en outsourcing, voor alles hebben wij een maatwerkoplossing. Ook voor salarisadministratie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diensten omvatten alles op administratief - en fiscaal gebied. Kijk op onze site voor een uitgebreide omschrijving van al onze diensten. Mail of bel voor een vrijblijvende prijsindicatie.

SRaa: wel de kennis en kunde maar niet de kosten van de grote accountantskantoren!

Uw financiële huisarts!

Referenties:

Accountant met oog voor de klant
Sraa doet niet alleen onze administratie, zij denken mee. Er is sprake van vertrouwen. De kosten zijn alleszins redelijk.

Petra Kapper, De Weg
07-10-2011

Goede accountant
SRAA is een fijn bedrijf met korte lijnen en flexibel ingesteld.
Wij zijn niet voor niets al 15 jaar tevreden klant bij SRAA

Wilbert
van Dijkhuizen warmtetechniek, Nieuwkoop
02-07-2011

Goede Accountant
We hebben naar tevredenheid onze administratie ondergebracht bij SRAA. No nonsens aanpak, goed advies en goede kennis van de fiscale (on)mogelijkheden. Snelle reactie op vragen.

Gregory Mehciz
adviesbureau De Sleutel, Houten
01-07-2011

SRAA: Pro-actief en behulpzaam
Sinds enkele maanden worden we ondersteund door SRAA voor onze boekhouding en salarisadminstratie en we zijn buitengewoon tevreden over de eerste samenwerking. SRAA denkt mee met de klant en staat altijd klaar met advies en antwoorden op vragen.

Over enkele maanden een update na afronding van jaareinde.

Do Trinh
Restaurant XINH - Vietnamese Cuisine, Amsterdam
23-12-2010

Accountant met oog voor detail
Met recht kan SRAA zich de financiële huisarts noemen, want je kan er toch goed ziek van zijn als je financiële zaken niet op orde blijken te zijn.

Nu al weer 7 jaren hebben wij een uitstekende relatie met SRAA die ons adviseert en ondersteund bij alle zaken die het gehele spectrum bevatten van goed financieel beheer. SRAA beperkt zich daarbij niet alleen tot het vastleggen van de geldstromen of gereedmaken van noodzakelijke belastingtechnische rapporten maar bovenal kunnen zij in heldere taal uitleggen hoe en op welke wijze de financiële zaken het beste geregeld kunnen worden en de samenhang hiervan in kaart te brengen. Dit is zoals wij hebben ervaren altijd maatwerk, om dat situaties steeds aan veranderingen onderhevig zijn. Hun betrokkenheid en menselijke benadering is voor ons een verademing gebleken in het oerwoud van wet en regelgeving.

SRAA stelt zich altijd bijzonder open op waarbij alles is gebaseerd op continuïteit en ook bij snelle noodzakelijke acties hun bekwaamheden tonen. Een anekdote die mij altijd is bijgebleven was dat bij een van onze Amerikaanse opdrachtgevers met vestiging in Adam, hun financiële man plotseling was weggevallen en deze alle ins en outs onder zijn beheer had. Henny was destijds door mij met spoed gevraagd (want ook mijn bestaan hing hiervan af) om de gehele financiële administratie onder zijn hoede te nemen te analyseren en te stroomlijnen en met de USA de communicatie open te houden. Ondanks dat dit betekende dat Henny 2 tot 3 dagen per week op de locatie in Adam fysiek aanwezig moest zijn, heeft hij ons direct de helpende hand geboden en hebben wij gezamenlijk het project tot een goed einde gebracht.

SRAA is een rots in de branding en hoop nog vele jaren onze relatie met hun voort te kunnen zetten.

Bedankt voor alles tot nu toe en voor de toekomst.

Euro4Umanagement
drs. Andre J. Vonk

drs. Andre J. Vonk
Euro4Umanagement, Nieuwkoop
20-10-2010

Helder en duidelijk
Sinds de start van ons verzekeringskantoor in Nieuwkoop in 2008, hebben wij met enige regelmaat contact met SRAA. Binnen de organisatie heerst een aangename no-nonsense mentaliteit met oplossingsgericht denken en persoonlijke aandacht voor de klant. Voor ons staat SRAA voor deskundigheid, creativiteit, heldere communicatie en -niet onbelangrijk in de accountancywereld- geen verassingen achteraf. Werkend vanuit de kerngedachte, behandel je klant zoals je zelf behandeld wilt worden, verwijzen wij onze verzekeringsrelaties voor fiscale adviezen en administratieve diensten met een gerust hart door naar SRAA.

Arjan van Gaalen
Vonk & Van Gaalen, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop
23-09-2010

Helder, duidelijk en meedenkend
Dit kantoor is in staat om hun werk precies en snel uit te voeren, daarnaast helder en duidelijk advies te leveren of dit nu gevraagd of ongevraagd is. Dit hele pakket tegen een prijs die het waard is. Aanrader !

Thorwald van Elburg
End2End IT Services B.V., Noorden
20-09-2010

Een Persoonlijke behandeling!!
Wij zijn al zeer lang klant bij SRAA en genieten ieder jaar weer van de persoonlijke benadering en hulp van dit kantoor bij het opmaken van de jaarrekeningen. Er is altijd zeer goed meegedacht in zware tijden en het beste is er voor ons uitgekomen. De werknemers staan ons altijd direct te woord, zij zijn zeer persoonlijk benaderbaar en denken altijd volop mee met wat het beste is voor ons kantoor. Wij gaan graag met hen door en hopelijk zij ook met ons!

Mieke Nuij
Van der Hoeven Advocaten, Gouda
15-09-2010

SRAA presteert op maat zonder opsmuk
sinds 2004 verzorgt SRAA de jaarrekeningen van onze diverse ondernemingen, van de V.o.f. tot werkmaatschappij (BV) als de holding. Daarnaast verzorgt SRAA accountants de loonaangifte, venootschapsbelastingaangifte en de inkomstenbelasting.

SRAA heeft ons de afgelopen 6 jaar uitstekend geholpen. Wij hebben tot op heden geen enkel punt van kritiek kunnen vinden. SRAA is concurrerend met haar tarief en houdt zich uitstekend aan de vooraf afgesproken prijzen.

Jos Keesom
Change-up V.O.F., Alphen aan den Rijn
15-09-2010

Prima service!
Wij zijn erg tevreden over SRAA, vooral de snelle reacties na vragen van onze kant per mail kunnen wij zeer waarderen! Zij zijn erg behulpzaam en doen hun werk goed. Aanrader!

Judith van Wijk
Kidzovoort, Den Haag
14-09-2010

Persoonlijke accountant
SRAA ondersteunt mij als nieuwe kleine ondernemer met alle startersvragen. Altijd snel, accuraat en heel vriendelijk en persoonlijk contact. Erg prettig om mee samen te werken. Mijn jaaradministratie wordt altijd snel en netjes afgehandeld. Kortom ik ben zeer tevreden over SRAA.

Joke van der Wal
Massagepraktijk Texelstroom, Gouda
14-09-2010

Kwaliteit van een accountant voor de prijs van!!!!
SRAA doet voor ons van de salarisadministratie tot aan de jaarrekeningen. In het verleden was SRAA een accountantskantoor maar werken nu als een administratiekantoor. Dit heeft voor ons als voordeel dat ze de kwaliteit en kennis hebben van een accountantskantoor en hun werk doen voor de tarieven van een administratiekantoor. Daarnaast hebben we een plezierig en persoonlijk contact. Belangrijker is de goede vertrouwensband wat voor ons van essentieel belang was/is.

Jochum Genuit
Mienis Waterzuivering BV, Nieuwveen
14-09-2010

Grondige en flexibele expertise
Als klein bedrijf met vele deadlines schiet het bijhouden van de financiële administratie er nog wel eens bij in. En op het moment van de aangifte betekent dat stress. Sinds we echter SRAA hebben ingeschakeld is er behoorlijk wat druk van de ketel. Niet alleen staan ze altijd voor ons klaar (ook last minute), ook hebben we door enkele gouden tips al behoorlijk wat geld bespaard.

Liam van Koert
Verbal Essence, Woubrugge
14-09-2010

Bijzonder tevreden met SRAA
SRAA is sinds januari 2010 onze accountant. Jens en team werken nauwkeurig, denken met ons mee en reageren snel op vragen. Wij kunnen doen waar we goed in zijn en SRAA geregeld de zaken waar we minder goed in zijn!

D. Sanders
Harvest Amsterdam BV, Amsterdam
23-08-2010
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
SRAA
Vakgebied: Financieel

Adres
Industrieweg 5
2421 LK Nieuwkoop (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024