Home > Bedrijvengids > Boekhouder > Zuid-Holland > HNS Accountancy

HNS Accountancy

Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) - vakgebied Financieel
HNS Accountancy
HNS Accountancy is een kleinschalig professioneel Accountantskantoor met een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille. De kennis en ervaring omvat zowel (middel)grote bedrijven als kleine ondernemers en non-profit organisaties.

Met een breed dienstenpakket kan ik u op maat van dienst zijn. Of u mij nu nodig heeft voor het controleren, het beoordelen of het samenstellen van uw jaarrekening, het verzorgen van fiscale aangiften, het uitvoeren van bedrijfswaarderingen of het verstrekken van andere bedrijfseconomische en fiscale adviezen; HNS Accountancy is van al deze markten thuis!

HNS accountancy is thuis in bewindvoering. Inmiddels is de portefeuille uitgebreid en bedien ik meerdere bewindvoerders. Ik werk met een werkprogramma dat toetst of je als bewindvoerder aan het Accountantsprotocol Besluit Kwaliteitseisen CBM 2019 voldoet.
De resultaten van de toets leg ik vast in een zogenaamd rapport van feitelijke bevindingen dat we bij de jaarrekening voegen. Voldoe je nog niet aan alle eisen, dan help ik je graag een stapje verder, bijvoorbeeld door een procedure handboek ter beschikking te stellen.
Op zoek naar een goede en betaalbare boekhouder?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
HNS Accountancy
Vakgebied: Financieel

Adres
Wilhelminalaan 2
2405 ED Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020