Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Grafisch ontwerpers in Delft

Grafisch ontwerper in Delft nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten grafisch ontwerpers vindt u altijd de grafisch ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van grafisch ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de grafisch ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Delft (Zuid-Holland)
Mijn naam is Erik de Vries en ik werk sinds april 2013 zelfstandig onder de naam Vriesstijl. Ik ben gediplomeerd vormgever en artdirector en ervaren met zowel complexe als recht-door-zee bedrijfscommunicatie. Ik ontwerp en ontwikkel websites, webshops en ontwerp drukwerk. Door zo persoonlijk mogelijk te werk te gaan zoek ik altijd naar de beste manier om tot een oplossing te komen die perfect aansluit op jouw situatie. In de praktijk komt dit uit op een combinatie van advies, online en offline diensten waarbij je van te voren een compleet beeld krijgt van het te doorlopen traject. Ik geloof in heldere afspraken en kan uitstekend aanvoelen welke stijl het beste bij jou past. Hiermee creëer ik met liefde een eindresultaat dat boven alle verwachtingen uitkomt.

Delft (Zuid-Holland)
Sinds mijn afstuderen aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam ben ik werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper. Mijn passie ligt vooral bij het ontwerpen van boeken. De stijl van de door mij ontworpen boeken is eigentijds, modern-klassiek met nadruk op concept, originaliteit en leesbaarheid. In het verleden heb ik voor mijn ontwerpen vijf maal de prijs voor één van de vijftig best verzorgde boeken in Nederland ontvangen. Voor mijn werk en cv kunt u een kijkje nemen op mijn website. Nadere informatie kunt u mij per e-mail of telefonisch te allen tijde opvragen. Paul van der Groen.

Delft (Zuid-Holland)
Dé manier om op internet sfeer over te brengen is video. En daar gaan we voor! We maken sfeervolle en doeltreffende webvideo die uw website bezoeker in de juiste stemming brengt. We produceren, verwerken en bewerken video. Op allerlei manieren. Voor de meest uiteenlopende doeleinden en opdrachtgevers. Zo produceren we bedrijfsfilms, promotievideo's en animaties voor ondernemers, onderwijs en (semi-)overheidsinstellingen. Daarnaast verzorgen we met o.a. editing, titels, audio-nabewerking en encodering de totale post-productie voor andere videoproducenten, communicatiebureaus en reclamemakers

Delft (Zuid-Holland)
Hallo, Wij zijn Upryse ontwerpstudio. Uw organisatie in beeld brengen, dat doen wij graag. Als ontwerpstudio houden wij er namelijk van om herkenbare en doelgerichte ontwerpen te maken dat bijdraagt aan uw onderneming. Hiervoor bedenken en ontwikkelen wij effectieve grafische designs, zoals logo’s, huisstijlen, brochures, icons, infographics en andere promotiemiddelen. Uw positionering is hiervoor altijd ons uitgangspunt. Ons enige doel is dat uw onderneming gezien, herkend maar vooral ook onthouden wordt. Warme groet, team upryse

Delft (Zuid-Holland)
Je hebt iets belangrijks te vertellen, maar het komt niet binnen. Maak het visueel en mensen zien het voor zich! Mijn tekeningen maken je boodschap niet alleen duidelijk, maar zorgen er ook voor dat het opvalt en mensen glimlachen. Mijn tekenstijl zou ik omschrijven als kernachtig en expressief. Toch zien mijn tekeningen voor verschillende klanten er weer echt verschillend uit. Ik stem goed af met de klant welke stijl (lijngebruik, kleuren, hoeveel detail, losjes/strak) het beste bij zijn boodschap en bedrijf past.

Delft (Zuid-Holland)
JAXPIX heeft als missie: pakkende en passende beelden maken. JAXPIX is gespecialiseerd in portretfotografie & illustratief beeld. Opleiding van de fotograaf: Fotoacademie Rotterdam (diploma juni 2011)

Delft (Zuid-Holland)
MEPHIC graphics is gespecialiseerd in vrijwel alles wat met foto, video en promo te maken heeft. MEPHIC maakt voor ieder doeleinde uniek en professioneel beeldmateriaal.

Delft (Zuid-Holland)
Glaal is een creatieve denk- en maakstudio. Wij leveren grafisch ontwerp, webdesign en strategisch advies zonder poespas. Illustraties met poespas leverbaar op aanvraag.

Delft (Zuid-Holland)
Ontwerpen van fietsen: van idee tot en met verkoop inclusief alle toebehoren, zoals accessoires, handleidingen en publiciteitsmateriaal. 2D en 3D ontwerp.

Delft (Zuid-Holland)
Als zelfstandige werk ik graag aan een magazine, huisstijl of website. Van mijn werk kunt u het verrassende verwachten, nieuwsgierig en creatief.

Delft (Zuid-Holland)
Model- en portretfotografie, muziek- en theaterfotografie, feesten- en evenementenfotografie en bruidsfotografie.

Delft (Zuid-Holland)
Pakkende bedrijfsreportages, portretten en productfotografie. Uitsluitend gericht op de zakelijke markt.

Delft (Zuid-Holland)
Grafisch designer voor offline & online projecten Bekijk voor referenties www.lisettearends.nl

Delft (Zuid-Holland)
Fotografie: editorial commercial Bruiloften Thats it.Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023