Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Grafisch ontwerpers in Dordrecht

Grafisch ontwerper in Dordrecht nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten grafisch ontwerpers vindt u altijd de grafisch ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van grafisch ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de grafisch ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Dordrecht (Zuid-Holland)
Cinemato Media 'Effective video and advertising solutions'. Wij zijn een creatief en dynamisch full-service video concept ontwikkelings- en productiebedrijf. Wij ontwikkelen en produceren voor u op maat gemaakte videocontent. U komt bij ons met uw idee en wij verzorgen alle aspecten die komen kijken bij de ontwikkeling en realisatie van de diverse soorten videoproducties. Daarnaast leveren wij narrowcasting of ook wel digital signage systemen inclusief content (video, animatie, presentaties, foto's), zodat u een aanspreekpunt heeft voor service als content. Zo bieden wij voor u altijd de best passende oplossing. Cinemato Media kan voor u unieke, onderscheidende en bovenal effectieve content produceren. Benieuwd naar mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Dordrecht (Zuid-Holland)
Op zoek naar een professionele en toch betaalbare fotograaf? Dan heb je die gevonden! Mijn concept is simpel: Jij laat mooie fotos maken in de studio in Dordrecht. Alle prijzen die je op de site ziet, zijn inclusief een dvd met alle foto's in hoge resolutie, zonder watermerk. Die foto's kun jij gebruiken naar jouw wensen. Geen gedoe met honderden euro's betalen en uiteindelijk maar een paar foto's mee naar huis nemen. Ik werk niet met nabestellingen, opstartkosten of extra kosten voor het wisselen van kleren. Je bent nooit meer kwijt dan de prijs die je op de site ziet staan. Laat mooie foto's maken in de studio in Dordrecht en overtuig jezelf! Like en blijf op de hoogte van Fotostudio Regina op facebook.com/fotostudioregina !

Dordrecht (Zuid-Holland)
Zoals op de website te zien, is Schriftmark zeer veelzijdig. Het bedenken van concepten voor websites. Het maken van reclames. Fotografie. Journalistiek. Implementatie van social media. Copywriting. Het geven van trainingen aan redacties van magazines over inhoud en schrijfstijl. En bovendien een overtuiging van milieubewustheid en dat proberen aan ondernemers over te brengen zodat er niet wekelijks een cellofaantje met weer 30 folders op de deurmat komt te liggen. In dit digitale tijdperk moet een grote reductie van reclamepapier te realiseren zijn. Daarbij komt als extra en grotendeels uit liefhebberij historisch onderzoek. Specialisatie WO II

Dordrecht (Zuid-Holland)
Xorro levert kwalitatief grafisch werk van ontwerp tot dtp met als specialiteiten: logos, huisstijlen, brochures, magazines, nieuwsbrieven, jaarverslagen, Pdf formulieren, interactieve Pdf's, Powerpoint presentaties, tevens eigen digitale fotografie ter ondersteuning van beeldmateriaal voor brochures en folders. Een meer dan 25 jaar lange ervaring in het grafisch vak waarborgt een professionele aanpak. Xorro strijdt tegen grafisch onrecht en bevrijdt u van slechte bedrijfspresentaties.

Dordrecht (Zuid-Holland)
Ik ben sinds kort voor mezelf begonnen. Voordat ik voor mijzelf begon heb ik 2 jaar in dienst gezeten bij een groot evenementen schip in Rotterdam als webdesigner. Tegenwoordig pak ik alles zelf aan en heb me goed ontwikkeld op allerlei vak gebieden.

Dordrecht (Zuid-Holland)
*Bedrijfsfilms *Reportages *Huwelijksregistraties *Live Evenementen *Streaming *Promo Films *Flyer Films *Viral Video's *Media Advies *Media Analyse *VHS / Video8 naar DVD/USB-Service

Dordrecht (Zuid-Holland)
Ruime ervaring in ontwerp en dtp, vanuit uitgebreide kennis marketing en communicatie. Integratie print en online mogelijk.

Dordrecht (Zuid-Holland)
Photography & Video // Production & Publishing


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022