Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Grafisch ontwerpers in Groningen

Grafisch ontwerper in Groningen nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten grafisch ontwerpers vindt u altijd de grafisch ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van grafisch ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de grafisch ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Groningen (Groningen)
Ik ben Baudewijn Neumann van Baudewijn Fotografie, Baudewijn met een A. Ik zet het gewone in een ander licht. Door mij te verplaatsen in de opdrachtgever kom ik met mijn creativiteit tot verrassende beelden. Als enthousiast, maar rustig persoon maak ik fotos voor organisaties zoals SKSG Kinderopvang, Prolec (ICT), Kröller Müller Museum, AVS sportvoeding, Gemeente Groningen en particulieren. Door mijn passie voor muziek combineer ik graag het fotograferen met het bezoeken van concerten. Opdrachten voer ik uit voor particulieren en bedrijven. Denkt u eens aan: -Fotos die u gebruikt voor een magazine, brochure of website; -Een kleine of grote reportage van uw bedrijfsfeest of bijeenkomst. -Een mooi beeldverhaal van uw promoveren. -Een portret van u, uw gezin of uw huisdier met professioneel licht; -Maar ook een integer beeldverhaal de uitvaart van uw geliefde; -Fotos van uw huis dat u wilt verkopen. Het is ...

Groningen (Groningen)
Sinds 2005 ben ik actief met webdesign, teksten en business models. Vooral de laatste 2 jaar heb ik naast mijn studies en werkervaring mijzelf ontwikkeld. www.ideeMKB.nl heb ik volledig zelfstandig opgezet. Zowel de template/website, grafisch ontwerp, design, CMS, teksten, marketing als sociale media doe ik zelf. Websites als deze (en anderen) maak ik allen gebaseerd op het veelzijdige Wordpress, dit is ook makkelijk te gebruiken voor de afnemer in kwestie. Let op: ideeMKB is een crowdsource platform voor MKB'ers en staat dus los van het feit dat ik freelance websites creëer. Verder heb ik de studies Technische Bedrijfskunde en Business Administration Strategy & Innovation aan respectievelijk de hoge school en de universiteit succesvol voltooid. Tevens heb ik enige werkervaring als interim project leider en stage gelopen bij multinationals. Mede door mijn kennis op diverse vakgebieden ben ik allround in te zetten e...

Groningen (Groningen)
"Resultaat door eenvoud". Dat is onze slogan. De simpelste oplossingen zijn vaak de beste. Het zelfde geldt voor communicatie en marketing. Voor ons telt alleen het resultaat. Onze uitdaging is: méér uit uw marketingbudget halen. Door creativiteit te combineren met een no-nonsense aanpak. Wat doen we? We geven vorm aan zowel off-line als online media uitingen. Denk bijvoorbeeld aan: beeldmerken, huisstijlen, brochures, folders, flyers, posters, advertenties, beletteringen, buitenreclames, boeken, jaarverslagen, magazines, kranten, periodieken, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, verpakkingen, websites, app design, fotografie, totaalconcepten, drukwerk en nog veel meer Hoe werken we? Samen met u zetten we uw wensen op een rij en gaan eventuele alternatieven na. Aan de hand van een heldere planning zorgen we dat die op tijd gerealiseerd worden. En volgens de van tevoren gemaakte prijsafspraken. Daarom komt u bij ons n...

Groningen (Groningen)
Bloei Media is een vormgeefbureau uit bloeiend Groningen. Bij ons kun je aankloppen voor het volledige marketing- en communicatiepakket. Een nieuwe huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.) of logo, een folder, flyer of advertentie, een top website, online adverteren (SEA) of helpen bij de zoekmachine optimalisatie (SEO)? Wij kunnen ons als bureau beperken tot het leveren van advies, ondersteunen van de marketing- of communicatie afdeling of we kunnen alle communicatie zorgen uit handen nemen. Maar of het nu om een kleine advertentie of een complete cross-media reclamecampagne gaat, het begint altijd met een goed idee! Dus ben je ontevreden over je huisstijl of website? Wil je al langer adverteren in een krant of online? Komt je website niet voor in de Google resultaten? En weet je niet goed wat je er aan moet doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we komen graag langs voor een kop koffie.

Groningen (Groningen)
Vanuit een gezamenlijke voorliefde voor beeld en het neerzetten van concepten van begin tot eind richtten Jitske Hagens en Dorien Dolsma in 2008 wij zijn kees op. Wij zijn kees is inmiddels uitgegroeid tot een multidiscipliniair platform. Naast fotografie en grafisch ontwerp werken we aan interieur ontwerp, het bedenken en uitvoeren van eetconcepten en de organisatie van festivals en exposities. Wij zijn kees is jong en open-minded, houdt van uitdagingen en heeft een scherp oog voor detail. Onze kracht zit in het samenbrengen van diverse disciplines en onze beide persoonlijkheden. Dit maakt onze kijk en ons aanbod veelzijdig. Persoonlijk contact met de opdrachtgever en aandacht staan bij ons bureau voorop. Met veel enthousiasme werken we aan projecten in opdracht maar ook op eigen initiatief.

Groningen (Groningen)
Vormgeving, communicatie en internet. Dat is waar het bij ons om draait en daar zijn we goed in. Vormgeving & Huisstijl - design websites en webshops - ontwerp advertenties - brochures en flyers - briefpapier, visitekaartjes - (product)fotografie Communicatie & Advies - online strategie en advies - social media - restyling websites - zoekmachine optimalisatie - evaluatie en restyling huisstijl Internet & Webhosting - website/webshop scripting - ontwerp omzetten naar website - bestaande website naar WordPress - webhosting en e-mail - domeinnaamregistratie PepperMore - Vormgeving Communicatie Internet

Groningen (Groningen)
OZIEZO vormgeving is een klein, creatief en verfrissend buro voor grafische vormgeving in het noorden van het land. OZIEZO ontwerpt voornamelijk huisstijlen, folders en brochures, logo's, visitekaartjes, flyers en posters, websites, advertenties, nieuwsbrieven en mailingen. Daarnaast is het buro ook zeer bedreven in fotografie. OZIEZO staat voor een open blik, eenvoud en perfectie voor een redelijke prijs. We ontwerpen voor kleine zelfstandigen (starters), grote bedrijven, stichtingen en verenigingen en we werken vaak samen met zzp-ers om het gehele PR-pakket te kunnen aanbieden.

Groningen (Groningen)
Ik maak beelden zowel fotografisch, als 3d; dat wil zeggen ruimtelijk. Fotografisch ben ik in te zetten voor uw zakelijke vragen (uw pand /team/portret/produkt) ook zeer creatief! of Persoonlijk; Uitvaart, uw Verhaal in beeld; geschreven en gefotograveerd portret, of :reisverslagen en of reis-opdrachten, jubilea, evenementen. 3d: in ontwerp, in uitvoer. architectuur, objecten, gebruiksvoorwerpen (licht/tuin/brievenbus) maaar ook; ideeen naar ruimte invullingen (bedrijfsrestaurant/balie/binnenhuis)

Groningen (Groningen)
Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator. Ik werk sinds mijn afstuderen aan de kunstacademie in 2004 zelfstandig. Ik schilder en teken figuratief in verschillende stijlen, van realistisch tot meer cartoonesk. In mijn werk behandel ik verschillende onderwerpen, zo maak ik regelmatig speelse en kleurrijke dierenportretten. Soms zijn wat meer maatschappelijke en politieke kwesties het onderwerp van mijn schilderijen en tekeningen. Ik werk zowel in opdracht als voor mezelf.

Groningen (Groningen)
Medea Media is gespecialiseerd in het bouwen van unieke websites met een origineel design. Daarnaast weten de jonge ondernemers van Medea Media alles van sociale media, doe daar uw voordeel mee. Online reputatie management door middel van SEO en sociale media regelen wij voor u. Medea Media kan u daarnaast voorzien van juridisch advies (bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden).

Groningen (Groningen)
JoeDutch is de grafische oplossing om communicatiedoelen te versterken. Gespecialiseerd in grafische marketing. JoeDutch verbindt strategie, concept en grafisch ontwerp waarmee uw doeleinden gerealiseerd worden. Voor huisstijl, logo, website, brochures, kaarten, posters en meer..

Groningen (Groningen)
Jarenlange ervaring, realisatie, ontwikkeling en het begeleiden van trajecten in de wereld van de media en reclame. Zowel print en online, grafische vormgeving en zoveel meer. Voor u één aanspreekpunt. Reclamebureau Van Marle. Mvg, Matthieux van Marle

Groningen (Groningen)
Ik, Frank Korma van Fiiro webdesign werk vooral met Photoshop voor het ontwerpen van websites. Daarnaast maak ik de rest in HTML en CSS, JQuery en PHP. Ik probeer zoveel mogelijk zelf te doen om zo genoeg controle te houden over het eindresultaat.

Groningen (Groningen)
Grafisch ontwerper: boeken, huisstijlen, folders, jaarverslagen, websites, digitale nieuwsbrieven, logo's, etc Beeldredacteur: beeldplannen maken, regelen van opdrachtfotografie en stockfotografie

Groningen (Groningen)
Voor startende ondernemers, kleine ondernemingen, ZZP'er kan ik hun: website maken website onderhouden logo ontwerpen administratie aangifte klaar maken Dit alles tegen betaalbare tarieven

Groningen (Groningen)
Yiore adviseert, ontzorgt en/ of ondersteunt u op het gebied van al uw internet-, marketing- en/ of grafisch design & vormgevingswensen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Groningen (Groningen)
Flekz Design is een jong en creatief ontwerpbureau in Groningen. Wij houden ons bezig met ontwerpen van grafische en multimedia vormgeving in verschillende producten en diensten.

Groningen (Groningen)
Ik maak reclamefotos, portretten, doe fotoshoots met modellen, fashion, huwelijksreportages, interieurfotografie, zwangerschapsfotografie en evenementfotografie.

Groningen (Groningen)
DeviantDesign ontwikkelt websites en huisstijlen met een persoonlijke aanpak. Bezoek onze website voor meer informatie of neem een kijkje in ons portfolio.

Groningen (Groningen)
Als illustrator maak ik kleurrijke illustraties voor boeken, games en meer. Als grafisch vormgever ontwerp ik logo's, flyers/posters en websites.

Groningen (Groningen)
Als freelance fotograaf werkte ik al voor verschillende bedrijven in heel europa. Ik ben vooral gespecialiseerd in fotograferen op locatie.

Groningen (Groningen)
Freelance graphic designer specializing in branding and print designs, but also open for a web design projects.

Groningen (Groningen)
Portret, product en concept fotografie Videoclips, promotiefilmpjes, productfilmpjesPopulaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022