Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Grafisch ontwerpers in Haarlem

Grafisch ontwerper in Haarlem nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten grafisch ontwerpers vindt u altijd de grafisch ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van grafisch ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de grafisch ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Haarlem (Noord-Holland)
Voorstellen & Werkwijze: In mijn studio werk ik vooral creatief, innovatief en out-of-the-box. Van logo tot brands, van label tot winkelstijl, van enkel product tot complete bedrijfslijnen. Overleg is daarin een groot goed. Bij simpele opdrachten kan dit online of telefonisch, bij complexe opdrachten werk ik uitsluitend face-to-face. Alle opdrachten worden gemaakt door middel van een moodboard en strikte planning zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan. Planning: Logo 3 De eerste ontwerpen U ontvangt van ons 3 logovoorstellen. Daaruit kunt u uw eerste keuze maken. Aanpassingen Uw favoriete ontwerp gaan we vervolgens verder aanpassen naar uw wensen. Afronden Als het logo vervolgens helemaal naar wens zit de eerste stap er op en kunnen we verder gaan met het ontwerpen van bijpassende visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Visitekaartjes, briefpapier en envelop Het visitekaartje, briefpa...

Haarlem (Noord-Holland)
. Als ervaren vormgever / DTP-er bied ik kwaliteit als het om professioneel vormgeven gaat. met behoud van flexibiliteit en creativiteit. Kortom, betrouwbaar, hoog niveau, snel en met een hands-on mentaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd met tijdschriften, advertenties, folders en het ontwikkelen van uiteenlopende huisstijlen. Desgewenst verzorg ik het gehele traject van vormgeving tot en met de certified PDF. Gewend aan korte deadlines wil ik graag kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs, omdat ik mijn klant graag weer eens terug zie voor een volgende opdracht. Service en nazorg zijn standaard in mijn aanpak. Enkele bekende namen waarvoor ik recentelijk heb gewerkt zijn: Veronica Magazine, Humanitas, De Telegraaf, Sp!ts, Tips&Trucs, Hermitage, Verizon. Daarnaast verzorg ik ook de vormgeving van diverse clubbladen van enkele toonaangevende sportverenig...

Haarlem (Noord-Holland)
Chasin The Cool is een opnamestudio in de breedste zin van het woord. De studio is gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem. Muzikanten, bands en voice-overs kunnen hier in een creatieve en ongedwongen sfeer opnemen. Daarnaast specialiseert de studio zich in het componeren en produceren van muziek voor o.a. Commercials, Films, Tv-programmas, Games, Presentaties en Bedrijfsfilms. Chasin The Cool heeft een groot bestand met muziek maar produceert ook op maat, waardoor uw product altijd voorzien wordt van de juiste tune! Bij het produceren van een professionele tune komen uiteraard professionele sessiemuzikanten te pas. Omdat Chasin The Cool niet alleen een opnamestudio is, maar ook boekingsbureau voor professionele sessiemuzikanten, heeft CTC in de afgelopen jaren een zeer uitgebreid bestand van muzikanten opgebouwd die zowel zijn in te zetten voor studio klussen als voor live performances. Naast Sessiemuzikanten beschikt CTC oo...

Haarlem (Noord-Holland)
d2creators is een bureau voor fotografie en grafische vormgeving dat gerund wordt door twee ervaren en gedreven vakmensen, Ellen Vreeken en Michiel de Ruiter. Door jarenlange ervaring met o.a. ontwerp en fotografie hebben we voor elke opdracht genoeg creatieve oplossingen in huis en gaan we geen uitdaging uit de weg. d2creators kent een eigen, sterke beeldtaal. We zijn goed in conceptmatig denken zonder de creativiteit uit het oog te verliezen. Dat maakt ons een bureau met gevoel voor het persoonlijke en oog voor het zakelijke. Specialisaties: Logo's, huisstijlen, (company) brochures, jaarverslagen, flyers, nieuwsbrieven, kranten, campagnes, belettering, autobelettering, websites. Portret, landschap, architectuur fotografie, maar ook uitvoerige (journalistieke) reportage of fotosessie zowel in binnen en buitenland.

Haarlem (Noord-Holland)
Hallo! Mijn naam is Koen (30). Als Freelance Interaction Designer werk ik voor verschillende (media) bedrijven in Amsterdam en de US. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het vormgeven van media-uitingen. Zie hier mijn werk: koenkist .nl Ik ontwerp websites, banner ads, mailings, drukwerk. Vaak pak ik dit hele pakketje mee tijdens de realisatie van leuke campagnes voor bekende merken. Specialisaties: Adobe Illustrator, Photoshop, Edge Animate, Dreamweaver, Flash, MailChimp, Google Web Designer en Premiere Pro. Noem het, All-Round-Design. Via de bedrijven waar ik mee samenwerk en de research die ik doe op het web ben ik op de hoogte van de nieuwste trends in de (online) mediawereld. Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet? Bekijk mijn portfolio via koenkist .nl Wie weet tot snel! Koen

Haarlem (Noord-Holland)
Creatiemakers bestaat uit twee enthousiaste vormgevers met meer dan 5 jaar ervaring in het creëren van grafische uitingen. Krachtig en doelgericht. Beiden gestudeerd aan de JUNIOR* Academie voor Art Direction in Amsterdam. Sterk ontwikkeld in het grafisch vormgeven en dagelijks op zoek naar inspiratie om onszelf, maar ook elkaar scherp te houden. Onze opdrachtgevers variëren van grote organisaties tot ZZP-ers en particulieren, maar voor ons is iedere opdracht hoe groot of klein dan ook een nieuwe uitdaging om onszelf te verbeteren en iets op te leveren wat het karakter van de opdracht weerspiegelt. Wij gebruiken een doelgerichte werkwijze waarbij wij communiceren, schakelen en duidelijke kaders stellen en wij dus snel en effectief kunnen werken.

Haarlem (Noord-Holland)
Wij zijn Newgreen, een modern & flexibel reclamebureau uit Haarlem! Wij bieden betaalbare oplossingen voor een passende en opvallende bedrijfsuitstraling en online toepassingen! Waarom Newgreen? Doordachte concepten, logos en huisstijlen die passen bij het type bedrijf, aansluiten op uw doelgroep én de onderscheidende factor weten over te brengen! Ook volledig inzetbaar voor de diverse online toepassingen zoals websites, webshops en SEO analyse. Betaalbare oplossingen! Simpel, geen overbodige kosten. Zelfs de mogelijkheid uw investering kosteloos te financieren. Geen 9 tot 5. Continue flexibele ondersteuning. Komt s avond beter uit? Bel gerust!

Haarlem (Noord-Holland)
Studio Gemma - Grafisch ontwerper met het credo "Zien is onthouden". Originele vastlegging van essentiële bedrijfsinformatie tot familieverhalen. Studio Gemma creëert ontwerpen die echt binnenkomen. Die het verschil maken voor mensen persoonlijk, waardoor ze positiever gaan kijken naar zichzelf en/of hun bedrijf. Een sterk visueel ontwerp waar de mensen vrolijk van worden en zich met het ontwerp en elkaar verbonden voelen. Grafisch vormgeven op een eerlijke, harmonieuze en positieve manier. Luisterend naar de klant kom ik met originele ontwerpen/ideeën en zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt en de herinnering blijft leven.

Haarlem (Noord-Holland)
Onder de naam One of a Kind Films maak ik portretten, reportages, documentaires en andere mooie, echte, pure films. Althans, dat is altijd mijn doel. Een voorwaarde bijna; die echtheid bij mensen naar boven krijgen. Bijzonder en ontroerend zijn zij die volledig zichzelf zijn. Zelfs als ik twee meter verder met m'n camera sta. Ik regisseer, interview, film, monteer en produceer. Dat doe ik het liefst in teamverband. Mensen die snappen wat ik wil. En dus heb ik een klein maar betrouwbaar clubje mensen om mij heen verzameld, met wie ik erg graag samenwerk. Zodat niet alleen het verhaal inhoudelijk sterk is, maar de beelden ook fijn zijn om naar te kijken.

Haarlem (Noord-Holland)
Mineke van Zeyl is een all-round vormgever gevestigd in Haarlem met opdrachtgevers in binnen- en buitenland. U kunt bij mij terecht voor huisstijlen, icoonontwerp, webdesign, illustratie en afwikkeling van alle grafische zaken, van drukwerk tot reklamebord. Tevens kunt u bij mij terecht voor binnenhuisadvies, meubelontwerp en 3D modelling. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever kom ik snel tot een passend eerste ontwerp, waarna we het samen nog eens goed doornemen tot het uiteindelijke resultaat naar volle tevredenheid is. U kunt overal van tevoren een offerte voor aanvragen.

Haarlem (Noord-Holland)
Onze missie is om hoogwaardige, heldere en vooral inzichtelijke foto- en videoproducten van vastgoedobjecten en projecten te creëren. Dit doen we door ons te verdiepen in de achterliggende techniek en gedachtegang van een object. In combinatie met ons ruimtelijk inzicht en oog voor detail maken we krachtige beelden die mensen bewegen en inspireren. Op deze manier helpen wij makelaars, architecten, aannemers en projectontwikkelaars hun werk te promoten en te groeien.

Haarlem (Noord-Holland)
Davidson Design is 17 jaar geleden door Welmoed Davidson opgericht. Hij is begonnen met het ontwerpen van logos, advertenties, huisstijlen en websites. Met zijn opgedane kennis heeft hij diverse projecten begeleid. Niet alleen WordPress websites, maar ook ict- en grafische projecten heeft hij voorzien van deskundig advies en technische realisatie. In 2003 zijn de termen Consultancy & Implementation aan zijn bedrijfsnaam toegevoegd.

Haarlem (Noord-Holland)
Blitzerz is gevestigd in Haarlem en biedt u alle gemakken op het gebied van fotografie en grafisch vormgeving. Wij willen uw wens zo goed mogelijk vastleggen op beeld. Hiervoor zullen wij diverse gesprekken hebben met u om de wens zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij hebben diverse contracten met grote drukkers in Nederland en kunnen u daarom scherpe prijzen aanbieden voor uw drukwerk.

Haarlem (Noord-Holland)
Flying Cow is een groeiend creatief netwerk, met vele specialiteiten, gericht op communicatie. Wij werken voor mensen met een eenmanszaak (freelancers en ZZP-ers), kleine beginnende of bestaande bedrijfjes, die op zoek zijn naar een betaalbare website, huisstijldrukwerk, een folder of brochure of advies hierin. Ons netwerk bestaat uit mensen met meer dan tien jaar ervaring in hun vakgebied.

Haarlem (Noord-Holland)
Speels, fris en zonnig! Dat is mooiweer design. Mooiweer zet zich actief in voor haar klanten, communiceert helder en is betrokken van start tot en met oplevering. In de afgelopen jaren heeft mooiweer uiteenlopend grafisch werk verricht. Ze weet op een creatieve manier de juiste snaar te raken en iets neer te zetten waarvan de meesten een glimlach op hun gezicht krijgen.

Haarlem (Noord-Holland)
Buro Jonas helpt kleine en grote ondernemingen met het ontwikkelen en bewaken van de corporate huisstijl en zorgt voor content, fotografie, en de ontwikkeling van on- en offline documenten. Van fotografie en ontwerp tot strategisch advies.

Haarlem (Noord-Holland)
De fotostudio is al ruim 20 jaar gevestigd in een voormalig kerkje in Haarlem Noord waar reclame, product en modelfoto's worden gemaakt. Ook op locatie in bedrijven, fabrieken en andere zakelijke omgeving is veel ervaring opgebouwd.

Haarlem (Noord-Holland)
Een gloednieuw grafisch design bureau in hartje Antwerpen is geboren! Wij, Sanne en Wendy, brengen een frisse mix van ideeën voor elk project. Samen stellen wij alles in het werk om uw bedrijfsimago te laten schitteren.

Haarlem (Noord-Holland)
Video bewerking, motion graphics, 2D en 3D animatie. tv-commercials, bedrijfs- en product-videos, presentaties, web, narrow-casting. Alles waarbij bewegend beeld ingezet kan worden.

Haarlem (Noord-Holland)
Atlas Interactive Media is een studio in grafische vormgeving en DTP, die gespecialiseerd is in een probleemloze uitwerking van ontwerpen en reclame-uitingen.

Haarlem (Noord-Holland)
RAW is gespecialiseerd in fotografie t.b.v. websites en werkt nauw samen met Scope Communicatie (grafisch vormgever, webdesigner, logo's, huisstijlen).

Haarlem (Noord-Holland)
Grafische en Interieurvormgeving vanuit de Feng Shui principes voor harmonie en balans. Van tekst tot interieur.

Haarlem (Noord-Holland)
Wij maken goed communicerende bedrijfsfilms. Creatieve Radio en TV commercials. Maar ook leveren we product films,

Haarlem (Noord-Holland)
Ik werk vanuit mijn eigen studio, maar ook op freelance basis of op locatie.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023