Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Grafisch ontwerpers in Heerlen

Grafisch ontwerper in Heerlen nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten grafisch ontwerpers vindt u altijd de grafisch ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van grafisch ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de grafisch ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Heerlen (Limburg)
Hallo ik ben Jennifer en ik ben DTP-ster. Ik ben op zoek naar starters en bedrijven die een logo, huisstijl of drukwerk ontwerp nodig hebben. Illustraties maak ik ook, in diverse stijlen. Hiervoor vraag ik slechts een kleine vergoeding. Een win-win situatie dus! U krijgt mooie, professionele ontwerpen voor een lagere prijs, uiteraard gebruik ik elke opdracht als product in mijn portfolio. Ik vind het uitermate belangrijk om goed contact met mijn klanten te houden. samenwerking / vriendelijkheid en duidelijkheid vind ik belangrijk! We werken samen naar het goede product, en ik streef natuurlijk naar uw tevredenheid. (ook voor gewone fotobewerking kunt u mijn contacten, heeft u een foto waar u iets meer smaak, een tintje of een huidbewerking / kleurbewerking aan wilt toepassen, dan ben ik de persoon hiervoor). Enkele prijzen: - Logo vanaf 65 euro - visitekaart vanaf 40 euro - huisstijl (briefpapier/ evt v...

Heerlen (Limburg)
Logo/Huisstijl/Brochure/Advertenties De huisstijl is voor elke organisatie dé manier om zich naar buiten toe te presenteren. Een goede huisstijl zet direct het beeld weer dat bij een bedrijf/instelling hoort. Ik heb ruime ervaring met het ontwerpen van logo's en de daarbijbehorende huisstijl, brochures en advertenties en kan mij met recht een specialist op dit gebied noemen. Na het ontwerpen begeleid ik ook uw drukwerk en zorg voor een goede aflevering. Emaildesign Ook kan ik uw huisstijl in uw emails verwerken. U ontvangt dan een template die u in Outlook kunt gebruiken. Webdesign Behalve vormgeven, bouw ik ook uw (statische en/of dynamische) website; die al dan niet voorzien wordt van modules waarmee u uw website zelf kunt beheren.

Heerlen (Limburg)
Hoi! Ik heet Anke. Geboren in de zomer van 1981 in Nijmegen en woon nu in het zuiden van Nederland. Ik heb Grafisch Vormgeven gestudeerd (MBO + HBO). Ik heb een eigen bedrijf, waar ik me vooral richt op illustratie en grafische opdrachten. Ik ben altijd bezig met iets creatiefs. Van brainstormen of creëren, tot en met zoeken naar inspiratie. Mijn sterkste kwaliteiten zijn vector illustraties en DTPen. Ik werk en leer snel en ik kan goed alleen of samenwerken.

Heerlen (Limburg)
Grafisch ontwerp en webdesign Ontwikkelen van logo en huisstijl, websites en webshops met content management system. Google Adwords Advertentiecampagnes: opstarten en onderhouden Hosting: Hulp bij en regelen van hosting, domeinnaam. Drukwerk: Regelen van drukwerk, één aanspreekpunt. SEO: Zoekmachine optimalisatie is standaard verzorgd in al de door ons opgeleverde websites en webshops.

Heerlen (Limburg)
Wij leveren betaalbare kwaliteit én verfrissende ontwerpen, van logo's tot en met webdesign. Het belang van de klant staat voorop. We zijn geen jaknikkers, we gaan voor het optimale resultaat voor onze klanten. We werken zowel voor MKB als overheid. Ook verzorgen we complete magazines, inclusief advertentieverkoop.

Heerlen (Limburg)
LowBDesign is een eenmanszaak die zich richt op het brengen van kwalitatief goede ontwerpen en producten voor een lage prijs. Met een HBO diploma in communicatie en multimedia design ben ik op de hoogte van de nieuwste trends in online media en vormgeving en kan ik altijd een ontwerp maken dat bij uw bedrijf past.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022