Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Grafisch ontwerpers in Nijmegen

Grafisch ontwerper in Nijmegen nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten grafisch ontwerpers vindt u altijd de grafisch ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van grafisch ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de grafisch ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nijmegen (Gelderland)
Kukel ontwerpt maakt communicatie visueel. Op een persoonlijke en professionele manier werkt Kukel aan uiteenlopende projecten op het gebied van visuele communicatie. Kukel ontwerpt onder andere logo's, huisstijlen, folders, flyers, jaarverslagen, magazines, advertenties en websites. Ze verzorgt het gehele ontwerptraject (van ontwerp tot druk) en werkt daarbij samen met fotografen, webbouwers, illustratoren, tekstschrijvers en drukkers. Wat kan Kukel jou bieden? Zij creëert een eigen, onderscheidende en passende stijl voor elke opdrachtgever. Vanuit de creatieve invalshoek zorgt Kukel voor een heldere en herkenbare visuele identiteit. De vraag van de opdrachtgever is het uitgangspunt. Kukel luistert, vraagt door, denkt mee en komt met verrassende oplossingen. Samen komen we tot het meest optimale resultaat, inhoudelijk sterk en visueel aantrekkelijk. Kukel ontwerpt opereert vanuit de oude zeepfabriek van Dobbelman in Ni...

Nijmegen (Gelderland)
Til je bedrijf of project naar het volgende niveau! Met een krachtig en uniek design voor je logo, huisstijl, reclamewerk of website maak je jouw onderneming van een klasse apart. Sculptor is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en webdesign. We bieden verschillende pakketten waarmee je jouw huisstijlproducten en/of website kan krijgen voor een voordelig, vast bedrag. Na je aanvraag bespreken we het project en daarna komen wij bij je terug met een creatief concept voor de uitstraling die jij zoekt! Onze expertise in het ontwerpen van prachtige en unieke bedrijfsidentiteiten wordt doorgetrokken in de sites die we maken. Dit betekent dat het creëren van een professioneel design voor jouw website of webshop net zoveel zorg krijgt als de functionaliteit ervan. Zo zorgen we dat jouw onderneming niet alleen goed draait, maar ook een krachtige en overtuigende uitstraling overbrengt op je potentiële klanten.

Nijmegen (Gelderland)
De dienstverlening van Bartswerk bestaat uit het bedenken, creëren, produceren en begeleiden van grafische publicaties, zoals logos, huisstijlen, brochures, boeken, proefschriften, periodieken, folders, flyers, affiches, autobelettering en websites, voor bedrijven en maatschappelijk organisaties. Ook voor het uitvoeren van DTP-opdrachten (desktop-publishing) bent u bij mij aan het goede adres. Ik beschik over meer dan vijftien jaar ervaring om uw drukwerk tot in de puntjes te verzorgen. Een van mijn belangrijkste opdrachtgevers is Fontline Boekproducties, een bedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor de Nederlandse versies van de voor Dummies-reeks en waarvoor ik al vele uitgaven heb mogen maken. Daarnaast werk ik voor verschillende bureaus, bedrijven en particulieren.

Nijmegen (Gelderland)
Studio ds ontwerpt campagnes, huisstijlen, websites en boeken. Door hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden ontstaat een duidelijke structuur als basis voor heldere communicatie. De vormgeving komt altijd voort uit het idee en kenmerkt zich door originaliteit, schoonheid en, waar mogelijk, humor. Studio ds heeft een breed netwerk van uitstekende communicatieprofessionals, websitebouwers, tekstschrijvers en fotografen. Daarmee is ook het palet aan activiteiten divers: niet alleen drukwerk of digitale media, maar ook het strategisch inzetten van sociale media, e-mail marketing, het uitgeven van boeken en het organiseren van debatavonden, congressen en exposities behoort tot onze expertise.

Nijmegen (Gelderland)
RJ Design zet grafische ideeën om in strakke ontwerpen door middel van vorm, beeld en animatie. Mijn naam is Rob Jacobs . Ik ben als vormgever werkzaam bij Multimedia Pluryn. Ik ben verantwoordelijk voor de grafische opmaak van Pluryn video's en andere papieren uitgaven. Ik voorzie deze van een ontwerp en hou mij bezig met de algemene uitstraling van de producten. De video's gaan vaak over zorgonderwerpen waarbij de inhoud van de zorg veel aan bod komt. We krijgen een opdracht die wij visueel moeten invullen en ik kijk dan creatief naar het proces. Ik bekijk hoe een product het beste tot zijn recht komt, d.m.v. vorm, kleur en beweging.

Nijmegen (Gelderland)
Wunderbar Visuele Communicatie is een gedreven en creatief ontwerpbureau in Nijmegen. Conceptueel denken is onze kracht. Overtuigende vormgeving komt voort uit een goed idee aan de basis. Ons dienstenpakket is cross-mediaal; van beeldmerk en brochure tot online- en nieuwe media. Ook (online) communicatiecampagnes en redactionele vormgeving behoren tot onze expertise. Expertisen - corporate design/huisstijlontwikkeling en begeleiding - redactionele vormgeving (o.a. periodieken, magazines en jaarverslagen) - thema-/actiecampagnes online en print - webdesign (site, applicaties en bannering)

Nijmegen (Gelderland)
Ik ben een fotograaf met jarenlange ervaring. Bijna dertig jaar lang leg ik mensen en hun emoties op camera vast. Naast professionele routines ontwikkelde ik ook intuïtie en gevoel voor mensen. Dat probeer ik elke keer weer opnieuw in mijn fotos terug te brengen. Als fotograaf schrijf ik menselijke karakters met licht. Hoe romantisch het ook klinkt, het is gewoon zo. Naast het fotograferen maak ik restauraties en bewerkingen van oude fotos. Dat is een vak apart! U kunt zich bijna niet voorstellen wat mensen doormaken wanneer ze hun herstelde, dierbare fotos terug zien. Daar geniet ik van.

Nijmegen (Gelderland)
Reynhard, ontwerp & communicatie is dé studio voor concept, identiteit en visuele communicatie, waar alles draait om een enthousiaste en plezierige samenwerking met de klant. Samen komen we tot de beste totaaloplossing; een krachtig, helder en onderscheidend ontwerp. Het antwoord op uw vraag. Wij onderzoeken, geven vorm aan, begeleiden bij en adviseren over een breed scala aan communicatiemiddelen: van huisstijl tot beursstand, van webontwerp tot campagne. Waar nodig werken we samen met fotografen, tekstschrijvers, webbouwers en andere producenten om optimale kwaliteit te garanderen.

Nijmegen (Gelderland)
Veel ervaring met het maken van huisstijlen en alles wat daar uit voortvloeit (brochures, website, relatiemagazines, jaarverslagen). Goed in het vertalen van een complex communicatieprobleem naar een heldere boodschap waar mensen blij van worden. Voelt de wensen van de opdrachtgever goed aan, wat de snelheid van het ontwerpproces ten goede komt. Kan onder druk werken en komt afspraken na. Ervaring met het bedenken van slogans en beeld voor campagnes. Tags: non-profit, overheden, natuur & milieu, kinderopvang, (muziek)festivals

Lent (Gelderland)
Al ruim 15 jaar werk ik als Nederlandse freelance animator. In die tijd heb ik meegewerkt aan commercials, uitleganimaties en televisieprogramma's. Dit deed ik in opdracht van reclamebureaus, animatiestudio's en productiebedrijven. Ik werkte mee aan producties voor o.a. SBS6, Unilever, TNO, ABN Amro, Randstad, Uitgeverij Zwijsen en het ministerie van VWS. Zoals je op mijn website http://www.alicewell.nl kunt zien werk ik in diverse stijlen, en werk ik ook graag met artwork dat door anderen is getekend.

Nijmegen (Gelderland)
* Als herboren | geeft vorm aan identiteit Als herboren helpt u bij het kloppend maken van de eerste indruk. Met een goed doordacht identiteitsplan sluiten visie en uitstraling naadloos op elkaar aan. Buitenkant en binnenkant vormen een geheel. Het resultaat? Uw bedrijf staat duidelijk, herkenbaar en professioneel in de markt. Een greep uit de mogelijkheden: - Logo ontwerp - Huisstijl ontwerp - Brochure ontwerp - Flyer & folder ontwerp - Website ontwerp - Sociale media vormgeving - En nog veel meer.

Nijmegen (Gelderland)
Wij zijn merk makers. Wij creëren en verzorgen jouw bedrijfsidentiteit. Jij weet waar je met jouw merk heen wilt. Wij zorgen dat je daar komt. Samen brengen we de sfeer, emotie en merk-waarden naar buiten. Daar zit onze kracht en jouw groei. Jouw website, logo en web-tekst krijgt een diepere betekenis. Een reden. Een persoonlijkheid. Laat ons jouw verhaal horen, samenvatten en uitwerken tot totaalconcept. Daar krijgen wij energie van, jij toch ook?

Nijmegen (Gelderland)
fotografie & grafische vormgeving Wat betreft fotografie richt ik mij vooral op de openbare ruimte, tuinen, parken en landschappen. Mijn achtergrond als tuin- en landschapsontwerper helpt mij de juiste focus te leggen; wat is belangrijk op een bepaalde plek. Wat betreft grafische vormgeving kunt u mij benaderen voor de vormgeving en opmaak van logo's, huisstijlen, posters, flyers, rapporten, (foto)boeken, proefschriften en websites.

Nijmegen (Gelderland)
Java Fotografie is het bedrijf voor al uw audiovisuele communicatie. Wij werken op lokatie maar ook vanuit onze studio in Arnhem. Wij verzorgen huwelijksfoto/video reportages,trouwalbums, maar ook portret shoots, ( eventueel met visagie) gezins-en modellen fotografie ( vrijgezellenfeesten/kinderpartijen) in de studio of op lokatie. Daarnaast werkt Java Fotografie samen met bedrijven voor het maken van bedrijfs/productfilms.

Nijmegen (Gelderland)
Als ontwerper heeft Pascale niet alleen een opvallende eigen stijl, maar ook een onderscheidende manier van werken. Haar ontwerpstijl is helder en speels, intuïtief en doordacht. Haar werkwijze is analytisch en conceptueel. Zo maken Pascales ontwerpen de identiteit van haar opdrachtgever zichtbaar en voelbaar. Haar kennis van het drukvak inspireert Pascale en maakt tot een veelzijdig en verrassend ontwerper.

Nijmegen (Gelderland)
Wij hebben de kennis in huis om creatieve concepten te ontwikkelen die uw organisatie, bedrijf of product naar een hoger plan tillen. Ondernemen met lef, de grenzen van het mogelijke opzoeken en tot de kern komen, dat is waar Media&More voor staat. Voor nonsens en geblaat is hier geen plek. Trends omzetten naar innovatieve toepassingen die een meerwaarde opleveren, dat kunnen wij.

Nijmegen (Gelderland)
Web en Logo ontwerpt unieke bedrijfslogo's, vindbare websites en opvallende visitekaartjes voor ondernemers. Wilt u zich graag professioneel profileren en een perfecte eerste indruk maken? Dan is Web en Logo iets voor u. Web en Logo biedt oplossingen op maat tegen een betaalbare prijs. Ook voor restyling van uw huidige huisstijl bent u bij Web en Logo aan het juiste adres.

Nijmegen (Gelderland)
Wat betekent moshi-moshi? "moshi-moshi?" Daarmee nemen ze in Japan de telefoon op, moshi-moshi? is dus een aanzet tot communiceren moshi-moshi ontwerp communiceert door middel van grafisch ontwerp, illustratie en webdesign Ingrid ontwerpt voor moshi-moshi: Websites, visitekaartjes, flyers, buttons, postkaarten, folders, briefpapier...

Nijmegen (Gelderland)
Henny van Roomen Fotografie staat voor creatieve fotografie in een hedendaagse stijl met de nadruk op gevoel. Dit gebeurt op het gebied van reportage, reclame en portretfotografie voor bedrijven en particulieren. Onder opdrachtgevers behoren het Ministerie van VWS, PLUS Supermarkten, Personato, Sherpa, Circa Twee en poppodium Doornroosje.

Nijmegen (Gelderland)
Ik werk als freelancer voor verschillende bedrijven. Mijn kwaliteiten liggen met name op het redactionele gebied, en ik word dan ook meestal ingezet voor tijdschriften en (kook-)boeken. Verder doe ik veel illustratieve opdrachten zoals doeboeken voor kinderen en wenskaarten.

Nijmegen (Gelderland)
Wij van Royal Shots maken voor u het verhaal compleet. Wij zijn u graag van dienst voor bruidsreportages, bedrijfsfilms, het vastleggen van een uitvaart en foto's voor websites, magazines en andere media. Tevens verzorgen wij fotoshoots op locatie of in de studio.

Nijmegen (Gelderland)
Groenbaard ontwerp logos en huisstijlen met als achterliggende gedachte dat merkidentiteit het meest waardevolle bezit is van een onderneming. Groenbaard is er voor degenen die het belangrijk vinden dat hun onderneming een gezicht heeft en kwaliteit uitstraalt.

Nijmegen (Gelderland)
Ik ben een betaalbare fotograaf die inzetbaar is voor verschillende opdrachten. Ik heb ervaring met het werken in opdracht en ben daarnaast werkzaam in een fotospeciaalzaak. Ik bewerk de foto's (in overleg) kosteloos na om de hoogste kwaliteit te leveren.

Nijmegen (Gelderland)
Ik ben een gepassioneerde fotograaf uit Nijmegen op zoek naar opdrachten in elke vorm van fotografie. Mijn specialisme ligt binnen de portret fotografie. Neem gerust eens een kijkje op mijn website en neem gerust contact op als u meer informatie wilt.

Nijmegen (Gelderland)
dreamyourweb is een jong, professioneel webapplicatie bouwer die zowel gespecialiseerd maatwerk kan afleveren als in verschillende frameworks werk kan opleveren. Onze specialisaties zijn Ruby on Rails, HTML5, jQuery/Javascript en WordPress.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023