Home > Bedrijvengids > Jurist > Zuid-Holland > Begrijpbaar Juridisch Advies

Begrijpbaar Juridisch Advies

Zoetermeer (Zuid-Holland) - vakgebied Juridisch
Begrijpbaar Juridisch Advies
Begrijpbaar Juridisch Advies is een juridisch advieskantoor, gevestigd in Zoetermeer. Wij richten ons op het verlenen van juridische diensten aan particulieren, (startende) ondernemers en ZZPers.

Wij weten als geen ander hoe onbegrijpelijk wetten, regels en andere juridische documenten (kunnen) zijn. Bij ons krijg u begrijpelijke, leesbare adviezen en contracten.

Wij vinden dat juridisch advies toegankelijk moet zijn voor iedereen, daarom hanteren we lage tarieven en geven we altijd vooraf een inschatting van de kosten. En mocht het voor u (om welke reden dan ook) niet mogelijk zijn om overdag een afspraak te maken dan is dit geen enkel probleem. Wij werken ook op afspraak buiten kantooruren en in het weekend. Daarnaast versturen we maandelijks een juridische tip en beantwoorden we vragen ook telefonisch en via de mail.

De werkwijze van Begrijpbaar Juridisch Advies kenmerkt zich door deskundigheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen, met een persoonlijke en informele aanpak. Omdat wij zelf consument en ondernemer zijn kunnen wij ons bij uitstek inleven in de problemen en uitdagingen die u als consument of bedrijfseigenaar tegenkomt.
Op zoek naar een goede en betaalbare jurist?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Begrijpbaar Juridisch Advies
Vakgebied: Juridisch

Adres
Sint Helena 22
2721 HP Zoetermeer (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023