Home > Bedrijvengids > Jurist > Zuid-Holland > GIS-Get It Solved

GIS-Get It Solved

Gouda (Zuid-Holland) - vakgebied Juridisch
GIS-Get It Solved
Voor zakelijke, professionele, persoonlijke en andere levens uitdagingen; biedt mr. Vivien Pengel-Calmez van GIS-Get It Solved, uw professionele begeleiding bij het vinden van reële oplossingen.

Zij is vanaf 1993 international actief als Mediator en Juridisch Adviseur. En vanaf 1984 ook als (life) Coach / maatschappelijk. Zij beschouwd zich zelf, gelet hierop en op haar overige internationale professionele en levenservaring, een generalist en de diensten die zij aanbiedt doet zij met inachtneming van de nodige specialistische inslag op uiteenlopende gebieden.

Vivien is als jurist en als mediator een ervaringsdeskundige op het gebied van de volgende respectievelijke diensten.

Arbeidsconflicten
o -Arbeidsvoorwaarden
o -Ontslag
o - Exit mediation / exit counseling
o - Arbeidsrelatie Herstel
o - Samenwerkingsconflicten
o - Samenwerkingsrelaties

Contracten
o - Huurgeschillen
o - Ontbinding rechtspersoon /
Einde maatschap
o - Samenwerkingsconflicten
o - ICT geschillen en bij het aangaan van ICT contracten
o - Bouwgeschillen
o -Vennootschapen-bedrijfsrecht
o -EU en internationale handel
o -Contract Analyse, Contract opstelling, Second opinion,

Zij kan tevens buigen op ruime professionele ervaring op het gebied van:

Persoon en Familierecht financieel
o - Echtscheiding
o - Alimentatie
o - Boedelscheiding
o - Boedelverdeling
o - Erfenis

Familierecht niet-financieel
o - Echtscheiding
o - Gezag en omgang
o - Ouderschapsplan
o - Relatieherstel

Familierecht niet-financieel/financieel (combinatie)
o - Familierecht niet-financieel/financieel (combinatie

Overige
o -Pre-mediation op het gebied van verschillende samenwerking
o -Pre-mediation bij het aangaan van samenwerking en fusies
o -Pre-mediation voor het aangaan van een huwelijk
o - Burenruzies
o - Conflict tussen Burgers onderling
o - Geschillen in Ambtenarenzaken
o - Geschillen tussen Burgers en Overheidsinstanties
o - Geschillen tussen Bestuurders onderling

Juridische begeleiding / advies bij: Bedrijfskwesties, Contract aangelegenheden; Contract Analyse, Contract opstelling, Second opinion,

Gezien voornoemde achtergrond en een mensgericht aanpak, is de intuïtieve inborst en levenservaring van Vivien, belangrijke gereedschappen bij het bieden van maatwerk. Dit alles in de breedste zin des woord.

Vivien is tevens aangesloten bij verschillende Rechtbanken, Juridische loketten en de Raad voor de Rechtsbijstand.

Zij is meertalig: spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento en in iets mindere mate ook Frans. De Duitse en Surinaamse talen worden door haar passief beheerst.

Wat kunt u verwachten / aanpak:
Bij Vivien staat voornamelijk de individuele persoon en de hiermee gemoeide (levens)uitdagingen centraal. Dit is dan ook haar uitgangspunt bij geschillen tussen personen onderling, zowel in privégerelateerde zaken als bij zakelijk aangelegenheden. Daarbij is het essentieel dat partijen de regie en verantwoordelijkheid voor de inhoud van hun geschil en het resultaat van de mediation en coaching behouden. Terwijl zij de regie over en de verantwoordelijkheid voor het proces bewaakt en behoud. Alles met in inachtneming van de benodigde professionele onpartijdigheid en vertrouwelijkheid.

Een voor alle partijen zo positief mogelijk resultaat zal zeker behaald (kunnen) worden indien partijen hun op te lossen geschil, probleem dan wel hun verschil van meningen (leren) herkennen. Zij worden hierbij begeleid en bijgestaan door Vivien. Dit zal dan leiden tot de noodzakelijke onderhandelingen om te komen tot een resultaat die voor alle participerende partijen meer dan acceptabel is. Deze aanpak vraagt maatwerk, ook bij ingewikkelde geschillen, met uiteindelijk een te wensen Win/Win situatie.

Werkervaring en Nevenfuncties: Vivien kan buigen over een professionele carrière van meer dan 40 jaar, waarvan minstens 25 jaar als leidinggevende staf / beleidsmedewerker en / of als adviseur binnen de economische - financiële overheid commerciële sociale en training sector. Zij heeft tal van personen, processen en bedrijven gemanaged en / of bijgestaan. Zij is jarenlang werkzaam geweest bij de economische zaken, belast met de internationale handel en aanverwante verdragskwesties. Daarna was zij bij de Rabobank werkzaam als hoofd juridische zaken waarbij zij tevens lid is geweest van o.a.: the board of managers"; The Credit Committee als Juridische adviseur in verband met risico's ten aanzien van (her) financiering van corporaties; The Audit and Compliance Committee", belast met Due diligence en MOT aangelegenheden. Hiervoor is zij werkzaam geweest in het sociale / welzijn en zorg sector.

Kwaliteitsborging / Permanente Educatie:
Opleiding en Trainingen: Vivien heeft de Rechten Studie gevolgd aan de Vrije Universiteit VU)te Amsterdam en aan de Universiteit van de Nederlandse UNA) Antillen. Hiervoor heeft zij succesvol een Maatschappelijkwerk opleiding gevolgd aan de Hoge School te Drie Bergen Zeist en een opleiding in de zorgsector.
Na vanaf 1993 actief te zijn geweest als mediator is zij in 2003 gecertificeerd.

o -Zij heeft en volgt bovendien regelmatig diverse specialisatie trainingen voor mediation en coaching waaronder: De aantekening examen voor doorverwijzing instanties zoals Rechtbanken en Juridische loketten; Transformatieve mediation onder leiding van Joseph Folger; Onderhandeling vaardigheden (Harvard methode); Public decision Making and Negotiations; Interculturele - mediation; Hoe sterk emoties helpen bij mediation; Internationale Aspecten van Mediation; Geweldloze communicatie; Transactionele Analyse; Communiceren en Sociale Gedragslijnen; Ethische Dilemma bij Mediation; Conflict Coaching, Life-Coaching, Management - Consultant en meer.

o -Lidmaatschappen / participatie in groepsverband:
Vivien is MfN Register Mediator, geregistreerd ADR en IMI (International Mediation Institute) mediator, lid van de NMV (Nederlandse Mediation Vereniging), Lid van de Regiogroep Mediators Haaglanden, RMA (Rotterdamse Mediation Associatie), de CML (Centrum de Mediation Luxembourg) en locale coördinator van de EMNI (European Mediation Network Initiative).

o -Zij is vanaf 2008, tevens mede coördinator van de Mediation boekintervisie bijeenkomsten bij het Gerechtshof Den Haag. Voorts was zij lid van de Raad van Toezicht van Profor te Amsterdam en secretaris van Stichting Uit Jezelf.

Hobbys: Gezin, Reizen, Koken, Lezen en Golfen.

Summiere nadere informatie dienstenpakket GIS:

o -Juridische begeleiding / advies bij: Bedrijfskwesties, Contract aangelegenheden; Contract Analyse, Contract opstelling, Second opinion, Arbeidsgeschillen, Echtscheiding en veel meer.

o -(Life) Coach op alle aspecten van het leven van een persoon met nadruk op het realiseren van het beste wat het leven je te bieden heeft, afgestemd op ieders individuele mogelijkheden en wensen.

o - Bedrijfscoaching ter realisering van het maximale binnen uw bedrijf.

Contact gegevens:
o - Graag komen wij bij u langs op locatie echter u bent, na afspraak, ook welkom bij ons op kantoor te:

o - Bezoekadres ( na afspraak): Burgemeester van Reenensingel 101, 2803 PA Gouda, Voormalig gebouw van de Kamer van Koophandel.

o - Correspondentieadres:
Walmolenerf 91, 2807 DE Gouda

o - Telefoon: 0630179894
o - Email e: info@giservices.biz
o - Website: www.giservices.biz
Op zoek naar een goede en betaalbare jurist?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
GIS-Get It Solved
Vakgebied: Juridisch

Adres
Walmolenerf 91
2807 DE Gouda (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024