Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Drenthe

Jurist in Drenthe nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assen (Drenthe)
Personeel en Organisatie: > Hoe zorgt u ervoor dat u binnen de kaders van uw organisatie zo goed mogelijk voor uw personeel zorgt? > Hoe zorgt u ervoor dat u ze aan u bindt, dat u met de juiste middelen het beste resultaat met hen behaalt? > Hoe zorgt u dat de bedrijfsvisie en cultuur helder zijn en dat die van uw medewerkers daar bij passen? > Interim; > Strategisch, tactisch en uitvoerend; > Vaste ondersteuning of een project; > ontwikkeling, groei, wetgeving, cao; > ziekte en verzuim - beleid, kosten verlagen, verzuimbegeleiding. Duidelijkheid, prettig werken, vertrouwen, accountability, duurzame inzetbaarheid, kosten verlagen, omzet verhogen. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Kennismaken, uw vraag helder krijgen en bespreken wat ik voor u kan betekenen. Kopje koffie? Graag! Met ondernemende groet, Sylvia ter Wal

Assen (Drenthe)
Faijdherbe Financieel en Fiscaal Adviseurs is een administratie- en fiscaal advies kantoor met vestigingen in Assen en per 1 februari 2011 vanuit Amsterdam. Wij staan voor actieve financiële en fiscale begeleiding als onderdeel van uw bedrijfsvoering. Rob Faijdherbe is afgestudeerd fiscalist en startte in 2002 zijn eigen kantoor om ondernemers in het MKB actief te begeleiden en te stimuleren. Ook verricht hij werkzaamheden als fiscaal advocaat. Half november steken wij ons in een nieuw jasje en gaat onze website de lucht in. Binnen ons kantoor in Assen zijn nu 4 medewerkers werkzaam. De nadruk op onze werkzaamheden ligt vooral in begeleiding en een proactieve opstelling. Daarnaast organiseren wij voor onze klanten en relaties presentaties over ontwikkelingen in de fiscaliteiten en financiën. Rob Faijdherbe is 4 jaar lang voorzitter geweest van JBN Drenthe.

Zuidlaren (Drenthe)
Ik ben een fiscaal jurist met ruim 7 jaar ervaring. Ik heb, voordat ik als zelfstandige vrije beroepsbeoefenaar ben begonnen, 5 jaar gewerkt voor grotere kantoren (Deloitte, Mazars). Mijn specialisme ziet op de (internationale) inkomsten- en vennootschapsbelasting en de regelgeving die hiermee samenhangt (erf-,schenk-, overdrachtsbelasting, WOZ). Zowel aangifte als advies. Ik los complexe fiscale vraagstukken op en zoek belastingvoordeel waar u niet aan denkt. Verder help ik bij herstructureringen en problemen met de Belastingdienst.

Peize (Drenthe)
Wij houden ons bezig met en zijn deskundig op het terrein van bestuursrecht, in het bijzonder op het terrein van ruimtelijke ordening (bouw- en gebruiksvergunningen) en het schadevergoedingsrecht (planschade en nadeelcompensatie), dus als u schade lijdt door overheidsingrijpen, kunnen wij dat verhalen bij de overheid. Daarnaast het schrijven van bezwaarschriften en het voeren van procedures op bestuursrechtelijk terrein.

Assen (Drenthe)
Bureau Kortdaad is een juridisch adviesbureau, gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Bureau Kortdaad richt zich op MKB en particulieren. Te denken valt aan ontslagprocedures, loonvorderingen, begeleiden van en advies bij langdurige ziekte. Bureau Kortdaad is ervaren in bijstandswetegving en aanverwante wetten. Bureau Kortdaad is ervaren in verhaalsprocedures.

Emmen (Drenthe)
algemene juridische praktijk, in mediation en organisatie-advies. Gespecialiseerd in vragen betreffende concurrentie, overeenkomsten en onrechtmatige daad. Bijzondere kennis van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht in het kader van letselschade

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019