Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Friesland

Jurist in Friesland nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Dokkum (Friesland)
Een betaalbaar adviseur voor juridische zaken en geschillen Heeft u juridische bijstand of juridisch advies nodig? Vos Rechtsbijstand is een betrouwbare en betaalbare gesprekspartner voor complexe of gevoelige zaken. Een ervaren adviseur die voor uw belangen opkomt en vraagstukken oplost. Vos Rechtsbijstand luistert goed naar uw argumenten en zorgt voor structurele oplossingen. Vos Rechtsbijstand staat u bij en treedt voor u op Juridisch adviseur Henk Vos adviseert ondernemers in het MKB en particulieren onder meer op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht & incasso. Woont u of bent u gevestigd in Friesland, Groningen of Drenthe, dan komt Vos Rechtsbijstand graag bij u thuis of op uw bedrijf voor een gratis intakegesprek. Hebt u overdag geen tijd, dan is het ook mogelijk om 's-avonds of in het weekend af te spreken. Wat kunt u van Vos Rechtsbijstand verwachten? -Deskundig juridisch advies -Betaalbare tarieven -Pers...

Heerenveen (Friesland)
Arie Brink advocaten Welkom bij Arie Brink advocaten. Mr. Arie Brink is al ruim dertig jaar een begrip in Heerenveen en omgeving. Een advocaat met een schat aan ervaring en een geweldig netwerk in de wijde regio. In het najaar van 2012 begon hij een kantoor dat zijn eigen naam draagt. Het team bestaat op dit moment uit negen advocaten, een accountmanager, twee juridisch medewerkers, vier secretaresses, een officemanager en drie bewindvoerders. Voor zowel de particulier als het mkb is ons kantoor een vertrouwd adres. Arie Brink Advocaten gaat voor u door het vuur. Voor mkb-ondernemers: Dankzij het Zakelijk Juridisch Dienstenpakket beschikt u als mkber over een huisadvocaat! Uw eigen juridische (sparring)partner. Meer weten? Neem dan contact op per e-mail of bel (0513) 820820.

Heerenveen (Friesland)
Vanderwoude&vanderwoude is een in het arbeidsrecht gespecialiseerd kantoor. Beide vennoten hebben gezamelijk meer dan 25 jaar ervaring in dit rechtsgebied: van advisering, rechtsbijstand, procederen tot cursussen/opleidingen verzorgen. Het bedrijf is in 2010 opgericht en beide juristen werken in het bedrijf. Daarnaast zijn er geen andere werknemers in dienst. Doordat wij kantoor aan huis hebben, geen mensen in dienst hebben en alle kennis in huis hebben, kunnen wij tegen zeer scherpe uurtarieven werken. Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers.

Lemmer (Friesland)
Klaar AFH! is ontstaan voor zelfstandig beheer over een aantal kantoorpanden; verheer/administratie/BTW aangiftes/renoveren/onderhandelingen etc. Daarnaast administratie gevoerd van een tweetal beleggingsbv's met agrarische landbouwgronden in Roemenie. Sinds 2010 aan het herorienteren richting het opbouwen van meer juridisch werk maar sta open voor allerlei opdrachten. Ik ben een persoon die flink kan aanpakken en snel kan werken.

Wolvega (Friesland)
MRW Accountants is met name werkzaam in het MKB voor het controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen. Hiertoe is een groot aantal accountants (NOvAA/NIVRA) in dienst van MRW Accountants. Het lidmaatschap van de SRA, NOvAA en NIVRA betekent een waarborg voor constante kwaliteit en kennisniveau. Tevens houden wij ons bezig met advies en begeleiding op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

Workum (Friesland)
Sträter MKB Support levert flexwerk voor het MKB. bestaande uit oa secretariaat, backoffice en PR werkzaamheden. Detachering op locatie is uiteraard ook mogelijk. Zowel voor grote als kleinschalige projecten zijn wij flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Wij beschikken over onze eigen, compleet ingerichte kantoorruimte.

Heerenveen (Friesland)
Als flexibele juridische en fiscale schil adviseer ik over dagelijkse en minder dagelijkse juridische en fiscale vraagstukken in de o.a. de gezondheidszorg. Daarnaast stel ik voor diverse branches overeenkomsten op of beoordeel deze. Mijn dienstverlening bied ik aan als alternatief voor een interne bedrijfsjurist.

Boijl (Friesland)
Mediationkantoor, dat zich tevens bezig houdt met opleiding en training en het verstrekken van ondernemingsadviezen, zowel fiscaal en juridisch, als bij problemen op het terrein van de onderlinge samenwerking. Grote ervaring op het terrein van conflictoplossing zowel als mediators al als onderhandelaars.

Leeuwarden (Friesland)
HS Finance heeft bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden en ondersteunen van MKB-ondernemers op accountancy- en fiscaal gebied bij de (door)start, groei, consolidatie en afbouwfase van hun onderneming.

Bitgummole (Friesland)
Juridische en medische vertalingen naar en vanuit het Engels? Daar weet ik wel raad mee. Ook tolken binnen een straal van 1 uur van Leeuwarden.Heerenveen (Friesland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019