Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Groningen

Jurist in Groningen nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Uithuizermeeden (Groningen)
Onafhankelijk fiscaaljuridisch advies voor bedrijven, particulieren en instellingen. Bijvoorbeeld bij echtscheidingen, overname bedrijf of starten bedrijf, herstrucuren bedrijf (BV's). Intensieve en persoonlijke benadering zodat je weet en begrijpt wat er gebeurt en waarom. Tevens mediator. (aangesloten bij NMI en Vereniging voor Fiscale Mediators) Aandachtsgebieden: ondernemers, ondernemingen, verdeling

Groningen (Groningen)
Medea Media is gespecialiseerd in het bouwen van unieke websites met een origineel design. Daarnaast weten de jonge ondernemers van Medea Media alles van sociale media, doe daar uw voordeel mee. Online reputatie management door middel van SEO en sociale media regelen wij voor u. Medea Media kan u daarnaast voorzien van juridisch advies (bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden).

Groningen (Groningen)
StudentSearch bedient opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk, die flexibele, goedkope en gespecialiseerde WO studenten zoeken. Wij streven ernaar middels onze speciaal samengestelde pools de beste match te maken. We werken met drie pools. StudentJuristen, StudentFiscalisten en StusentICT'ers. Bezoek onze site, www.studentsearch.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Groningen (Groningen)
Advisering in herstructeringen, bedrijfsoverdrachten, onroerende zaak transacties. Daarnaast voer ik diverse bezwaar- en beroepsprocedures uiteenlopend van eenvoudige zaken zoals toeslagen, complexere boekenonderzoeken tot fiscaal inhoudelijke zaken alsmede bestuurdersaansprakelijkheid.

Groningen (Groningen)
Advocatenkantoor BOJA is een kantoor dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht en op effectieve en efficiente wijze tracht u te adviseren en geschil(len) met de andere partij(en) op te lossen.

Groningen (Groningen)
Beëdigd Tolk/Vertaler Arabisch- Nederlands sinds 1993.

Winschoten (Groningen)
Volledige administraties verzorgen voor MKB
Schildwolde (Groningen)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019