Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Overijssel

Jurist in Overijssel nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nieuwleusen (Overijssel)
Ambiecon Consultants BV is in 2005 opgericht door Richard Schuth. Richard heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en adviseren van (complexe) inkooptrajecten, Europese aanbestedingstrajecten en het inrichten en uitvoeren van contract- en leveranciersmanagement. Voor de oprichting van Ambiecon Consultants werkte Richard bij enkele grote inkoopadviesbureaus gericht op de publieke sector. Met zijn ervaring van meer dan twintig jaar op het gebied van inkoop is er veel kennis aanwezig op diverse vakgebieden. Hij heeft veel (complexe) inkoop en aanbestedingstrajecten begeleid en uitgevoerd als project/procesleider en was als verantwoordelijke lid van het multidisciplinaireteam. Hierbij zijn de ICT, facilitaire, technische werktuigbouwkundige projecten ruim vertegenwoordigd. Daarnaast adviseerde hij organisaties bij de professionele inrichting van de inkoopafdeling. Als senior inkoopconsulant heeft Richard een ruime kennis opgebouwd en wor...

Enschede (Overijssel)
Professionele ondersteuning voor organisaties die in control willen zijn. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij organisaties op het gebied van personeelszaken en leveren wij vrijwel alle uiteenlopende diensten zoals u van een professionele managementassistent verwacht. Onze flexibele inzetbaarheid is ideaal voor kleinere organisaties, wij nemen u werk uit handen, zodat ù meer tijd overhoudt voor uw primaire werkzaamheden. Ook grotere organisaties kunnen bij ons terecht, u kunt ons inzetten op piek momenten of voor specifieke projecten. Dit alles organiseren wij vanuit een eigen kantooromgeving, of desgewenst bij u op locatie.

Hengelo (Overijssel)
KADE is een praktijk voor relatie therapie, counseling en training. Ik ben een betrokken, deskundige en bevlogen trainer op het gebied van methodisch handelen. persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ik train professionals en de OR in de non- profit. Mijn werkervaring bestaat uit: onder andere; TBS - Vrouwenopvang - HBO Onderwijs, GGZ, Kinder en Jeugdpsychiatrie. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere: HBO MIZ, HBO Psychologie, Gemeente Hengelo - Almelo, Maatschappelijk werk instellingen. LIVIO, SOLIS etc. Voor meer informatie en reacties op mijn manier van werken verwijs ik graag naar mijn website.

Kampen (Overijssel)
Op het moment dat uw klant niet betaald, ondanks uw eigen pogingen om een betaling te verkrijgen, is het tijd om Straetus Incasso Kampen in te schakelen. Samen met u wordt de incassoprocedure bepaald en zal de klant binnen 24 uur worden aangeschreven. De klant wordt zowel schriftelijk als telefonisch benaderd om over te gaan tot betalen, mochten deze pogingen niet succesvol zijn dan zal er een huisbezoek worden gepland. Door ons online dossierinzicht kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week de status van de dossiers via internet bekijken

IJsselmuiden (Overijssel)
Een onderneming is een hele onderneming. De juiste juridische knopen doorhakken is lastig. Zeker als het er zoveel zijn. Uw directiestoel zit soms dan ook prettiger met een steuntje in de rug. Felix Bedrijfsjuristen geeft u die ondersteuning. Van duidelijke contracten en de juiste rechtsvorm tot complete algemene voorwaarden. Hiermee bespaart u tijd, energie en kosten. Maar ook problemen. Want met onze hulp volgt u alle complexe regels op de juiste manier op. Wij helpen u met een belangrijk doel: uw succesvolle groei!

Almelo (Overijssel)
Advocatenkantoor met focus op: - Arbeidsrecht en ontslagrecht - Ondernemingsrecht en vennootschapsrecht - Contractenrecht - Privacyrecht - ICT-recht Advocaat met meer dan 14 jaar ervaring. Komt snel tot kern, praktisch en to-the-point. Zakelijke, maar persoonlijke aanpak. Vestigingsplaats Almelo. Meetings mogelijk in Almelo, Enschede, Hengelo en diverse andere locaties. Een kennismakingsgesprek of gratis adviesgesprek is mogelijk.

Enschede (Overijssel)
Mijn bedrijf is een eenmanszaak. Ik ben Master Belastingadviseur en aangesloten bij de NFB (Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs) en de RB (Register Belastingadviseurs. Ik heb 15 jaar ervaring in de belastingadviespraktijk en het notariaat. Ik houd mij bezig met Fiscale en juridische advisering op het gebied van ondernemingsrecht en familierecht. Estate planning is mijn specialiteit.

Zwolle (Overijssel)
Een juridisch probleem kan voor u grote impact hebben. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van strafrecht, jeugdstrafrecht, echtscheidingen, voogdijzaken en omgangsregelingen, alimentatiezaken, arbeidsrecht, incassozaken en allerhande juridische problemen van het MKB bent u bij Maris & Beerentsen verzekerd van een betrouwbaar en betaalbaar advies.

Deventer (Overijssel)
Ik ben mediator, gespecialiseerd in het begeleiden van partners die uit elkaar gaan, samengestelde gezinnen en stiefouders. Mijn werkwijze is persoonlijk, praktisch en professioneel.

Hengelo (Overijssel)
juridische dienstverlening op het gebied van Ondernemingsrecht, Belastingrecht, arbeid-en sociaalrecht, privaatrecht, verbintenissenrecht, Procesrecht

Losser (Overijssel)
Advocatenkantoor Van der Veen is een laagdrempelig informeel kantoor gespecialiseerd in Arbeids - en Ondernemingsrecht en Strafrecht.

Almelo (Overijssel)
Advocaten & Mediators
Hengelo (Overijssel)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019